Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Caute bando. Tak tady je nechutne vedro. Od rana mi pece do kabiny a neda se spat!!!! Fuj hnus :angry:

Carlosi a kde vubec jsi??

Romane uzij si to tam :palec:

Jo a uplne bych zapomel. V noci do me nabourala srna v plne rychlosti. Jak v moji tak jeji. Si myslela ze kdyz pobezi z leva pres dalnici tak ze ji dam prednost :lol: Asi nezna predpisy.... :D No vsiml jsem si ji na posledni chvili takze jsem jen cuknul volantem. Odnesla to zarovka v bocnim blinkru a pak sla na kolo a dozadu. Takze to nejvic schytal blatnik za prednim kolem ktery je trosku popraskany ale drzi a promackla mi ozdobny plech na vyfuku :( Popravde jsem cekal,ze to bude horsi. Zarovku jsem vymenil a na zbytek hazim bobek. Taky se divim,ze jsem ji navesem nerozparal :D Nevim kdo by to umyval dolu :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak to máš dobré.Já byl včera svědkem nehody,kdy do motorkářky,která jela cca 20m předemnou vrazil zboku daněk.Holka letěla vzduchem,4 salta na zemi.Je ok,volal mi její kámoš dnes.Má pneumotorax a nějaké pohmožděniny.4 hodiny jsme čekali na vyšetřovačku.

post-49-0-30354100-1340018995_thumb.jpg

post-49-0-36106200-1340019003_thumb.jpg

post-49-0-71189900-1340019012_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Deko nediv se. Ten danecek ma tak 50kg a to co jsme dneska smetl ja melo tak okolo 100kg kdyz jsem to videl z kabiny hvalu to melo tak ve vysce 170cm.... Jet o par sekund pozdeji tak jsem ji vzal mezi svetla a to bych ten cumak i ja mel rozstipany ;) Takle jsem ji jen liznul ;)

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem na netu a paráda....akorát pařák jak cyp......palec.gif

Tak to máš dobré.Já byl včera svědkem nehody,kdy do motorkářky,která jela cca 20m předemnou vrazil zboku daněk.Holka letěla vzduchem,4 salta na zemi.Je ok,volal mi její kámoš dnes.Má pneumotorax a nějaké pohmožděniny.4 hodiny jsme čekali na vyšetřovačku.

Tak to jo..........palec.gif

Odkaz ke komentáři

A proto jezdím autem a čím větší tím lepčí :palec: .A to nemám ještě vpředu rám z nerez trubek :o :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Caute bando. Tak tady je nechutne vedro. Od rana mi pece do kabiny a neda se spat!!!! Fuj hnus :angry:

Carlosi a kde vubec jsi??

Romane uzij si to tam :palec:

Jo a uplne bych zapomel. V noci do me nabourala srna v plne rychlosti. Jak v moji tak jeji. Si myslela ze kdyz pobezi z leva pres dalnici tak ze ji dam prednost :lol: Asi nezna predpisy.... :D No vsiml jsem si ji na posledni chvili takze jsem jen cuknul volantem. Odnesla to zarovka v bocnim blinkru a pak sla na kolo a dozadu. Takze to nejvic schytal blatnik za prednim kolem ktery je trosku popraskany ale drzi a promackla mi ozdobny plech na vyfuku :( Popravde jsem cekal,ze to bude horsi. Zarovku jsem vymenil a na zbytek hazim bobek. Taky se divim,ze jsem ji navesem nerozparal :D Nevim kdo by to umyval dolu :lool:

Kubo takže na srazu bude misto kuřeciho srnči steak nebo gulaš :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...