Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Vittorio a ze Maiden s neklubovym kamaradem Kubou a i Rolbar prijeli na otocku na sraz k nam???? Nech si prosim kecy o nejakych km!!!! ;)

co se do me navazis, kdo ma kecy? :(

me se datum srazu nehodilo, psal jsem uz predtim ze bych chtel prijet ale nemoh sem, stejne jako nemuzes tedko ty, tak nevim kdo ma blby kecy.

clovek se snazi organizovat neco pro vsechny a kdyz se zepta tak na me takhle vyjedes. sorry ja najezdim rocne 65.000 km, takze pro me to problem az tak neni, ale musi se mi to hodit. jinak kdyz to zminujes, tak k vam prijeli tedy na otocku 3 lidi.. proc tedy myslis ze to delam uprostred republiky pokud mozno? aby to meli vsichni stejne a tim padem tam nebylo 30 lidi z okoli a 3 na otocku (tady me proboha nechytej za slovo u tech 30, to jsem jen rekl nahodne, kolik vas bylo ve frenstatu nevim)

Za kamarády můžeš i do čech :) ale chtějí oni za náma na moravu :o tak stojí otázka :palec:

nevim proc by nechteli lidi z cech na moravu? ja jsem tam skoro denne napriklad

jen je mi lito, ze jednou za rok se clovek s necmi organizuje a dava to co nejblize stredu a pak si precte ze to je daleko a ze to je na hovno a ze kdyz prijeli jen 3 lidi z cech na sraz ostravska, tak oni za trest nepojedou na celorepublikovej sraz...ujety, kor kdyz tahle zeme ma 400km na sirku, hrat si na nejaky dva tabory cechy a morava me prijde smesny :( bohuzel 90% naroda to tak asi ma.

Odkaz ke komentáři

Cau Rubi :wub:

Bla bla bla bla bla. Loni jsi taky neprijel na sraz a predloni taky ne takze bla bla bla bla. Ja rocne najezdim asi 300tis km tak se tady budeme precuravat v jezdeni km. Ja se do tebe nenavazim ale ani jednou jsi ty na nas sraz neprijel. A ja radsi poletim na dovolenou nez se flakat nekde v kempu.Jezdim uz nekolik let na konci prazdnim bo uz je klid. Rek jsem ti to primo. Loni jses vymlouval,ze je to daleko a nevyhovoje ti termin. A vidis Maiden i Rolbar prijeli i kdyz je to daleko i loni :rolleyes: A letos zase. Takze co? Takze nic. Bez si agitovat do vlakna o srazu.....

Taka fajna zabava tu dneska byla :(

Odkaz ke komentáři

Bla bla bla bla bla. Loni jsi taky neprijel na sraz a predloni taky ne takze bla bla bla bla. Ja rocne najezdim asi 300tis km tak se tady budeme precuravat v jezdeni km. Ja se do tebe nenavazim ale ani jednou jsi ty na nas sraz neprijel. A ja radsi poletim na dovolenou nez se flakat nekde v kempu.Jezdim uz nekolik let na konci prazdnim bo uz je klid. Rek jsem ti to primo. Loni jses vymlouval,ze je to daleko a nevyhovoje ti termin. A vidis Maiden i Rolbar prijeli i kdyz je to daleko i loni :rolleyes: A letos zase. Takze co? Takze nic. Bez si agitovat do vlakna o srazu.....

zacnu to delat v praze a sem zvedavej kolikrat prijedes...nevim proc se porad ohanis rolbarem a maidenem, proste mohli tak mohli. vy nemuzete tak nemuzete, nikdo te nebuzeruje, jen nechapu pristup, neprijel si? tak my ti za trest taky neprijedeme...

ja se nevymlouval, chtel jsem ale nevyslo mi to. bohuzel mam zamestnani ze cervny jsou pro me zabity, nejezdim nikam, ani na srazy kolem prahy v ty dobe, smula i kdyz bych rad. ty zase nejezdis na konci leta, tak jakej je v nas rozdil?

maiden a rolbar muzou, prijeli, kdyby nemohli, navazel by ses do nich taky??

du si agitovat, jen jsem se slusne zeptal a jediny co je tak me tady napadas, tak si trhni nohou

rad prijedu az ty neco zorganizujes, sem na tebe zvedav

Odkaz ke komentáři

nevim proc by nechteli lidi z cech na moravu? ja jsem tam skoro denne napriklad

jen je mi lito, ze jednou za rok se clovek s necmi organizuje a dava to co nejblize stredu a pak si precte ze to je daleko a ze to je na hovno a ze kdyz prijeli jen 3 lidi z cech na sraz ostravska, tak oni za trest nepojedou na celorepublikovej sraz...ujety, kor kdyz tahle zeme ma 400km na sirku, hrat si na nejaky dva tabory cechy a morava me prijde smesny :( bohuzel 90% naroda to tak asi ma.

Vitto tak jsem otázku nepoložil :blink: ,pokud jde o mě byl jsem na Rozkoši dvakrát a jednou Besídka ,a určitě víš že srazy na severní moravě jsou jedny z nevětších :D z celého Octavia clubu to nemůžeš popřít .A o těch srazech jsi věděl dokonce jsi byl i zván, ale ani jednou jsi se na nás nepřijel podívat :o a loni jsi napsal že je to daleko a že to stojí peníze. A to je ten problém mi těch peněz taky moc nemáme .Ale ono to vlastně ani není o penězích ono je to o tom jestli se chce :rolleyes: nebo nechce :( .A toto je otázka pro všechny včetně tebe :blink:

Odkaz ke komentáři

loni - delil jsem majetek a opravdu se mi to nehodilo, takze sem nemel jinou sanci a uz vubec sem nemel penize, krom zminovaneho cervnoveho terminu ktery pro byl na nic, v tu dobu jsem navic koncil v jedny praci a presouval se do druhy. zajimavy ze ja se pomalu musim obhajovat proc sem nejel za vami, kdezto vy me poslete agitovat jinam kdyz se zeptam..

srazy nejvetsi jsou na morave - no hele nechci se hadat, klidne mi napsi kolik tam bylo octavii a muzeme to porovnat s octavia srazem, jestli jste tam meli vic octavii tak v pohode, ale mam dojem, ze to neni omezeny modelem, nebo sise, ze na octavia sraz se pohrnou jiny auta, kdezto na sraz ostravska je to preci jedno...ze by byly nejvetsi tedy u vas, si nejsem treba tak uplne jist, rad se presvedcim o opakku, pak je mi ale zahadou proc dorazi tak malo lidi z moravskoslezskyho kraje, kdyz je vas tolik, i na sraz tadytoho celyho fora?? pokud si tim ale myslel ze regiony se tady nejvice schazi u vas, kdyz to vezmes tady z fora, tak asi jo. ja nevim, ja nesleduju kolikrat za mesic a kolik se vas sejde. fotky mi neposlete, clanek taky ne, tak jak to ma vedet ja nebo ostatni co jsou clenove ale na forum nechodi...z ostravskyho srazu mi treba taky nikdo fotky neposlal, naposledy kdyz to bady delal prvne mam dojem...skoda, clanek na OC jsem taky daval abych aspon nejak pomohl..rad povesim i galerii.

ja osobne zvu 800 lidi (a z fora prakticky 18.000) a taky neprijedou, ovsem jim to nevycitam, i kdyz me to mrzi, a nejen proot, ze sem do toho loni zahucel financne. trochu mi to prijde jako vase urazena jesitnost :( ja sem vas neprudil, jen jsem se prisel slusne zeptat jak to vidite, kube rekl ze ma dovcu, no tak se neda nic delat, nejsem blazen abych si myslel ze pojede do Zamberka misto do Recka...ale je zajimavy, ze kdyz ja neprijedu za vami, tak je to problem a uz mi to vycitate... kolik ostatnich kluku tady za vami neprijelo? a vycitate jim to? ne. me to proste nevyslo ani jeden rok. proc, to uz jsem vysvetloval, mrzi me to, neni to jedinej sraz ktery mi nevysel, rad bch jel i do Besin u Klatov, uz jen proto, ze odtamtud pochazi pulka moji rodiny a stejne sem to zase musel zazdit necim jinym, proste nekomu vadi zacatek zari a nejel ani jednou na OC sraz, nekdo nemuze cerven.

Odkaz ke komentáři

Vitto mi si ale vůbec nerozumíme já proti tobě nic nemám jen konstatuji jaky je stav. Samozřejmě jsou celorepublikové srazy OC největší ,mě šlo o srazy regionů.A pokud jde o dělení majetku tak já jsem to prošel dvakrát tak vím o čem je řeč.A ať utneme tu blbou debatu ,pokud se s klukama rozhodneme tak dojedeme ,ale to musí rozhodnout rada starších :lool: :smich: :smich: .A pro mě osobněje to taky trochu jiné OI :wub: mi brala 5,6litrů nafty a Turek :palec: bere skoro dvakrát tolik

Odkaz ke komentáři

hele ja se vubec nehadam ze je vas hodne a mate pravidelne nejvetsi regionalni srazy, ja jsem jedine rad, ze forum funguje potazmo club funguje tak, jak jsem si to predstavoval kdyz sem s tim zacinal - ze se zacnou lidi s octaviema vidat a budou z nich kamaradi, tady pokecaji a na sraze se sejdou ;)

vim ze si byl dvakrat, rad budu kdyz dorazis(te) zase znova, i klidne se nekomu nasackuj do auta, at neberes toho obra ;) jen mi prijde skoda, ze tady kube me kritizuje, pricemz v registracich na sraz ho nemam ani jednou za 4 roky (samo uz nevim jestli pak prijel bez registrace, abych mu nekrivdil), ale na me tady hazi spinu, ze ja jsem neprijel, i kdyz bych moc rad a mrzi me to. proc to neslo jsem uz psal :(

jinak nevim, rada starsich, mam dojem ze kazdy ma svuj rozum, ale jestli to mate tak, ze kdyz nekdo rekne ze se nejede, tak nepojedete ani kdyz by se vam chtelo, tak tomu neorzumim :D

Odkaz ke komentáři

hele ja se vubec nehadam ze je vas hodne a mate pravidelne nejvetsi regionalni srazy, ja jsem jedine rad, ze forum funguje potazmo club funguje tak, jak jsem si to predstavoval kdyz sem s tim zacinal - ze se zacnou lidi s octaviema vidat a budou z nich kamaradi, tady pokecaji a na sraze se sejdou ;)

vim ze si byl dvakrat, rad budu kdyz dorazis(te) zase znova, i klidne se nekomu nasackuj do auta, at neberes toho obra ;) jen mi prijde skoda, ze tady kube me kritizuje, pricemz v registracich na sraz ho nemam ani jednou za 4 roky (samo uz nevim jestli pak prijel bez registrace, abych mu nekrivdil), ale na me tady hazi spinu, ze ja jsem neprijel, i kdyz bych moc rad a mrzi me to. proc to neslo jsem uz psal :(

jinak nevim, rada starsich, mam dojem ze kazdy ma svuj rozum, ale jestli to mate tak, ze kdyz nekdo rekne ze se nejede, tak nepojedete ani kdyz by se vam chtelo, tak tomu neorzumim :D

A zase jsi špatně rozuměl nebo já se špatně vyjádřil ta rada starších jsou ti co už na Rozkoši byly a nevadilo jim že se jede přes půl republiky.To ale probereme na srazu kamarádů který pořádá právě KUBE a RUBI ve Frénu příští sobotu a neděli.Pak ti dáme vědět.

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...