Jirka Zubek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 (upraveno) Ahojte...jsem dobitý jak cigánské hračky...včera jsem to trochu přepískl a dal jsem sólo tůru cca 40 km :o Dnes mě bolí celý člověk,holt nevím kdy přestat Jestli se Vám to zobrazí,druhý příspěvek od vrchu http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=420841#420841 Upraveno Červenec 29, 2012 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 ty jsi blazen . Tos celou cestu sel pesky ? Jak dlouho jsi to sel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Jirko klobouk dolů,tebe bolí celé tělo,tak to mě by nebolelo už nic.Mrtvého nic nebolí :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 ty jsi blazen . Tos celou cestu sel pesky ? Jak dlouho jsi to sel ? Ty jsi jak moja :D ...šel jsem to asi 12 hod. Výšlapy na Javorový,Kozinec a Ostrý mě úplně rozbily a pak mi už chyběl čas. Třeba Ostrý - Slavíč 5,5km jsem ušel za hodku a jindy zase jen 2 km za hodku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 kolik mas sebou svaciny a pouzivas nejaky energo drink :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tak počasí se umoudřilo a já jsem Edíčkovi věnovala láskyplnou péči abych si opět uvědomila, že je vlastně modrý.. Nejvíc mě ale dojala mamka, která moji snahu komentovala slovy: ,,To už stačí ne?" No nepodařilo se mi ji vysvětlit, že opravdu mu musím umýt všechny 4 kola a ne jen 2... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 kolik mas sebou svaciny a pouzivas nejaky energo drink :D Žádný energy drink...vlastně ano, KOFOLU ...jinak jsem měl 6 rohlíků se sýrem a česnečku na Ostrým ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Jirko tak že ostrá česnečka Michale tak už doma a jak jste to zvládli. :) Verush pěkně ,musíš mamce vysvětlit že nemáš kolobku :P . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tak počasí se umoudřilo a já jsem Edíčkovi věnovala láskyplnou péči abych si opět uvědomila, že je vlastně modrý.. Nejvíc mě ale dojala mamka, která moji snahu komentovala slovy: ,,To už stačí ne?" No nepodařilo se mi ji vysvětlit, že opravdu mu musím umýt všechny 4 kola a ne jen 2... pěkné lesk jako blesk mě to čeká příští týden příprava ne dovču 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tak počasí se umoudřilo a já jsem Edíčkovi věnovala láskyplnou péči abych si opět uvědomila, že je vlastně modrý.. Nejvíc mě ale dojala mamka, která moji snahu komentovala slovy: ,,To už stačí ne?" No nepodařilo se mi ji vysvětlit, že opravdu mu musím umýt všechny 4 kola a ne jen 2... mela jsi rict,bych dovalil i se svym ,kdyz ti to tak pekne slo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 tak jsem si dal v noci otočku směr Graz za Víděň...kolega jel na dovolenou...nedojel...v 19h výjezd, ve 3:30 složeno v renault servisu v ostravě.....v nci se jelo nádherně, ty blesky neměly chybu ! akorat jsem nedospany a ráno zase rachota :-///// 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 ćo se stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Žádný energy drink...vlastně ano, KOFOLU ...jinak jsem měl 6 rohlíků se sýrem a česnečku na Ostrým ;) Ahoj Jo na kofolu jezdím na kole, nic jiného, i když jak to zteplá není to nic moc, včera jsem za 95km vypil 5l :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 jaky rencek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 podle mě netlačilo čerpadlo...rpstě renault, 1 rok starý v záruce..... 3dny než odjížděl na dovo to měl v servisu pro tuto poruchu, pry opraveno :) ale dobrá zkušenost jak fungují ty asistenční služby při plné záruce... 1 možnost odtah do Vídně (zdarma-nejbližší servis), počkat do pondělí na servis, výměna dílu, možný odjezd v úterý 2 možnost odtah do CZ za hranice, nejbližší renault někde mezi mikulov a brno....cena 8500,- s tím že proplatí asi 3500,- masakr, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 To je dost nemilé, ty asistenční služby jsou pěkně naprd, ale zase na druhou stranu lepší nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Ale vzal to kolega statečně, ráno přehodil piva do jiného auta a už jsou někde ve Francii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Ahoj Jo na kofolu jezdím na kole, nic jiného, i když jak to zteplá není to nic moc, včera jsem za 95km vypil 5l :D Ahoj Lanci, kofolu si dávám až na turistické chatě kam dojdu , vždy řádně vychlazenou Během chůze piju většinou čistou vodu ze šťávou z domu, i když včera jsem musel nabrat z potůčku,bo mi jaksi 2,5L bylo málo. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 To piju pořád, ten litr mám většinou tak na hodinu, ale včera byl pařák jak svině, takže došla. Takže jsem taky tankoval u studánky, původně jsem myslel, že to na Martiňák z Podolánek zvládnu bez vody, ale pak jsem byl za tu chladnou vodu ze studánky Na Cyrilce rád, protože bych tam jinak zdechnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 podle mě netlačilo čerpadlo...rpstě renault, 1 rok starý v záruce..... 3dny než odjížděl na dovo to měl v servisu pro tuto poruchu, pry opraveno :) ale dobrá zkušenost jak fungují ty asistenční služby při plné záruce... 1 možnost odtah do Vídně (zdarma-nejbližší servis), počkat do pondělí na servis, výměna dílu, možný odjezd v úterý 2 možnost odtah do CZ za hranice, nejbližší renault někde mezi mikulov a brno....cena 8500,- s tím že proplatí asi 3500,- masakr, Kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji :lool: Takze on si to nechal odathnout na vlastni naklady a servis mu to proplati ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 odtáhl jsem ho na jeho náklady (nikdo to neproplatí) s tím že auto má v klidu v servisu kde to zná a ráno mazal znova s jiným autem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tady se to ukáže ,kup si nové auto-budeš mít problémy ,kup si staré -budeš je mít taky.A pak si vyber. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Takže jsem taky tankoval u studánky, původně jsem myslel, že to na Martiňák z Podolánek zvládnu bez vody, ale pak jsem byl za tu chladnou vodu ze studánky Na Cyrilce rád, protože bych tam jinak zdechnul. To jezdíš nějak divně, vždyť Cyrilka je na opačnou stranu z Podolánek na Martiňák ,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Jel jsem Kozlovice - Tichá - Bystré - Vyrubanina - vrstevnice na úpatí stolové a sjede se kousek nad Cyrilkou naproti rest. U Holubů no a pak jedu proti proudu Čeladénky až na Podolánky a dále po žluté na Bařiny, většinou pokračuji na Pustevny, ale včera jsem sjel na Martińák se občerstvit no a následnš jsem se spustil po modré na Horní Bečvu, sjel na Prostřední. Skočil na návštěvu a potom od Zavadilky nahoru na Pustevny a z Pusteven do Trojanovic a domů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Pěkně Lanci...to jsi větší blázen než já ;) Sbíráš razítka nebo TZ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Ne, sbírám jen km, svalovou hmotu a ztrácím přebytečný tuk :D Ale ten výšlap na Pustevny byl mazec, nemělo to konce, ale zase z Pusteven do bylo z kopce a byl jsem za 55minut doma průměr 33km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Dobre ranko. Tak dneska ma Hoblik narozky . vsecko nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Krásné ráno všem ;) Taky se připojim ke gratulaci,vše nej Hoblíku.To i přesto že na nás prdíš :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 I kdyz tu neni tak vse nej no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Brej den :D tomuhle pánovi fšecko nej k jeho narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.