Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to já se věnoval přípravě na ten zítřejší odlov.Ať můžu v sobotu na te sraz. A jinak krásné odpoledne všem ;) ůčastníkům sobotního setkání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Já musím makat v so+ne ...hnus..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Ale to bude doma balík ,a mi je zase pustíme do světa :o :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Taky makam o vikendu + ještě pondělí :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Nevím nevím jestli je to zdravé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 A my ted sedime s Rubi a Marenou u nas na zahrade a grilujeme a resime sobotu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 (upraveno) A my ted sedime s Rubi a Marenou u nas na zahrade a grilujeme a resime sobotu :D Soukromníci :o Ahoj Bobi ;) Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobi1 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Čau kluci , za chvili je farma tak se budu divat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No já se teď svezl s Valouškem a jeho tréningovým Mitsu Evo 9.Hoši,měl jsem v sobě pivo a velkou štamprli a jeho 490 Nm mi dalo na chvíli zabrat.Kura jsem netušil jak 2,0Turbo s 490 Nm a já nevím s čím vším ještě jede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak co Kájo dojedeš v sobotu na pokec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Ty Mirku,ty jdeš zítra na ryby?Čéče dostal jsem chuť na fakt dobrou rybu.jelikož se v tom moc nevyznám,doporuč něco-co nemá moc kosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Cosby zavist za to povozeni a preju ;) Muselo to byt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No minulou zimu jsem jel s Valouškem v Zimě v Lese u hotelu Bunč na Zlínsku,bylo nějak před půlnoci a hoši,co jsem zažil to se nedá popsat.Vylezl jsem z auta a klepal se jak ratlík.Těším se na další sníh jak za ním zajedu a zas mě proveze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Ty Mirku,ty jdeš zítra na ryby?Čéče dostal jsem chuť na fakt dobrou rybu.jelikož se v tom moc nevyznám,doporuč něco-co nemá moc kosti :D Vepřové jinak Mišo já ryby moc nejím tak nevím ,ale určitě dravci třeba candát,okoun nebo pstruh.Budou nám v řece upravovat tok, tak musíme ty ryby odlovit a přemístit No minulou zimu jsem jel s Valouškem v Zimě v Lese u hotelu Bunč na Zlínsku,bylo nějak před půlnoci a hoši,co jsem zažil to se nedá popsat.Vylezl jsem z auta a klepal se jak ratlík.Těším se na další sníh jak za ním zajedu a zas mě proveze To se někteří mají.A co dělá prst,pofoukala ti ho Ivuška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Kura Mirku pamatuj na mě se pstruhem.Nikdy jsem jej neměl a prý je dobrý. Prst je OK a Ivuška se stará,už mám zas kilo navíc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Pokud něco bude tak ti vezmu,ale nevím,je to celkem malá voda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak jdu spát ráno mě čeká práce :o ach jo :lool: ,dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Dnes jsem si přivstal,krásné ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 ty se máš radovat jak je středa,když jsi připuštěn a né páááátek :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 nene já se raduju že tě zítra uvidím dupko :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Vem indulonu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Dobre ranko kluci a devcata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Copak mate dneska v planu bando??? Ja cekam jestli naskoci vyplata na ucet a pak pojedu do Ovy neco si zaridit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Ja cekam az naprsi a uschne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Ty lumpe jeden. Ty jsi dneska nejaky rozjareny po ranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak byl jsem rano v Avionu vis :P :P a jazicek tu je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 A co maji hezkeho v Avionu??? :D Nic ja to vypinam a jedu do Ovy ;) Tak zatim ahoj bando 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Existují tři "disciplíny", jejichž názvy jsou zcela zcestné : lehká atletika, jednoduché účetnictví a mateřská dovolená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 He He. Dobře Jiriku ;) A já jsem zase vyzvedl starý telefon ze servisu. Verdikt opět,že mu nic není :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.