maros Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 (upraveno) parada Dopoledni program 8 ( v muzeu byl jeste Drak 1 a MiR s rodinkou) a na vecerni gril pak dojeli dalsi. Pocitam li dobre tak 20 + deti od Vasi,prte od Funa a pry prerostla krysa od Jirika . Upraveno Srpen 5, 2012 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 o Jindrovi vim, včera rano mi volal. Jirka který ? Škoda že jsem nemoh :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 A Razty? Nějake fotky asi nemaš co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Razty ne,ten makal na baraku. Splnena meta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Caute bando. Takze my uz jsme taky doma. Fakt bylo super a je skoda,ze nemohlo vic lidi z HavExu. Jak psal Maros tak to nejak bylo. Uz jdu prohlizet fotky a pomalu je upnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Hojte.Bylo super,organizátorům za 1++(kdyby to byly el.spotřebiče tak AAA+ :D ). Rubi mě překvapila svým heslem"Nesejdeme se na kožním"a tak připravila kelímky s přezdívkami účastníku-no čuměl jsem,fakt super a taky ji patří mé díky za to jak se o mě starala,i když na to hlavní menu čekám doteď :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Dobré ráno :-) Tak to vypadá, že jste si to hezky užili :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Hojte.Bylo super,organizátorům za 1++(kdyby to byly el.spotřebiče tak AAA+ :D ). Rubi mě překvapila svým heslem"Nesejdeme se na kožním"a tak připravila kelímky s přezdívkami účastníku-no čuměl jsem,fakt super a taky ji patří mé díky za to jak se o mě starala,i když na to hlavní menu čekám doteď :D :D ona nekde ta fotka s kelimkama je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Vydrzte uz jdu ty fotka nahazet na Rajce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Prvni varka fotek je na Rajceti. Takze pres podpis jako vzdy Tak uz je tam i dalsi slozka z mojeho mobilu a ted nahravam fotky co mi poslal Maroš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Uz je to tam vsechno ;) Tak sup kouknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 umi nekdo otocit video ktere je otocene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Fajn fotky Na tu lanovku bych šla hned a Rubi: nový účes ti moc sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Fajn fotky Na tu lanovku bych šla hned a Rubi: nový účes ti moc sluší. Děkuji,ale už to mam dlouhe,ještě to pujde zkrátit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Zdravím....... Zase další směna za mnou..... Koukám, že máš eshop na oleje :) , ale máš v Orlové levnější konkurenci. Bral jsem od nich vloni olej http://www.quickoil.cz/ ;) Jo o něco jo .....ještě musím trošku upravit ceny........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 to je tvuj Eshop romane ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Zdravím....... Zase další směna za mnou..... Jo o něco jo .....ještě musím trošku upravit ceny........ Upravuj rychle, přišti měsic mam vyměnu oleje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Miro ,zrobene a darilo se? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Přežíl jsem to ,ale Razty byl na tom ještě hůř jako já ,dělal ten sádroš.Cesta domů celkem bez problému až na dvě srnky které jsem málem sundal :o ,okamžitě jsem jsi vzpoměl na Rudu a dojížděl jsem domů padesátkou :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Hojte.Bylo super,organizátorům za 1++(kdyby to byly el.spotřebiče tak AAA+ :D ). Rubi mě překvapila svým heslem"Nesejdeme se na kožním"a tak připravila kelímky s přezdívkami účastníku-no čuměl jsem,fakt super a taky ji patří mé díky za to jak se o mě starala,i když na to hlavní menu čekám doteď :D :D Samozřejmě i za mě veliká 1+++ Kelímky skvělý nápad Srázeček ÚŽASNÝ a to díky všem lidem ,co tam dorazili Rubi: nový účes opravdu moc sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Tak dnes je hospoda prázná po včerejšku,jdu čučet na OH a potom spinkat ráno je nástup,tak dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 to vis,vseci dospavaji :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Vstavejte udernici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Fuj ..... ale zacinam si zvykat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Tak včerejšek jsme opravdu dospavali a dneska už jsme čili. Pomalu lezeme z pelíšku ven. Dneska to vypadá na pecak tak přemýšlím co budeme dělat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Zdarec........ to je tvuj Eshop romane ? Jo ..trošku jsem se nudil..... Upravuj rychle, přišti měsic mam vyměnu oleje Jo napiš jaký olej a udělám ti cenu ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 (upraveno) Tak uz jsme zpatky doma. Byli jsme trosku nakupovat veci na dovolenou. To zas padlo penez Upraveno Srpen 6, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Kubo dovolená vám určitě příjde vhod :) a na prachy se prdni ,určítě nejsou poslední co jsi utratil :o :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.