Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Makáte pěkně........palec.gif

Zítra jak bude dobrý počas tak chci vyrazit s maminou na Kozubovou.....cool.gif

Zajedeme do Košařisk a po modré nahoru.....palec.gif

Ale z tebe turista :palec: ...počasí asi nevyšlo,ale i tak bych na Kozubovou nešel...nejhnusnější chata v Beskydech. Radši zajděte z Horní Lomné na Slavíč a Kamenitý a na oběd do restaurace u Mánesa v Dolní Lomné :palec:

Já plánuju s rodinkou na pondělí jestli počasí vyjde...Visalaje-Bílý Kříž-Švarná Hanka a zpět. ;)

V případě oblačnosti, návštěvu FM zámku,rozhledny ve Staříči,Kabátice a návštěvu Kozlovického Fojtství. :palec:

Odkaz ke komentáři

Ale z tebe turista :palec: ...počasí asi nevyšlo,ale i tak bych na Kozubovou nešel...nejhnusnější chata v Beskydech. Radši zajděte z Horní Lomné na Slavíč a Kamenitý a na oběd do restaurace u Mánesa v Dolní Lomné :palec:

Já plánuju s rodinkou na pondělí jestli počasí vyjde...Visalaje-Bílý Kříž-Švarná Hanka a zpět. ;)

V případě oblačnosti, návštěvu FM zámku,rozhledny ve Staříči,Kabátice a návštěvu Kozlovického Fojtství. :palec:

Jirko dík za info......palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zdravím lidi, máte tady ještě jedno místečko v té Vaší prima hospůdce? Jsem tady vůbec na fóru nový a nejraději bych začal mezi krajany (jsem z Havířova). Tak doufám, že mě příjmete mezi sebe :)

Kdyžtak něco o mne, ať zhruba víte s kým by jste měli tu čest xD :

Jmenuji se Roman. Je mi 20 let. Bydlím v centru Havířova a už jsem necelé dva měsíce hrdý majitel Octávie.

Mezi mé zájmy patří airsoft. S klukama se snažíme napodobovat policejní zásahové jednotky, ale bohužel nějak nám to moc nejde a teď se scházíme velice málo. Asi před 3 týdny jsem začal chodit na box, cože je teď taky můj obrovský koníček, ale stále se přemáhám abych začal pravidelně doma cvičit xD A každopádně, nejvíce mě baví leštit autíčko xD to jsem schopný u toho strávit i celý víkend. jenomže teď ho mám celé zastříkané a masku pokrytou hmyzem :-/ Nebyl vůbec čas.

Jenom doufám, že jste mě na silnici ještě neviděli, protože status piráta bych hned na začátek nechtěl. Každopádně nejčastěji mě můžete zahlédnout na trase Havířov - Nošovice, protože tama jezdím do práce. Pracuji v Hyundai a vyrábím převodovky :-/

Tady přidávám fotky mého nejoblíbenějšího plecháčka :)

post-21723-0-05303000-1344698348_thumb.jpg

post-21723-0-61769600-1344698434_thumb.jpg

post-21723-0-00430900-1344698445_thumb.jpg

post-21723-0-32392400-1344698453_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím .........vstáváme.......laugh.gif

Zdravím lidi, máte tady ještě jedno místečko v té Vaší prima hospůdce? Jsem tady vůbec na fóru nový a nejraději bych začal mezi krajany (jsem z Havířova). Tak doufám, že mě příjmete mezi sebe :)

Kdyžtak něco o mne, ať zhruba víte s kým by jste měli tu čest xD :

Jmenuji se Roman. Je mi 20 let. Bydlím v centru Havířova a už jsem necelé dva měsíce hrdý majitel Octávie.

Mezi mé zájmy patří airsoft. S klukama se snažíme napodobovat policejní zásahové jednotky, ale bohužel nějak nám to moc nejde a teď se scházíme velice málo. Asi před 3 týdny jsem začal chodit na box, cože je teď taky můj obrovský koníček, ale stále se přemáhám abych začal pravidelně doma cvičit xD A každopádně, nejvíce mě baví leštit autíčko xD to jsem schopný u toho strávit i celý víkend. jenomže teď ho mám celé zastříkané a masku pokrytou hmyzem :-/ Nebyl vůbec čas.

Jenom doufám, že jste mě na silnici ještě neviděli, protože status piráta bych hned na začátek nechtěl. Každopádně nejčastěji mě můžete zahlédnout na trase Havířov - Nošovice, protože tama jezdím do práce. Pracuji v Hyundai a vyrábím převodovky :-/

Tady přidávám fotky mého nejoblíbenějšího plecháčka :)

Tak tě vítám ....další Roman........palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...