Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

parada :palec:

Dopoledni program 8 ( v muzeu byl jeste Drak 1 a MiR s rodinkou) a na vecerni gril pak dojeli dalsi.

Pocitam li dobre tak 20 + deti od Vasi,prte od Funa a pry prerostla krysa :lol: od Jirika .

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři

Hojte.Bylo super,organizátorům za 1++(kdyby to byly el.spotřebiče tak AAA+ :D ).

Rubi mě překvapila svým heslem"Nesejdeme se na kožním"a tak připravila kelímky s přezdívkami účastníku-no čuměl jsem,fakt super a taky ji patří mé díky za to jak se o mě starala,i když na to hlavní menu čekám doteď :D :D

Odkaz ke komentáři

Hojte.Bylo super,organizátorům za 1++(kdyby to byly el.spotřebiče tak AAA+ :D ).

Rubi mě překvapila svým heslem"Nesejdeme se na kožním"a tak připravila kelímky s přezdívkami účastníku-no čuměl jsem,fakt super a taky ji patří mé díky za to jak se o mě starala,i když na to hlavní menu čekám doteď :D :D

ona nekde ta fotka s kelimkama je.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě i za mě veliká 1+++

Kelímky skvělý nápad :palec:

Srázeček ÚŽASNÝ a to díky všem lidem ,co tam dorazili :palec:

Rubi: nový účes opravdu moc sluší :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...