Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Marosi me tam taky neco drnci.. Kdyz se rozjiszdim v nizkych otackach a pomalu zrychluju tak kolo 1900ot/min mi neco divne drnci ze predu. Uz se tesim az budu doma s Stitch pujde k Marenovi na BIG servis :rolleyes: Joo a jsme objednany az na pondeli tak by jsme o vikendu nekde mohli dat scuka na pokec a kafe co?? Co vy na to bando??? Jeste nevim co ma v planu Rubi ale zeptam se ji. A myslim tim vikedn 27-28.10... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Marosi me tam taky neco drnci.. Kdyz se rozjiszdim v nizkych otackach a pomalu zrychluju tak kolo 1900ot/min mi neco divne drnci ze predu. Uz se tesim az budu doma s Stitch pujde k Marenovi na BIG servis :rolleyes: Joo a jsme objednany az na pondeli tak by jsme o vikendu nekde mohli dat scuka na pokec a kafe co?? Co vy na to bando??? Jeste nevim co ma v planu Rubi ale zeptam se ji. A myslim tim vikedn 27-28.10... :rolleyes:

Tak mne to drnci jen pri nerovnestech. Po rovine nic. Je to nekde od spolujezdce jak je kastlik. Asi jak menili pristrojovku ,tak tam asi neco nedotahli :lol:

Jinak ja bych dal scuka a kukanec na auti.

Odkaz ke komentáři

Presne,hlavne tek kukanec... Cekam ted na odpoved od Rubi at zas neco nedomluvim pres jeji plany :lool: Ale je ted na ceste domu takze mi jen tak nenapise. Ale casu mame dost. Ja bych to predbezne videl na nedelni odpoledne a slezinu ve Dvore :rolleyes:

Ahoj Ivi ;) Jak se mas?? Co Cosby nezlobi??? :blink:

Odkaz ke komentáři

Ja musim co nejdriv prezout obe auta a uvidim jak bude mit Cosby cas. Rady bych to sfouknul pristi patek jak prijedu. Aspon Stitche. Ty slupky co tam jsou prd drzi... Na vode pri rozjezdu mi rabal i na trojku :angry: No a pak jsme chteli nekam na vylet a v nedeli vecer povezu Stitche k Marenovi aby ho mel na rano na servise... Takze to nedelni odpoledne je idealni, ale klidne se nebranim pokecu a kukacne nekde jinde. Slezky Dvur neni podminkou, stejne jde jen o auta :rolleyes: ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj parto. Jaxe mate co delate??? Ja kecal s kolegou a varil mrvicku na zitra :rolleyes:

Woody ja ti taky moc neporadim ale vic se mi libi ty Barumky ;) Jako,ze by v lete mohly vic pobirat vobu a diki asimetrickemu vzorku by nemusely byt tak hlucne jak ty Klebery. Tot muj lajcky nazor ;)

Odkaz ke komentáři

Souhlasim s Cosbym. To bych asi radsi volil zimni s asimetrickym vzorkem ktere budou dobre v zimne a v lete budou hold trosku hlucnejsi.... A nebo dve sady ale to zas nechces.. Nejakou obet budes muset prinest ;)

Ja chtel puvodne tyhle ze budou tiche Matadorky pro Stitche a na Bublinu jsem vybral nakonec tyhle Klebry ale ty budou hlucnejsi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...