Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

A roman hezky ale je to takova nejaka zplacanina nekolika aut.... :huh: Nemyslim tohohle konkretniho ale Roomstra celkove... Ti nevim a hlavne za ty kacky bych do nej nesel ani nahodou... Kdyz uz tak seriovku a udelat si ho sam ;) U tohohle nikdy nezjistis jak je tam co zbastlene nebo prekopane. Ale je hezky ;)

Odkaz ke komentáři

Jero zrovna mi mrzne zadek v Lipsku coz je vychodni D :rolleyes: No ja mam v planu tak kola a k zemi :D A trosku poladit vykon ;) nejake blbiny z fejsu ale jen drobnosti... Spis ho nechat v originalu. Takova hladka linie.. Uz ted mi to prijde jako krasne auticko. Ty stribrne hagusy a sunset delaji hodne. Vsak koukni do meho vlakna na fotecky ;)

Odkaz ke komentáři

To ne,já bych si rumika nekoupil :) ale kdybych se k nemu dostal asi by dopadl podobne :) .Rok jsem s nim jezdil jako se sluzebnim .

Já se chystám na VR6 .

No krucinal už přituhuje :D Jedím každou středu do Krnova se zbožím a ráno ve 4 si dávám "dvacet" na odpocivadle v Ivecu a je fakt,ze nebyt topeníčka nevim nevim :D

Na fotky určitě mrknu :)

Odkaz ke komentáři

Jj,Verunku uz chci dlouho ,ale ted uz se do ni vrhnu ,ten zvuk me proste dostal a ja ho musim mit :)

A co se táče Pežota , já to věděl vždycky ,že jsou to trupy" :D ,ale to víš , Jeryho beraní kebule si řeklano tak ber :D

Každý den potkám 1000 stejných 206tek a zrovna ta moje nejezdí :)) Zlaté Hondy :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...