Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kube to je super. Jo Maroši nevím jak dnes Woody dopadne,stavoval jsem se u něho a tam jede slivovička ,raději jsem zdrhnul,ale jedno foto jsem stihnul

Kurňa ted tu chci dat foto a tys byl rychlejší :D a neni to slivovička ale hruška a už není :(

Maroši tento vikend mi to nevyjde, kdyžtak příští :)

Odkaz ke komentáři

Maroši nakonec jsem koupil vybehovy model Lenovo y580 idea pád s i7. Kupoval jsem na www.czc.cz

A jinak už sedíme v restauraci kde jsme měli s Andrej první rande :wub: a večer jdeme na koncert ;)

A ještě jsme koupili zadní fejs lampy na Bublinku :)

Vy jste se seznamili v Praglu ?

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno, tak my dnes byli utrácet :)

Krásný ptáček, jak se jmenuje?

Jinak ahoj všem, HavExáci potřebuju odbornou radu. Jak se ochladí na nulu, Eda zlobí, nechce nastartovat. Baterka vybitá není, ono to ani nenaškočí jen v tom tak cvakne. Maroš: pamatuješ jak jsi to rozebíral a čistil ty kontakty na těch kablících? no tak pak tobylo ok, a letos zase.

Řeším to tak, že otevřu kapotu, pohybu s kablem co jde k baterce a ono to pak naskočí. Řešení to ale určitě není.

Odkaz ke komentáři

Jinak ahoj všem, HavExáci potřebuju odbornou radu. Jak se ochladí na nulu, Eda zlobí, nechce nastartovat. Baterka vybitá není, ono to ani nenaškočí jen v tom tak cvakne. Maroš: pamatuješ jak jsi to rozebíral a čistil ty kontakty na těch kablících? no tak pak tobylo ok, a letos zase.

Řeším to tak, že otevřu kapotu, pohybu s kablem co jde k baterce a ono to pak naskočí. Řešení to ale určitě není.

Asi by to chtelo opet zkusi procisit - nejevnejsi reseni a pak by se videlo.

Odkaz ke komentáři

Asi vymenit kostrici kabel?? Oprava styl ze se hejbe kabelem mi nepripada ok, pak ti kolisa palubni napeti a to ma vliv na dalsi funkce a i chod motoru ( napriklad elektromagneticka odezva vstriku BIP jede dle palubniho napeti). A myslim, ze tim ani baterce nepomuzes. Pokud to jsou zoxidovane kontakty tak je vymen, to neni takova polozka, a pripadnej kabel se da taky nejak vymyslet. Radeji to vyres aby tam nevznikl prechodovej odpor a nepopravila jsi nejakou elektroniku. To uz pak tahani za kabel nepomuze :huh:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jmeno nemá a mit asi ani nebude. A jinač je to rýžovník :)A s autem ti neporadim :(

rýžovník? a proč nebude mít jméno?

Verush a nedavno jsem te potkal rano na krizovatce jak jsi jela od kamosky ;) stala jsi prvni na svetlech,jsem troubil ale ty nic ;) :(

No na troubení nereaguju většinou :D Zvláště když mám hudbu naplno ;)

Asi vymenit kostrici kabel?? Oprava styl ze se hejbe kabelem mi nepripada ok, pak ti kolisa palubni napeti a to ma vliv na dalsi funkce a i chod motoru ( napriklad elektromagneticka odezva vstriku BIP jede dle palubniho napeti). A myslim, ze tim ani baterce nepomuzes. Pokud to jsou zoxidovane kontakty tak je vymen, to neni takova polozka, a pripadnej kabel se da taky nejak vymyslet. Radeji to vyres aby tam nevznikl prechodovej odpor a nepopravila jsi nejakou elektroniku. To uz pak tahani za kabel nepomuze :huh:

A kde ten kabel seženu? A jak se to přesně jmenuje ať to můžu koupit? Dík..

Odkaz ke komentáři

rýžovník? a proč nebude mít jméno?

No na troubení nereaguju většinou :D Zvláště když mám hudbu naplno ;)

A kde ten kabel seženu? A jak se to přesně jmenuje ať to můžu koupit? Dík..

Prvne je treba zjistit co tomu chybi, ale kdyz na to Maros koukal tak napise.
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...