Rubi Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 jeho jen tak něco neporazí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ahoj vsichni ve spolek, chtel bych podekovat Romanovi VECTOM za super cenu a rychlost dodani mot.oleje pro mou oktuli jeste jednou diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ahojte. Tak ja take doma. bylo fajn vas videt ale mrzi mne a omlouvam se ze jsem musel tak rychle vypadnout. Dneska to nejak nevychazelo podle planu. Jeste jednou dekuji Kubovi za dovoz veci a velke diky i Woodymu a Monice.Uz jsem okusil ale tesim se na rano,to se nacpu az prasknu diky diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ivi doufam,ze te nemocny Mišanek moc nezamestnava :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 jeho jen tak něco neporazí :) To víš tvrdý chlap ,ale najdou se věci :o jeho RUM a mě JOHNY :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 To víš tvrdý chlap ,ale najdou se věci :o jeho RUM a mě JOHNY :smich: To bud v klidu mě už toho porazilo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ahojte. Tak ja take doma. bylo fajn vas videt ale mrzi mne a omlouvam se ze jsem musel tak rychle vypadnout. Dneska to nejak nevychazelo podle planu. Jeste jednou dekuji Kubovi za dovoz veci a velke diky i Woodymu a Monice.Uz jsem okusil ale tesim se na rano,to se nacpu az prasknu diky diky Máš štěstí že jsem se to dozvěděl :( až jsi byl pryč :o ,asi bych si něco uloupnul :smich: To bud v klidu mě už toho porazilo :lool: Že by KUBE :o Asi půjdu na pelest a budu čumět na telku dávají snooker,přátelé dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Vsechno zapru ani Babicku jsme necetl Kurde jeste pred chvili tady bylo 8 lidi a ted nikdo :( Marosi nemas vubec za co ;) Spojil jsem prijemne s uzitecnym ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 A to ti zrovna věřím A taky dík za ta škrabadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Mirku taky nemas za co ;) A ja to uz taky vypinam. Jeste se mi dostahuje film a jdu do pelisku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Máš štěstí že jsem se to dozvěděl :( až jsi byl pryč :o ,asi bych si něco uloupnul :smich: Jsem prave take cucel. Mohli jsem dat misto placka dobre buchticky ------------------------------------------ Take se loucim a jdu zalehnout. Nejak mne to bere. Woody,zitra se svary poptam na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ivi doufam,ze te nemocny Mišanek moc nezamestnava :D V mezích normy ;) však mu to tady někdo radil,ať se nechá opečovávat :D ;) Chtěla bych mu pomoct,ale už fakt nevím jak :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ahojte. Tak ja take doma. bylo fajn vas videt ale mrzi mne a omlouvam se ze jsem musel tak rychle vypadnout. Dneska to nejak nevychazelo podle planu. Jeste jednou dekuji Kubovi za dovoz veci a velke diky i Woodymu a Monice.Uz jsem okusil ale tesim se na rano,to se nacpu az prasknu diky diky Neni zač Maro, to já díky za tvou perfektně odvedenou práci. Ale Mirka jsi dostal, jak se dozvěděl.proč jsem byl venku, tak tě chtel dohonit :D Dneska byl prostě ve Dvoře pro Havex ježíšek, každý si něco odvez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 V mezích normy ;) však mu to tady někdo radil,ať se nechá opečovávat :D ;) Chtěla bych mu pomoct,ale už fakt nevím jak :( Ještě jsem to nezabalil ,Ivi a jak mu to dělali ,šel pod kudlu.A příští týden mu dovezu tu krabičku a udělám mu soudružskou návštěvu jako za komančů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Woody ja si odvezl jen prujem :D :D :D Ivi to musel byt ale pekny trouba co to Cosbymu radil Vubec nemyslel na tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ještě jsem to nezabalil ,Ivi a jak mu to dělali ,šel pod kudlu.A příští týden mu dovezu tu krabičku a udělám mu soudružskou návštěvu jako za komančů. To ani nechtěj vědět,jak mu to dělali pro vás chlapy dosti nepřijemné Jojo stav se,ale domluv se s ním bo chce jít co nejdříve do práce :o Woody ja si odvezl jen prujem :D :D :D Ivi to musel byt ale pekny trouba co to Cosbymu radil Vubec nemyslel na tebe No to teda nemyslel :D :D ale co by jsme my ženy neudělaly pro ty naše milované polovičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Jednou jsem zažil cevkovani. Měl jsem nějaký problém s močových mechyrem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 No přesně tak Dobrou noc vám přeji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Pěkné mrazivé ránko......... Ahoj vsichni ve spolek, chtel bych podekovat Romanovi VECTOM za super cenu a rychlost dodani mot.oleje pro mou oktuli jeste jednou diky Dík za pochvalu........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Dobre ranko. Woody ja si odvezl jen prujem :D :D :D Bramboracky nesedly :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Dobre ranko. Bramboracky nesedly :P :lool: Kybyby si dal smažák tak to pro změnu odnese slinivka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 hold si nevyberes :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Tak dneska na ples.......... Zítra bude asi sušit........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Dneska v robtě, zitra v robotě :( sušit mě bude dva dny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 a ja dneska doma,zitra doma. Napiju se jak mne zasusi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Dobre raaaano pratel. Konecne jsme s Rubi trosku dotahli spankovy deficit... Ted se v klidu sbalime a presuneme se k Marenkovi na X-box party Takze me bude susit max zitra ale doufam,ze moc ne :D Maroši to bylo asitim,ze ja smazene uz rok nejim a kdyz uz tak jen kdyz me Rubi nevidi takze jsem mel prilezitost a hlavne jsem na ne mel obrovskou chut. Fakt byly dobre ale ty nasledky.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Kube ted jsem teprve otevřel tu tvojí hořcici a paráda má grády...stačí jenom trošku........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Romane to jsem rad,ze chutna. Celkem me tesi,ze kazdy kdo ji dostal si ji chvali. Jak chut tak velikost baleni a hlavne cenu. Jen me mrzi,ze tama nejezdime pravidelne protoze uz mam objednavky asi na 20kusu :lool: Jediny kdo me dostal byla kamaradka s tim,ze tu horciti ji po polivkovych lzickach. Ze to ma misto kyselych okurek.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Romane to jsem rad,ze chutna. Celkem me tesi,ze kazdy kdo ji dostal si ji chvali. Jak chut tak velikost baleni a hlavne cenu. Jen me mrzi,ze tama nejezdime pravidelne protoze uz mam objednavky asi na 20kusu :lool: Jediny kdo me dostal byla kamaradka s tim,ze tu horciti ji po polivkovych lzickach. Ze to ma misto kyselych okurek.. :D Kdybys tam jel tak si taky objednávám 2 kusy....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.