Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kubo tady je ten klučina co prodává ty znáčky do klíčů, jak jsme se bavili ve Dvoře.

http://carkeys.cz/3-automoto-kl%C3%AD%C4%8De/ipod-touch.jpg?selected_filters=ipod-touch.jpg

Razty ahoj, jak žiješ?

:D tadle by přijela jenom inkasovat vatu hele :D

u mě to dělal samej škaredej chlap :lol:

Nééé vatu, ale polystyren :D

Ale po domluvě s drahou polovinou mi to neprošlo :facka: :facka: :facka:

To by se k nám prý nastěhovali všichni kamarádi a chtěli nám pomoct :smich:

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem ,tak jsem volal Raztymu s tím že se stavím,ale dozvěděl jsem se že ho dnes po devíti dnech pustili z nemocnice.A už zase není doma a lítá někde po Globusu mě z nej asi jebne místo aby ležel doma a léčil se tak nakupuje žrádlo.

Zdarec

než si mu volal tak jsem ho potkal v tom globu i s Petrou a malou a taky jsem čuměl že ho to chytlo znovu. Musí nakoupit říkal že má přísnou dietu.

Odkaz ke komentáři

No mamka do ted bydlela v RPG skoro stejnem jak oco cheme ale 2+1 a platila 7tis bez inkasa... Psycho. RPG bych nebral ani zdarma!!!! Jestli ches kouknout tak ti poslu odkaz. Sama bankerka se divila ze ma hezkou cenu. Treba v Havirove krom Sumbarku jsou ceny premrstene a ostrava je zajimava cenovne tak max Poruba nebo Privoz ale to se zas nelibi me. A tenhle byt ve FM se nam libi celkove ;)

Odkaz ke komentáři

No mamka do ted bydlela v RPG skoro stejnem jak oco cheme ale 2+1 a platila 7tis bez inkasa... Psycho. RPG bych nebral ani zdarma!!!! Jestli ches kouknout tak ti poslu odkaz. Sama bankerka se divila ze ma hezkou cenu. Treba v Havirove krom Sumbarku jsou ceny premrstene a ostrava je zajimava cenovne tak max Poruba nebo Privoz ale to se zas nelibi me. A tenhle byt ve FM se nam libi celkove ;)

jj FM je fajn....havr neznám, nemužu soudit, a v OV poruba OK, hruza je dubina a hrabuvka pro mě.... do FM ted i spousta kolegů plánuje úprk, aby to bylo blíže do práce

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...