Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Covece Jero jsem ti rano uplne zapomel napsat,ze jsi mel chybu v tom co jsi vcera delal: mas napsat ze jsi vypuliroval auto a pazouta :lol: Jinak k tomu otevirani nadze, fejs to ma na prahu myslim. A nebudes davat i vrch palubovky? Jde tam dat jen ten spodek? Ja mel v lilo ten tunel kolo saltru venku nekolikrat. I kastlik spolujezdce a spodek pod volantem. Je to v klidu ale nepopisu ti kde jsou presne sroubky.

Odkaz ke komentáři

Ano,Octávu jsem vypulíroval a pažouta jen oplachl kýblem :D

No tam je otvírání nádrže nad radiem právě .

A budu dávat jen spodek , ta moje palubovka je v docela dobrám stavu ,,tak to skombinuju :)

No zavřu se příští týden do garáže a uskutečním pár změn ,doufam,že se to povede : )

Odkaz ke komentáři

Romane tak to je snad jen dobre,ze po dlouhe dobe je zas co sict ne?

Jinak ja byl ted hodinku venku a jsem hezky prokrehly. Ale ted uz jsme zpatky v teplounku a varim si ryzi k tomu krutimu gulasi. A dostal jsem praci. Az v nedeli nakladam do Vilniusu. Normalne se naklada uz v patek ale kvuli velikonoc je to posunute :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jsem tu :)

tak face světla jsou na autě ,,hned to vypadá líp,,nechápu proč jsem je tam nedal dřív:)

Ted přemýšlím zda-li sundat boční lišty nebo ne ? co myslíte ? s kombinací klik v barvě a černě-perletově lakovanými nárazníkovými lištami :) (?) by to mohlo vypadat dobře ..

A nakonec to nej :D volal mi šéf ,že dnes to padá :) takže mám páteček volný :pivo:

Odkaz ke komentáři

tak face světla jsou na autě ,,hned to vypadá líp,,nechápu proč jsem je tam nedal dřív:)

Ted přemýšlím zda-li sundat boční lišty nebo ne ? co myslíte ? s kombinací klik v barvě a černě-perletově lakovanými nárazníkovými lištami :) (?) by to mohlo vypadat dobře ..

A nakonec to nej :D volal mi šéf ,že dnes to padá :) takže mám páteček volný :pivo:

Lišty bych nesundával. Je to starší auto, tak aby ses nedivil co tam najdeš :(

Odkaz ke komentáři

Lišty bych nesundával. Je to starší auto, tak aby ses nedivil co tam najdeš :(

Z toho mám taky strach ,, na dvou místech je mini "kvítko" nebo sundat opravit a nandat v lesku?

Popřemýšlím :)

Jo i malickosti dokazou cloveka potesit :palec:

A když sfouknu ten středový panel ,, otevřu si dílnu :D

V hondách jsem se vrtal pořád,,všechno šlo vpohodě udělat a ted nevím ,bud jsem zlenivěl,nebo mě to přestalo bavit ...

Odkaz ke komentáři

my chceme foto.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...