Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jj, to jsou jen plky tady. Kde je ta doba jak se jezdilo do Malenek už v pátek a pařilo se. Já přijel vždy až v sobotu a dodnes mě to mrzí, že jsem zam s váma nepopil :D. Vloni nám nevyšel nějak ten Frenštát, tak jsme se domlouvali ve Dvoře, že uděláme srazík v Havexu ve Frenu a jak to dopadlo?

O srazících se tady píše dost, ale skutek utek. A jak se něco uskuteční tak přijede pár lidí. Není už to tady jako dřív a moc mě to mrzí.

Asi si misto Blonďákové octy koupím KIU :(

PS: Párky nedám :P

Odkaz ke komentáři

Woody voe neblazni KIU neeeeeeeee :lool:

Hele tak co to vzit tedy hezky a znova. Zalozime to nove vkalno a se tam muze i hlasovat a domluvime se,ze se nebude tolik plkat ale vic se schazet. Me se celkem libil nazev co navrhnul Jero: EX-HavEx :rolleyes:

Wooody a v Malenkach jsem nebyl ani jednou, bohuzel. A taky kolik lidi sem prestalo chodit a proc? To nikdo poradne nevi.. Carlos, Drak1, Janek, Pitriss.. ATD.... A kdyz se nekde na sraze nebo kafi zacalo bavit o novych clenech z rad kluko z ovy a okolo tak kdosi prohlasil: co si s tema tunerama budu vykladat. Taci mladi cipi... No tak se nedivme,ze sem moc novych lidi nevleze a jedou si svoje... Nerikam,ze brat kazdeho ale nekteri jsou fakt v pohode.

Ted to nemyslim vuci nikomu ve zmel ani konkretne nikoho ;)

Odkaz ke komentáři

wole,nebudu si vypalovat lak :lol: :lool:

:D musíš octu namazat Platinum paint protectorem :D

Jj, to jsou jen plky tady. Kde je ta doba jak se jezdilo do Malenek už v pátek a pařilo se. Já přijel vždy až v sobotu a dodnes mě to mrzí, že jsem zam s váma nepopil :D. Vloni nám nevyšel nějak ten Frenštát, tak jsme se domlouvali ve Dvoře, že uděláme srazík v Havexu ve Frenu a jak to dopadlo?

O srazících se tady píše dost, ale skutek utek. A jak se něco uskuteční tak přijede pár lidí. Není už to tady jako dřív a moc mě to mrzí.

Asi si misto Blonďákové octy koupím KIU :(

PS: Párky nedám :P

jj,třeba s RAZTYM se domlouváme tak tři roky,že se pořádně zničíme :D ...

Jinač máš pravdu .

Kia taky dobrá .)

Odkaz ke komentáři

Marosi furt je to nasletene jak psi kule??? Jak casto to myjes? :huh: A jak moc to musis umyvat?

dneska jsem to umyl. Pravdu rict,myju to zatím casteji nez starou ale spis je to tou soli.

No,reknu ti to tak. Na stribrne jsem to nejak nepozoroval ale tady vidim fleky jak to umyju od spadu z OV,jak to uchne,kdyz je destivo. Musim kupit ještě nejaky pripravek.

:D musíš octu namazat Platinum paint protectorem :D

Myslis od Horsta :lool:

http://www.youtube.com/watch?v=wV9YP8aovcw

Odkaz ke komentáři

Marosi furt je to nasletene jak psi kule??? Jak casto to myjes? :huh: A jak moc to musis umyvat?

Kde jsou časy kdy jsem myl auto každou sobotu ....

Už se těším až octu po zimě pořádně přeleštím

Ono s těma novýma členama je to různý , já jsem třeba taky mladý cyp,ale lepší srazy než s Váma jsem nezažil :) a každy dle svého že , když dorazí někdo kdo je do všeho hrr,chová se jako blbec a hned zestartu lidem prostě nesedne,,je těžjý to pak změnit .

už máme to tvrdé jádro ,které se zná několik let takže myslím,že ofiko HAVEX(EX) srazy můžou být někde na parkovišti u kafe ve 20-30 autech ,ale ty naše v 15ti na zahrade u grillu ne ? :)

tam už si myslím,že to není ani tak o autech ,,vesměs sedíme mimo a kecáme o všem a vo tom to je ! :)

mám vás rád :wub::lol: :D

Myslis od Horsta :lool:

http://www.youtube.com/watch?v=wV9YP8aovcw

:D budešchtít prodat ,,přeleštíš a 50 klacků navíc v kapce :D

Já používám turtlle wax : )

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...