Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak 580km dneska za mnou, novej měsíc, zase přesčas, kuwa to je na hovno....

Dneska jsem chytil na D1 zmrazek z kamionu a hned jsem to u ostrovačic odstavil a šel kouknout co je za škoda, kupodivu žádná....ale rána jak z děla....tak frčím dál a sjezd Jihlava-Havlíčkův brod, mažu si to za JIPOCARem, který zrovna vyjel z parkingu a najedou to letělo dolů, ja to naštěstí zabrzdil a odsral to chudák slovák z protisměru, takovej dědula, líto mi ho bylo přímo do okna na Magnumu...neskutečná jeba to byla.....no tak jsem si kamionek s SPZkama nafotil a jel zpátky za poškozeným, dal mu fotky a SPZku, chlapík vyšokovaný ale vděčný za SPZ....oči plné skla, tahač na hovno (soukromník) a dom daleko.

20130402_105008.jpg

20130402_104453.jpg

Odkaz ke komentáři

To já jsem z těch co jsou vpohodě : ),ale bohužel je to práce jako každá jiná ,že .

Ve vetšině případů se to řeši domluvou ,ale když jednou příjdu a dohodnem se,podruhé a potřetí už je to bez upozornění .)

V práci jsem naštěstí služebním a když parkuju u kanclu tak v jinačí budově ... tak snad nebudu muset řešit klempíře :P

Pro jistotu parkuju přímo pod kamerama :) přístup na záznám mám tak mi to v kanclu frčí na minimalizovaném okénku :D

Odkaz ke komentáři

To já jsem z těch co jsou vpohodě : ),ale bohužel je to práce jako každá jiná ,že .

Ve vetšině případů se to řeši domluvou ,ale když jednou příjdu a dohodnem se,podruhé a potřetí už je to bez upozornění .)

V práci jsem naštěstí služebním a když parkuju u kanclu tak v jinačí budově ... tak snad nebudu muset řešit klempíře :P

Pro jistotu parkuju přímo pod kamerama :) přístup na záznám mám tak mi to v kanclu frčí na minimalizovaném okénku :D

palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...