maros Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Cao lidi, pocasi stoji za hovno tak sme se s Verkou uklidili do hotelu ve wisle :)tam bylo teplo a klidek:)starali se o nas dobre :)vsem doporucujeme v tomdle pocasi. Kdyby mi na zahrade tryskalo misto blata ze zeme ropa, tak se tam i prestehuju :)nazrat clovek dostane, umyjou ho, namasiruji, zase mu daji nazrat, a ani se moc nemusi clovek u toho hybat :P Tak to se ti nedivim ze se ti to nehybani libilo :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Razty na kterem Eurosportu ? UŽ JE POZDĚ ;) SKONČILO TO ASI PŘED 15-TI MINUTAMI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 UŽ JE POZDĚ ;) SKONČILO TO ASI PŘED 15-TI MINUTAMI jsem si to myslel .Na HBO hrajou Danyho Partaci asi 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 ČAU RADIM ;) ALE JO JDE TO :( A CO SUBÁČ UŽ MÁ NOVÝ KOŽÍŠEK ? Razty ještě nemá new kožich, dnes jsem montil zesák a sub do služebáka ať se s tím dá jezdit !! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Včera na služebce jsem ulovil krásný kousek, no nevadilo by kdyby mi říkalo pane ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Včera na služebce jsem ulovil krásný kousek, no nevadilo by kdyby mi říkalo pane ! co to je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Včera na služebce jsem ulovil krásný kousek, no nevadilo by kdyby mi říkalo pane ! CO TO JE ZA BĚLOUŠ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 CO TO JE ZA BĚLOUŠ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 PĚKNÉ VOZÍTKO ;) A TEN LAK :P JAKO KDYBY HO LEŠTIL ALCHYMISTA WOODY :( :smich: :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 To bohužel není moje práce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Včera na služebce jsem ulovil krásný kousek, no nevadilo by kdyby mi říkalo pane ! To myslíš ten podval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 To bohužel není moje práce :( WOODY, ALE BLYŠTI SE STEJNĚ JAKO TVOJE NALEŠTĚNÉ KÁRY ;) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 kdyby náhodou měl někdo zájem..... http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...anamera/7660309 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Razty dnes jsem objednal ještě ty zadni čtvrtky podlahy,přední a boční blinkry do těch blatníků a plastové podběhy ještě pár věcí,už aby to tu bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 WOODY, ALE BLYŠTI SE STEJNĚ JAKO TVOJE NALEŠTĚNÉ KÁRY ;) :P :( Dík , ale lesk je asi jediné, co mají ty auta spoelečné :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Razty dnes jsem objednal ještě ty zadni čtvrtky podlahy,přední a boční blinkry do těch blatníků a plastové podběhy ještě pár věcí,už aby to tu bylo A kdy to půjde na lak? Stihneš to letos? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 To bych taky rád věděl ,ale prve je to třeba pořádně připravit ,dělám to pro sebe . ;) Tak že ani kousek rezu a pořádně vše natřít a napatlat tlumexem a to jsem teprve u kastle a kde je podvozek ,nápravy a motor.Práce je teda dost. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 MIRO MÁŠ ČAS NIC NEUSPĚCHEJ. KDYŽ HUBERTA DODĚLÁŠ, TAK PAK SE BUDEŠ NUDIT ;) TAK ŽE SI TU KRÁSNOU PRÁCI ŠETŘI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 jj,zadne odfalknuti..... dukladne zbavit rzi a dir. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Vidím, že tady prázdno, tak to tu asi zamknu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Dobré ráno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 dobré ráno :( no zatím moc dobré není u nás je mlha že i ptáci chodí pěšky ;) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Se dívám, že to mají všici doma dobré, protože nikdo nejde na oběd do hospody ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj hospodo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Powitac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ahojte, všeci, jak se máte při neděli? Zpracovala jsem komplet program na sraz 17.listopadu, tak doufám že se vás přihlásí co nejvíc! Info: tropikana.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 dobré ráno no zatím moc dobré není u nás je mlha že i ptáci chodí pěšky ;) PEŤO DOBRÁ HLÁŠKA :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Kolik je zatím přihlášených do té Tropikany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak se tu zatím mějte hezky...musím do práce ;) ...ahoj všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.