Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Cau lidi, ja sem ted vylezl z garaze, a prvni kolo vyhralo dvd nademnou, mam ji napojenou snad dobre ale nejde do ni stava, fakt uz mi to hlava nebere, DX navi a vse kolem ni pracuje ok, na jeji obvody sem napichnuty s + a zemi tj. po startu navi by mela dostat stavu i mechanika s prevadecem, bohuzel nijak nereagujou. Uz vubec nevim v cem to muze byt.

Odkaz ke komentáři
JANKU SEHNAL SI TY NYT-KLEŠTĚ ?

Rosto diky za typ, uz se to snazime vymyslet s Marosem :palec: Snad to klapne a ja ten kryt motoru po mesici uz konecne dodelam.

Cau lidi, ja sem ted vylezl z garaze, a prvni kolo vyhralo dvd nademnou, mam ji napojenou snad dobre ale nejde do ni stava, fakt uz mi to hlava nebere, DX navi a vse kolem ni pracuje ok, na jeji obvody sem napichnuty s + a zemi tj. po startu navi by mela dostat stavu i mechanika s prevadecem, bohuzel nijak nereagujou. Uz vubec nevim v cem to muze byt.

Elektrika je kuwa nevyspitatelna. Minule me takhle vypekla pojistka na kabelu. Nezkontroloval jsem si pojistokove pouzdro ktere bylo prazdne :) Tome bojuj, dalsi kolo urcite vyhrajes, chce to jen vycistit hlavu :palec:

Odkaz ke komentáři

NO MI ZASE SYMPHONY NEKOMUNIKUJE S MAXÍKEM A ŠKVRČÍ MI V PRAVÉ ZADNÍ BEDNĚ, DÁLE PŘESTAL HRÁT SUBWOOFER, ALE JEŠTĚ JSEM NIC NEVYŘEŠIL :palec: KABLIKY NEJSOU MÁ SILNÁ STRÁNKA :)

POČKÁM SI DO JARA A PAK NA TO HODÍM OČKO, ALE URČITĚ NE SÁM. MÁM OBAVU ŽE KDYBYCH SE V TOM ZAČAL ŠŤOURAT SÁM, TAK BYCH MOHL V AUTĚ UHOŘET :palec: :) :)

Odkaz ke komentáři

DVD ma ctyri kabely, + cerveny , zem černa o tech si sem kupodivu jisty kam maji jit, tj. k cervenemu a cernemu ktere davaji stavu navigacce, dale je tam vsak jedna zluta kurva ktera je pro 12V stalych (pamet) a s tou nevim kam, a pak jeste na konci za pojistkovym bohem modry 12V out pro dalkovy vstup. zkuste mi to lidi nejak polopaticky prelozit kam by jste to narvali a me mozna neco tukne kdyz cumim na dx navigaci, nechci zbytecne kuchat kabely a zkouset ala pokus omyl.

Odkaz ke komentáři
ne zatim to mam tak ze oba cervene jsou na + a oba cerne na zem, zluty sem prdnul na pozici S-kontakt podle schematu navi, jine kombinace sem nedelal pac mi nedavaly logiku.

Kam myslis ze patri ten modry ?

Zkus prdnout jeden cerveny plus na zluty ... a ten modry,kdyz vidim modry kabel (vetsinou u radii) ,napadla by me elektricka antena ... ,jinac netusim

Mozna by ho nebylo naskodu rubnout na + treba od klicku coz ?

Odkaz ke komentáři

Modry ma byt pro dalkove zpousteni ale co to kurva je...to nevim. cerveny na zluty ? vzdyt se zbavim stavy a jeden obvod poslu proti sobe ?

svorkovnice v ni 2 pin mista + a zem, do techdle mist mam zavedeno + a zem dvd a + a zem prevodniku, ten zluty z mechaniky mam prdnout k cervenym ?tak to myslis ?

Odkaz ke komentáři
Modry ma byt pro dalkove zpousteni ale co to kurva je...to nevim. cerveny na zluty ? vzdyt se zbavim stavy a jeden obvod poslu proti sobe ?

svorkovnice v ni 2 pin mista + a zem, do techdle mist mam zavedeno + a zem dvd a + a zem prevodniku, ten zluty z mechaniky mam prdnout k cervenym ?tak to myslis ?

Ano tak to myslim :palec:)) ja bych to dal na sebe ,,,modry na modry .. nevim co to ma znamenat s tim dalkovym ....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...