RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 (upraveno) Zdravím vás partyjo z Praglu, májí tady supr počasí bez mráčku a 10st !! HÉJ PRAŽÁKU.....TO JAKO PROVOKUJEŠ S TÍM POČASÍM JO :smich: TADY DNESKA NIC MOC, ALE LEPŠÍ JAK VČERA, TO BYL HNUS Upraveno Listopad 12, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Cau Razteji tak jak se dneska pracovalo ? ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 AHOJ JEREMIÁŠI DNESKA TO ŠLO OD RUKY HLAVNĚ ŽE NECHCALO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 TO SOU DOBŘÍ MAGOŘI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 AHOJ JEREMIÁŠI DNESKA TO ŠLO OD RUKY HLAVNĚ ŽE NECHCALO a kdes dneska ordinoval ,ze nechcalo ? ... kurde ,tady od rana snezilo a chcalo zaroven ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Zdar hospodo tak mám konečně čas zajít do hospůdky Koukám že každý pracuje na svých miláčcích tak jsem se vrhnul na výměnu kotoučů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Cau Petře ... Paráda ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 a kdes dneska ordinoval ,ze nechcalo ? :) ... kurde ,tady od rana snezilo a chcalo zaroven ... NO PŘECE V OSTRAVĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj lidi, tak vse zkompletovano a uz cumim na filmy :)vsem dekuji za pomoc !!! Blondakxxx : Tve schema zapojeni bylo lepsi nez moje :)takze jeste jednou diky. Nyni se muzu s plnou vervou pustit do vymeny podsviceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 PEŤO PĚKNÉ KOLÁČKY ČÍM MÁŠ NATŘENÉ TY TĚHLICE ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 NO PŘECE V OSTRAVĚ ja uz to nechapu ... nedavno jsem rano v ove vstal ,kouknul z okna a venku bylo nasypano rikam si ,kurnia ,,to u nas pod horama bude kalamita ... v ove snih a ve frydu uz bylo slunko a sucho ... kde to smééé :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj lidi, tak vse zkompletovano a uz cumim na filmy :)vsem dekuji za pomoc !!! Blondakxxx : Tve schema zapojeni bylo lepsi nez moje :)takze jeste jednou diky. Nyni se muzu s plnou vervou pustit do vymeny podsviceni Zdarec takze ted vetsinu casu budes travit v aute nez doma co :) ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 PEŤO PĚKNÉ KOLÁČKY ČÍM MÁŠ NATŘENÉ TY TĚHLICE ? Čus Rostik očištěne od rzi pak odrezovačem jedna vrstva zakladní barvy a nakonec hemerait 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Cau Petře ... Paráda ! :) zdar Jero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Jero : Uz to tak vypada :)akorat musim vyresit zvysenou poptavku auta po energii, jelikoz se obavam ze za dve hodky kdy zkouknu nejaky film vytriskam uplne baterku. Ale jinak je to dobra hracka, ale najebal sem se s tim ukrutne, dneska sem to slozil, pripojuju kabely, vsecky pustim, a nejdnou kurva DVD bez stavy.......takze se me zmocnila silena bezmoc bo sem si rikal ze zase muzu rozdelat cele auto, ale zkusil sem to pres diru od climatronicu a vydel sem ze mi vypadl jeden drat ze svorkovnice....takze sem to tam vsi silou narval a kupodivu hraje....ale znova uz nechci, neni tam misto, plno kabelu, vsecko se furt kryje pres vsecko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Jero : Uz to tak vypada :)akorat musim vyresit zvysenou poptavku auta po energii, jelikoz se obavam ze za dve hodky kdy zkouknu nejaky film vytriskam uplne baterku. Ale jinak je to dobra hracka, ale najebal sem se s tim ukrutne, dneska sem to slozil, pripojuju kabely, vsecky pustim, a nejdnou kurva DVD bez stavy.......takze se me zmocnila silena bezmoc bo sem si rikal ze zase muzu rozdelat cele auto, ale zkusil sem to pres diru od climatronicu a vydel sem ze mi vypadl jeden drat ze svorkovnice....takze sem to tam vsi silou narval a kupodivu hraje....ale znova uz nechci, neni tam misto, plno kabelu, vsecko se furt kryje pres vsecko..... To si dovedu predstavit ... neco podobnyho se mi stalo kdyz jsem skladal domaci repra a po presroubovani a peclivem zakryti jsem zjistil,ze je jeden dratek spatne pripojen ,,takze ... no,ale ..ty nemas pojistkovku u baterky napojenou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 ahoj Tome jaké bude podsvícení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Pěkná práce Petře...proč zelené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 bando mam nejakou pracovni schuzku tak se nachvili vytratim ,, takze pozdeji zdar ... Ne ze se rozutecete .... http://www.hastrmanek.cz/obrazky/velky_1240059007.jpg ,,, http://ec.europa.eu/consumers/images/rapex...7-w47_16-1f.jpg ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Mam pojistkove pouzdro na hlavnim napajecim kablu pro hudbu...ted ale nevim co s nim myslis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 PetrS : podviceni bude modro - cervene :)nejdrive sem chtel cerveno bile, ale jak cumim na modre budiky tak se mi sakra zacly libit .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 (upraveno) JERO UŽ CHYSTÁ VÝSTROJ DO WISLY :) :D http://ec.europa.eu/consumers/images/rapex...7-w47_16-1f.jpg http://www.hastrmanek.cz/obrazky/velky_1240059007.jpg Upraveno Listopad 12, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 PetrS : podviceni bude modro - cervene :)nejdrive sem chtel cerveno bile, ale jak cumim na modre budiky tak se mi sakra zacly libit .) HOBLÍK NO JASNĚ NECH TO PODSVÍCENÍ MODRO-ČERVENÉ JE TO TAKOVÉ TLUMENĚJŠÍ......TO BÍLÉ PODSVÍCENÍ PRÝ MOC TAHÁ OČI PŘI NOČNÍ JÍZDĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Pěkná práce Petře...proč zelené? inspirovala mě barevná kombinace u červené O1rs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 To jsi mě Tome překvapil...myslel jsem,že jsi pevně rozhodnut pro bílou...nu což, alespoň jich v GME zbyde více pro mne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 HOBLÍK NO JASNĚ NECH TO PODSVÍCENÍ MODRO-ČERVENÉ JE TO TAKOVÉ TLUMENĚJŠÍ......TO BÍLÉ PODSVÍCENÍ PRÝ MOC TAHÁ OČI PŘI NOČNÍ JÍZDĚ no mě se nezdá mám modro červené a když je intenzita podsvitu naplno tak to hodně bije ve tmě do očí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 HOBLIK: modrá je dobrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 no mě se nezdá mám modro červené a když je intenzita podsvitu naplno tak to hodně bije ve tmě do očí. NO A TEĎ SI PŘEDSTAV BÍLOU, TA BY TI TY OČI ASI VYPÁLILA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 JERO UŽ CHYSTÁ VÝSTROJ DO WISLY :) :D a co budes mit ty do wisly teda jestli to neni tajne :D a jestli tam vubec pujdes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj bando. Razty,ten odkaz jsem hledal pekne dlouho Jery,to mas super vybavu.Doufam ze bude nejaka dokumentace z akce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.