Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj...stran té ETKY jsem jen chtěl napsat,že jsem si stáhl z dieselpowerfora verzi 7V2 a funguje to včetně aktualizace cen...:(

i na W7??? Aktualizace cen myslim projde, ale ty normalni aktualizace neprochazeji.

Dobré ráno :palec::lol:)

To máme,ale krásnej pátek 13ho vidte :D) ... Koukam,ze hoblajsovi uz se vymstil ...

Jano ;) ne*er me,,ta 2stovka je moje ! :D

Máš smulu dvojkilo je moje a basta!!! :(

Odkaz ke komentáři

Ahojte lidi :D

Mam na vas na vsecky prosbu, nemate nekdo navigacku prenosnou s moznosti mereni aktualni rychlosti podle GPS. Vseobecne sem zjistil ze moje nove budiky kecaji, ale bohuzel blby smerem - podmeruji, trosku si hraju s kodovanim pres vag, ale jen tak od oka nejsem schopen zjistit ktere nastaveni je spravne, takze bych to potreboval konfrontovat se skutecnosti podle GPSky. Diky moc.

Odkaz ke komentáři

Mam na vas na vsecky prosbu, nemate nekdo navigacku prenosnou s moznosti mereni aktualni rychlosti podle GPS. Vseobecne sem zjistil ze moje nove budiky kecaji, ale bohuzel blby smerem - podmeruji, trosku si hraju s kodovanim pres vag, ale jen tak od oka nejsem schopen zjistit ktere nastaveni je spravne, takze bych to potreboval konfrontovat se skutecnosti podle GPSky. Diky moc.

Tome kterou menis hodnotu aby se menila rychlost tachometru? Udelej mi nejaky printscreen. Ptal jsem se na to ve skodovce a ti to neumi. Ptal jsem se na to i Cosbyho a ten mi taky rekl,ze to nejde. Tak prozrad kde to delas Ty...

Ja mam navigacku v mobilu :( Chce to na rovny usek a alespon 3s na tempomatu nemenit rychlost aby se dalo rict, ze je to presne...

Odkaz ke komentáři

Kdyby jsi chtěl tak ti můžu zapůjčit PDA cestou do Wisly, jestli ti to pomůže.

Odkaz ke komentáři

Cest ve spolek.

Tome,tak dej ve Vagu 17 pristrojovka,tam dej akcni cleny a uvidis jak ti to ukazuje.

Pak je moznost jet napichnuty na Vag a v merenych hodnotach ti ukazuje rychlost auto a podle toho nacejchovat budiky.

Odkaz ke komentáři

Tome, co takhle zjistit aktualni rychlost pres diagnosticky rezim climatronicu (pokud mas)? Tam by ten udaj mel byt presny. Nebo se mylim?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...