Hoblik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 to me nenapadlo :)dobry napad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 :D :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak ja se loučím, jdu spát, zítra musím vstávat na školení do Brna :D mějte se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 TO NIKDO NEMÁ ALTERNÁTOR? IGNORANTI :( Řešíte tady Všichni budíky, ale to že mě se ani nepohnou vzhledem tomu, že bez alternátoru ani ránu, tak nevím no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 TO NIKDO NEMÁ ALTERNÁTOR? IGNORANTI :( Řešíte tady Všichni budíky, ale to že mě se ani nepohnou vzhledem tomu, že bez alternátoru ani ránu, tak nevím no :D Tak udelej v servise kraval.Prodali ti zmetek,tak at ti daji zapujcku at muzes jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tome, co takhle zjistit aktualni rychlost pres diagnosticky rezim climatronicu (pokud mas)? Tam by ten udaj mel byt presny. Nebo se mylim? Vzdyt jsem psal.Napichnout Vagen a jet.V merenych hodnotach tam ta rychlost je a muzes porovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak udelej v servise kraval.Prodali ti zmetek,tak at ti daji zapujcku at muzes jezdit. Kravál pomohl jenom k tomu, že mi řekli ať si jdu tedy do jiného servisu! a že opravdu díl mi náhradní nedají, jelikož nejsou výrobci dílu! Takže fakt :( Nepochopím magory, co si myslí že nechám stát auto 30dní! a ještě abych jezdil MHD :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak ja se loučím, jdu spát, zítra musím vstávat na školení do Brna :( mějte se Tak se hezky vyškol. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 no tam je pruser ze je asi vada v samotnem softu budiku, jelikoz do kila je jine kodovani nez od kila do konce :)a jebe to az v druhe casti. Takze do 100 km ti to ukazuje dobre a nad 100 uz to keca ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Jo akorat notas ktery ma dobrou baterku ma windows jehoVISTA,a na nem mi nejde nainstalovat kabel, a stary notas je jen do elektriky takze diagnostikuju na stojicim aute .)takze ten climatronic asi zvitezi prozatim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Kravál pomohl jenom k tomu, že mi řekli ať si jdu tedy do jiného servisu! a že opravdu díl mi náhradní nedají, jelikož nejsou výrobci dílu! Takže fakt :( Nepochopím magory, co si myslí že nechám stát auto 30dní! a ještě abych jezdil MHD :D Kupoval jsi u nich ten altik nebo ti ho jen montovali ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Vzdyt jsem psal.Napichnout Vagen a jet.V merenych hodnotach tam ta rychlost je a muzes porovnat. Na to nepotrebujes VAG, Marosi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Maros : JO do 100 pohoda, od 100 zacina fantazirovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Kupoval jsi u nich ten altik nebo ti ho jen montovali ? Kupoval, a opravdu už druhá reklamace! 2x po 6měsících ALTERNÁTOR K.O. :D Minule jsem čekal také 30dní, ale teď už opravdu nehodlám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Taky jdu do pelechu já dneska té debatě o cejchování nerozumim jo a alternátor nemám . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Kupoval, a opravdu už druhá reklamace! 2x po 6měsících ALTERNÁTOR K.O. :D Minule jsem čekal také 30dní, ale teď už opravdu nehodlám! Tak co ti tam davaji za sajz Altec ???Kolik te stal ? Jo a take nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Maros : JO do 100 pohoda, od 100 zacina fantazirovat :D Tak si myslim ze s tim asi nic neudelas. Jedine nejaky mag,ktery by to umel nejak poresit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak co ti tam davaji za sajz Altec ???Kolik te stal ?Jo a take nemam. Stál mne necelých 5.500,- mam pocit.. Přesnou cenovku na Kč neznám :D Mělo by se jednat o Originál Bosch :( Ale příjde mi to asi jako nějaka Čína, a prostě předražene od servisu.. Odpovídá totiž cenovce a kvalitě alternátoru za 2.500,- Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Stál mne necelých 5.500,- mam pocit.. Přesnou cenovku na Kč neznám :D Mělo by se jednat o Originál Bosch :( Ale příjde mi to asi jako nějaka Čína, a prostě předražene od servisu.. Odpovídá totiž cenovce a kvalitě alternátoru za 2.500,- Kč To je právě to smutné, že Bosch přesunul výrobu do číny!! Velice výrazně to pocituji na komponentech které montujeme !! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 To je právě to smutné, že Bosch přesunul výrobu do číny!! Velice výrazně to pocituji na komponentech které montujeme !! :( Takže se mám dle tebe, s touto problematikou smířit? :( NECHCI ČEKAT 30DNÍ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Kuci valim take chrnet. Dobrou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Brou noc Maros! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 No nic lidi, tak já letím také spát! Kdyby jste náhodou někdo dostal nápad, jak tuto situaci řešit! napište mi prosím SZ! (Kdyby někdo měl alternátor na půjčení bylo by ještě lepší) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 :D Nevite nekdo o cem se tu mluvi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 No nic lidi, tak já letím také spát! Kdyby jste náhodou někdo dostal nápad, jak tuto situaci řešit! napište mi prosím SZ! (Kdyby někdo měl alternátor na půjčení bylo by ještě lepší) Kup si shade od nejakyho dedka a jezdi ... Octavku zazimuj ,alespon bude na jare fit a shade pak muzes shodit z utesu .... Co se tyce budiku ,,zjistil jsem,ze pridany parchant co hlasi teplotu taky neefrci ,, porad je na nuli ,... takze to budu muse tatky poresit... kurnia bude toho v zime hafo... Veru - Diky :) uz to mackam do vyhledavace,,dal jsem si vul kafe :D tak jsem cily jak ... svycarske hodinky (?) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Dobré ráno a příjemnou sobotu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Dobré sobotní ráno ;) Hoši mám na vás prozbu, nejezdíte někdo do Liberce? Mám tam vyhlídnuté sedadla a nevím jak je dostat domů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Dobré ráno bando :) Tome ten climatronic jsem testoval s GPS na trech octach a odchylka 1kmh max, takze v poho. Stejne nechapu, jak je mozne ze auto vi presne jakou rychlosti jedes ale na budikach ukaze hovadinu... Verush dobry vkus co se filmu tyce ;) Pavle ja myslel ze servisujes AutoVrana a ze tam mas vysoce postaveneho znameho, prekvapilo me co tu pises. Jinak altik mam... jeden... v aute :D Woody osobně Liberec nejezdim, ale mame tam depo, zkusim se zeptat kdo ze stalych linek tam jezdi. Jake presne sedadla mas na mysli? Jezdime pod plombou, takze by to muselo jit do kabiny. Nebylo by to zadarmo, ale nemusela by to byt raketa. Neslibuju ze to klapne, ale ze se zeptam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Pavle ja myslel ze servisujes AutoVrana a ze tam mas vysoce postaveneho znameho, prekvapilo me co tu pises. Jinak altik mam... jeden... v aute :D Janku ano, servis v AutoVrána, bohužel na tento díl opravdu nic jiného než zakoupení nemůžou udělat Jelikož použitý náhradní nikdy nemají! a jedinou možnosti je si zakoupit nový, poté mít další jako nahradní! ;) A známost rozhodně, ale když to nejde nijak udělat! Tak mi nepomůže ani Bůh Marek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Janku dík, ale na 99 % vyřešeno :) to mi je jasné, že by to zadara nebylo, ale kolega chtěl poslat sedadla z Prahy a chtěli za to 2 litry :D , je to komplet da Fabie předek i zadek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.