Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kubo stojis u wifiny ?

Tak dneska jsem měl z pekla štěstí :palec: naměřili mi v obci 98 km/h a pustili mě jen s varováním :o kuwa to mi spadl kámen ze srdce. Už zase budu dlouhou dobu hodný a jezdit podle předpisu :P

Jinak dcerka dnes slavila narozeniny 8 let a dostala krásný dort :palec: Neználek určitě bude vědět kdo ho dělal, manželka od našeho bývalého spolupracovníka.

Pekny dortik. :palec:

Odkaz ke komentáři

Marosi anooo. Kradu signal z nasi firmy :rolleyes:

Takze dneska celkem fajny den byl. Az na to ze jsem spal 5h :D Spat jsem sel ve 4h a v 9h na me bouchal technik at zaprahnu nejaky naves a necham si umyt auto. Pak jsem tu chvili trajdal, ptal se sefa na par veci co jsem chtel ved, mimo jine budu mit new auto, a pak jsem si nechal umyt i Stitche. Teda pujcili mi chemii na kola, smetak na ne, pak mi to nacakali super samponem a ja ho umyl druhym smetak a ve finale vapka, no a super protoze tou jejich chemii se poradilo umyt to zazloutle svinstvo a bordel z cest z tech zimaku. Konecne jsou super stribren. Ja vim ze blina ale udelalo mi to radost ;) Ty kola fakt vypadaly hrozne a ted vypadaji o hooodne lip. I kdyz jsou podrene od predchozi majitelky. Nejak jsem je nestihl zrepasovat. Na jare to udelam. No potom jsem jel za klukama z byvale firmy, natankova, dat si sprchu, nakoupit a pro vecu. Ted uz jsem zpatky v aute a u pivka koukam na net. Stitche jsem jeste protahl jednou vapkou protoze na nem byly tecky z vody. Tak dostal horky vos a vodu bez mineralu takze je zas cistounky a hezky. Monstum moje male. A taky jsem se spolu dneska trosku projeli. Faaaajne bylo :P Je uz celkem chladno tak jel mooc hezky. Ale vecer zacalo prset tak obcas blikalo esp i na 3g :D

Jinak ahoj Deko. Jak se ti vede?

post-3498-0-45322000-1384022019_thumb.jpg

post-3498-0-63055600-1384022132_thumb.jpg

post-3498-0-39887200-1384022157_thumb.jpg

post-3498-0-82341400-1384022194_thumb.jpg

post-3498-0-74594800-1384022223_thumb.jpg

post-3498-0-98978900-1384022275_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Pekne se to leskne ti reknu.

Tankujes porad za lepsi peniz :P

jak to delas,kdyz mas pauzu a sef potreboval popojet s autem ?

Tam nemate zadne pokojik kde by jsi mohl vegetovat pres vikend jak mas pauzu ?

Mas tam aspon hajzl a umyvarnu blizko a zadara ?

Technicka ----- kde se muze pouzivat na tacho OUT ?

Odkaz ke komentáři

Marosi ted uz taknuju ze to platim. Tady si nelajznu ani deci a s tim jak se ke me chovaji a jak me plati bych to ani neudelal. Halvne tady se po tom jde jak po uzenem od Woodyho :palec: Ale jsou tady urcite zdroje kde dam 0,80E/l misto 1,32E/l na pumpe takze to taky jde... :rolleyes: A dokavad to pujde tak budu tankovat takhle.. A jak to delam? Kartu mam mimo tacho co jsem zastavil. A s autem at si dela "kdo" chce co chce.. Ja tady ofiko v aute nejsem. Tady se funguje daleko jinak :palec: A uz jses me ptal vcera. Zadnou mistnost ani ubytko tu nemame. Ja si zacinam neco hledat. Ale mam tady aspon otevreny zachod. To nam nechavaji kdyz tu stojime. Jinak nejblizsi sprcha je 10km ale jen pres tyden. Pak na pumpe a ta je myslim 15km a nic moc cista. Ale gratis. Jinak vegetuju v aute :rolleyes:

A OUT?? Ty jo tak tohle fakt poradne nevim takze se ani do vysvetlovani nebudu poustet.. Neco malo jsem zaslechl a ted jsem to nedavno na prikaz new sefa delal protoze byl fakt problem s nakladkou/moje pauza ale i tak se prehodil tachograf z postylky na jizdu a praci ale jak se to bere pri kontrole nevim. Musim na pristi skoleni jit ciste na zakon 561 a ne jak do ted na 361...

A na tech fotkach neni moc videt jak se hezky leske.. Blbe jsem to nafotil... A fajne bylo jak zacalo prste tak to perfektne za deste teklo po prednim okne. Ve vysokoch rychlostech jsem jel bez steracu a to chcalo fakt fest :palec:

Ale jinak diky za chvalu. Fak mam radost z tech kol. Az se budu nudit tak jim reknu o trochu toho svinstva do flasticky a ty kola sundam a umyju je cele... Nebo se na to vyseru bo uz ted jsou o 50% hezci a na jaro je necham zrepasovat bo jsou kurva dodrene a me se to nelibi.. A byt na me a nestat gumy masakt tak jezdim porad na Luxoncich :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...