Vectom Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Romane jo necham. ;) Dík....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Tak uz zadna volna hořčice neni ;) Jen pro Marose a Vectoma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Tak dnes dorazil další ladící materiál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Dobré odpoledne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Tak dnes dorazil další ladící materiál Uz jsi to burnul pri couvani do garaze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Tak uz zadna volna hořčice neni ;) Jen pro Marose a Vectoma. Uz je doma. Moc dikec. Rad jsem te spatril zase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Woody ale jsi blázen.Nikdy bych neorigo věci nedával(když jsou origo k mání). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Tak jsem po 4 letech byl donucen jet autobusem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Woody ale jsi blázen.Nikdy bych neorigo věci nedával(když jsou origo k mání). Každý jsme nějaký, já bych si zas v pneuservisu nekoupil rok starou gumu ;) A navic to mám za cenu číny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Woody co sou zac ? Mas nejaky odkaz na ne ? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Woody co sou zac ? Mas nejaky odkaz na ne ? Dik Jsou tyto http://www.levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/parkovaci-senzory/senzory-do-originalniho-radia-vw-skoda/ Podotýkám, že bych je za tu cenu nekoupil. Koupil jsem je za cenu číny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Woody ale jsi blázen.Nikdy bych neorigo věci nedával(když jsou origo k mání). Také to tak vidim a jsem mu to i rikal at nasetri na origo. Tak jsem po 4 letech byl donucen jet autobusem Uz jsi odvezl auto k doktorovi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Dobrý podvečer všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 A kde se daji koupit za cenu ciny ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Na aukru :) Také to tak vidim a jsem mu to i rikal at nasetri na origo. Je to origo co dodělávaji v servise když tam není z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 ja dnes kupil dve modre zarovky v salonu a zatím se mi to nezda jiné :lool: Zatím jsem to ale zkusil jen tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Na aukru :) Je to origo co dodělávaji v servise když tam není z výroby. Kdy začínáš montovat ? ja dnes kupil dve modre zarovky v salonu a zatím se mi to nezda jiné :lool: Zatím jsem to ale zkusil jen tak. A pustil jsi do nich volty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 ja dnes kupil dve modre zarovky v salonu a zatím se mi to nezda jiné :lool: Zatím jsem to ale zkusil jen tak. Jednu přehoď a druhou nech origo a uvidíš ten rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Woody jen aby to jako "čína" i nefungovalo.Tohle nechápu.Koupit nové auto,moc pěkné auto a nedát tam za "pár korun" originál senzory. Myslím,že já,Vaša,Rolbař a i jiní ti řeknou,jak takové no-name senzory fungují.Montoval jsem i Valeo,Sencor a prostě proti originálům dost mizerné-nespolehlivé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Jednu přehoď a druhou nech origo a uvidíš ten rozdíl. mel jsem to ve stropni lampičce zatím. Je na nich Toshiba :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Woody jen aby to jako "čína" i nefungovalo.Tohle nechápu.Koupit nové auto,moc pěkné auto a nedát tam za "pár korun" originál senzory. Myslím,že já,Vaša,Rolbař a i jiní ti řeknou,jak takové no-name senzory fungují.Montoval jsem i Valeo,Sencor a prostě proti originálům dost mizerné-nespolehlivé. To je tvůj problém že to nechápeš. Jestli jsou pro tebe 3 litry pár korun, tak pro mně teda ne. Já živím manželku na mateřské a 2 děti. Za ušetřené 3 litry si raději uděláme nějaký prodloužený víkend. A nejsou to noname senzory. Jsou to senzory co se dodělávají v salonech když je auto nemá z výroby. Tady je výrobce: http://www.apri.cz/index.php?page=produkty&typ=parkovaci-asistent&sub=skoda Nechápu co vás na tom sere, že jsem nekoupil orginál senzory co se zobrazují na radiu. Ikdybych měl na.rane v kufru tak je to moje věc! A tímto tuto debatu končím a už nebudu na to reagovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Nereaguj.Já to nemyslel zle.Ale než raději tohle tak nic a právě proto,že jsem jich několik montoval a na co mít senzory,když se na ně nemohu spolehnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Kuci,nemate někdo známého v ZOO ? Woody a co NuJork,ozvali se na ten termin ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Kuci,nemate někdo známého v ZOO ? Jezdím tam teď skoro denně, mám tam známé žirafy, zebry, opice, slony.... :lool: makáme na new pavilonu http://www.msstavby.cz/pavilon-evoluce-zoo-vizualizace-12-06-2013/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 delas zabezpecovacku :lool: Uvazoval jsem dneska jak jsem jel kolem,zda by nepucili jak bude snih to spodni parkoviste na blbnuti :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 delas zabezpecovacku :lool: Uvazoval jsem dneska jak jsem jel kolem,zda by nepucili jak bude snih to spodni parkoviste na blbnuti :lool: kamery apod....jinak bude to krásný pavilon, doporučuji navštívit příští rok na jaře to parkoviště nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Dobre ranko,jeste spite ? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Dobré ráno :) Tak včera mi volal Jindra, že mají volno s Karlem 6.12 a přijeli by. Souhlasíte tedy s termínem a posezením ve Dvoře 6.12.2013 v 16 hodin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 (upraveno) Dobré ráno všem ;) Ano termín si píšu . Čau Tome, jak je. Upraveno Listopad 20, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Cosby ze to resis vubec :-) jeho auto ni ... ses barbar ze prodavas rok stare pneu ;-) , uz to jak mi dal vedet kde to poridil :-D normalni clovek da odkaz na aukru nebo clena, ale afektovany vuci me, ze sem neskakal dle nej a stare gardy ........:-D nevim zda se smat nebo plakat .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.