Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Marosi zalezi kolik chces investovat. A taky jake mas sklo na dispeji. Pokud mas Gorila Glas folie je zbytecna. Neposkrabes ale folie chrani i proti prasknuti. Nevím presne jmeno ale v Alfe jsem kupoval folii za cca 300,- a ma dozivotni zaruku. A je fakt klasa!! Je tam sprej na odmasteni, uteka na ruce kvůli otiskum. Myslim ze Aligator se jmenuje. Koukni a uvidis. Ja bych na tablet volil spis pouzdro z kterého jde udelat i stojenek. Ze tam oteviras jako knihu. Ten vnitřek k displeji byva semis takze taky neposkrabe. Folii za 80,- bych se ani nezabyval. Budes nasrany z instalace., spatne drzi, odlepuji se, hromada bublinek.... To co usetris tak se navztekas. Jinak bych se opatl i tech kseftech s telefonama co jsou v obchodacich ale klidne bych koupil pres net. Zadal do googlu a nasel z tech kvalitnich nejlepsi cenu ;)

PS: Mene kvalitni folie muze zpusobit, ze displej bude spatne reagovat na dotek.... Tudiz zhorsi obladani zarizeni ;)

Odkaz ke komentáři

Marosi zalezi kolik chces investovat. A taky jake mas sklo na dispeji. Pokud mas Gorila Glas folie je zbytecna. Neposkrabes ale folie chrani i proti prasknuti. Nevím presne jmeno ale v Alfe jsem kupoval folii za cca 300,- a ma dozivotni zaruku. A je fakt klasa!! Je tam sprej na odmasteni, uteka na ruce kvůli otiskum. Myslim ze Aligator se jmenuje. Koukni a uvidis. Ja bych na tablet volil spis pouzdro z kterého jde udelat i stojenek. Ze tam oteviras jako knihu. Ten vnitřek k displeji byva semis takze taky neposkrabe. Folii za 80,- bych se ani nezabyval. Budes nasrany z instalace., spatne drzi, odlepuji se, hromada bublinek.... To co usetris tak se navztekas. Jinak bych se opatl i tech kseftech s telefonama co jsou v obchodacich ale klidne bych koupil pres net. Zadal do googlu a nasel z tech kvalitnich nejlepsi cenu ;)

PS: Mene kvalitni folie muze zpusobit, ze displej bude spatne reagovat na dotek.... Tudiz zhorsi obladani zarizeni ;)

jj,je mi to jasne v podstate vsecko,slo mi třeba o zkusenosti a doporuceni.

Kouknu na alfu co nabizeji.

Odkaz ke komentáři

Spal jsem na zemi, protože spali doma rodiče po roce, měli nějakou akci, tak sem nemohl nechat spát přítelkyni na zemi, takže jsem se obětoval.. :lool: Na Prašivce super, chodím to od sauny a celou cestu až k lesu byla celá asfaltka jeden led, v lese začal být už sníh a na vrcholu bylo cca. 10cm. Celkem foukalo, ale v lese se to dalo :palec: Foto našeho rodinného mazla B)

post-32478-0-72441700-1386436933_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...