Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jo bylo to prijemne. Hlavne me bavilo posloucat a vnimat Franinu a Vlamstinu. A tim, ze se bavilo v oboru tak jsem dost veci rozumel. A obcas byla i slusna legra. Bylo nas tam z firmy pet a celkem pohodovi kolegove. Fakt prdel. A nektere veci jsem ani netusil proc a jak jsou. Treba kvuli ktereho utoku na letadla je to a kvuli ktereho je tamto. Masakr jak clovek zjisti ze je v necem neinformovany... :O

Odkaz ke komentáři

Tak co jak jste na tom pri patecnim veceru? Moje skore za patek zatim porad lepší věci nez prusery. Zadarilo se v kanclu a prehodit volno skrz Žamberk. Sef mi proplati ucet na 95€ a prijdou mi penize na dovolenou :) Nedarilo se: rozsypana paleta se 400ks prepravek na zeleninu a pozdni odjezd ted z nakladky. Ale ten neovlivnim. Jo a ceka me vikend v Německu na pumpe. Snad chytnu flek a bude tam i sprcha ;)

Odkaz ke komentáři

Tak co jak jste na tom pri patecnim veceru? Moje skore za patek zatim porad lepší věci nez prusery. Zadarilo se v kanclu a prehodit volno skrz Žamberk. Sef mi proplati ucet na 95€ a prijdou mi penize na dovolenou :) Nedarilo se: rozsypana paleta se 400ks prepravek na zeleninu a pozdni odjezd ted z nakladky. Ale ten neovlivnim. Jo a ceka me vikend v Německu na pumpe. Snad chytnu flek a bude tam i sprcha ;)

Tos rozsypal ty nebo ti co to nakladali ?

U mne tak nejak nijak.

Skoro nic nezrobene a unaveny jsem jak bych slozil vagon uhli.

Odkaz ke komentáři

Ja ja ja. Nakladal a skládal jsem si to sam. A zrovna tady ten typ je takový zradny. Jsou to male slozene přepravky. Na palete je 8 kominku do vysky 2m nebo i vyse. Zalezi. Ta vyzsi ma 600 prepravek a nižší kolo 400ks. A byla jeb z lehka stazena smršťovací folii. A ja prudceji zabrzdil a uz to litalo :D Vcera jsem rozsypal tu velkou kdyz jsem si to malo zvedl a paleta zadrhla o rampu :D

Odkaz ke komentáři

Heeej duude... :D Pockej voe :D Ty tady jako honis triko s cizim perim??? Jako basa piva a je tatova?? Co by jsi delal kdyby jsme chteli prijet na pivko???!!!

Druha vec: ty jsi zase ridil to sestrino cerne delo?? Voe nemas strach z toho vykonu pod kapotou???!!! To musi byt narizena bestie :D Davej bacha Maroši...

Jooo a jsem bohuzel v Nemecku a diky alkoholu jsem to tady prezil.... "nenavidim vikendy v kabine uprostred niceho" a nastesti vyjizim uz v 5:30 rano. Uz aby ty kuwa bylo. Me tady asi jebne!!!

A je tady chvili slunicko a pak zas pod mrakem... Cely den se to tu strida jak prastene... :(

Odkaz ke komentáři

Tak vy vseci ridite takze pivo stejne nemůžete :P

Ja si peri nehonil,ja jen konstatoval ze basa s pivama je ve sklepe. Ja mam jinou SVOJI basu v garazi :P

JJ,jel jsem tim G4 ale vezl jsem male skvrne,takze zadna divočina a nebylo kde spechat.

Jezdi to myslim pekne na normalni jizdu a je tam nejak ticho uvnitř toho auta,zadne klepati nebo chrochtani TDI :P

Tak vzuru k vykonum a at se dari.

Dneska me ceka asi zubar tak se vidi co me to bude stat :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...