Vectom Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Dobré ránko...... B) Tak chlapci za chvíli mi to jede z Bohumína do Prahy a potom na letiště a hurá na dovču......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Romane uzijte si to ve zdravi ;) Maroši jo dalo. Sice podle velke části uz funguju par let ale nevedel jsem proc. To jsem se dozvedel vcera. Zajimave to bylo. A dostanu i prukaz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Romane ,tak at vyjde počasí a odpocines si. Kubo,tak to je fajn ze to něco doalo a něco nového pochytil -to pak ma smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Jo bylo to prijemne. Hlavne me bavilo posloucat a vnimat Franinu a Vlamstinu. A tim, ze se bavilo v oboru tak jsem dost veci rozumel. A obcas byla i slusna legra. Bylo nas tam z firmy pet a celkem pohodovi kolegove. Fakt prdel. A nektere veci jsem ani netusil proc a jak jsou. Treba kvuli ktereho utoku na letadla je to a kvuli ktereho je tamto. Masakr jak clovek zjisti ze je v necem neinformovany... :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 takze ted uz jsi chytry jak radio :P sranda- proto jsou ty soleni a když se clovek něco dozvi tak je to dobre. Horsi je když tam sedíš a vykladajsici to neumi ani poradne podat a jsi pak zmateny jak lesni vcela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Marosi jsem chytřejší jak rádio :D Co jinak bando? Jak vam to jde? Ja od pondělí jezdim jednu linku. Celkem zajímave. Hodně hodin, pohyb s paletakem a spim castecne v noci. Celkem se mi to libi. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 tak u mne pohoda by se dala rict 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Kurde vedro je :( A malo příležitosti das si sprchu.... :( Maroši co segra a golf? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 patecky prazdnonova D1.... praha-brno 3h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Ani za penize ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Ani za zlateho cunika :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Tak co jak jste na tom pri patecnim veceru? Moje skore za patek zatim porad lepší věci nez prusery. Zadarilo se v kanclu a prehodit volno skrz Žamberk. Sef mi proplati ucet na 95€ a prijdou mi penize na dovolenou :) Nedarilo se: rozsypana paleta se 400ks prepravek na zeleninu a pozdni odjezd ted z nakladky. Ale ten neovlivnim. Jo a ceka me vikend v Německu na pumpe. Snad chytnu flek a bude tam i sprcha ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Pohoda jazz:-) nestezuji si:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Tak co jak jste na tom pri patecnim veceru? Moje skore za patek zatim porad lepší věci nez prusery. Zadarilo se v kanclu a prehodit volno skrz Žamberk. Sef mi proplati ucet na 95€ a prijdou mi penize na dovolenou :) Nedarilo se: rozsypana paleta se 400ks prepravek na zeleninu a pozdni odjezd ted z nakladky. Ale ten neovlivnim. Jo a ceka me vikend v Německu na pumpe. Snad chytnu flek a bude tam i sprcha ;) Tos rozsypal ty nebo ti co to nakladali ? U mne tak nejak nijak. Skoro nic nezrobene a unaveny jsem jak bych slozil vagon uhli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Ja ja ja. Nakladal a skládal jsem si to sam. A zrovna tady ten typ je takový zradny. Jsou to male slozene přepravky. Na palete je 8 kominku do vysky 2m nebo i vyse. Zalezi. Ta vyzsi ma 600 prepravek a nižší kolo 400ks. A byla jeb z lehka stazena smršťovací folii. A ja prudceji zabrzdil a uz to litalo :D Vcera jsem rozsypal tu velkou kdyz jsem si to malo zvedl a paleta zadrhla o rampu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Dobre odpoledne ;) Dneska jsem se konecne trochu vyspinkal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ty jo a rozbilo se něco ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ne ne. Max utrepalo ujmu moje obleceni protoze jsem porad nemocny a u toho sbirani jsem se pradne zapotil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Tady to zas krasne zije :D Je videt, ze stara garda drzi basu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Ne ne. Max utrepalo ujmu moje obleceni protoze jsem porad nemocny a u toho sbirani jsem se pradne zapotil :D to ja se zapotil i bez práce jen jsem jel v aute :D Tady to zas krasne zije :D Je videt, ze stara garda drzi basu :D Basu nedrzim,bo mi basa lezi v garazi :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Marosi doufam, ze je aspon plna nejakeho dobreho pivka ;) Ps: to je rizeni tveho auta tak narocne ze jses zapotil nebo ti nefunguje klima? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 basa z pivem je ve sklepe :P a není moje :P Ne ne,jel jsem golfem a stal na slunci bez folii a peklo nez se to trosku vyvetralo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 a jak v nemcku,prezil jsi to tam ? V kolik vyjizdis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Heeej duude... :D Pockej voe :D Ty tady jako honis triko s cizim perim??? Jako basa piva a je tatova?? Co by jsi delal kdyby jsme chteli prijet na pivko???!!! Druha vec: ty jsi zase ridil to sestrino cerne delo?? Voe nemas strach z toho vykonu pod kapotou???!!! To musi byt narizena bestie :D Davej bacha Maroši... Jooo a jsem bohuzel v Nemecku a diky alkoholu jsem to tady prezil.... "nenavidim vikendy v kabine uprostred niceho" a nastesti vyjizim uz v 5:30 rano. Uz aby ty kuwa bylo. Me tady asi jebne!!! A je tady chvili slunicko a pak zas pod mrakem... Cely den se to tu strida jak prastene... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Tak vy vseci ridite takze pivo stejne nemůžete :P Ja si peri nehonil,ja jen konstatoval ze basa s pivama je ve sklepe. Ja mam jinou SVOJI basu v garazi :P JJ,jel jsem tim G4 ale vezl jsem male skvrne,takze zadna divočina a nebylo kde spechat. Jezdi to myslim pekne na normalni jizdu a je tam nejak ticho uvnitř toho auta,zadne klepati nebo chrochtani TDI :P Tak vzuru k vykonum a at se dari. Dneska me ceka asi zubar tak se vidi co me to bude stat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Uz se maka na plne pecky. Ale klidne bych sel spinkat :D A z te tvoji basy by jsme se asi nenapili :D A pokud jsi vezl miminko tak to pak joo ;) Na zubaře drzim palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Tak jak kuci,darilo se vam dneska. Mne celkem jo. U zubare jsem se potil ale bylo to urco tim pocasim ;) a umrtveni prestalo působit az ted :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Ty u me tak nejak normalka. Dlouhe cekacky a ještě nemam padla. V kanclu se dneska nekdo trosku svihnul... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 to mas dlouhou sichtu,kdyz od rana makas a ještě není padala. Prescas :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Dobre ranko. Uterek,tak muzem do vseho dlubat ;P at se tedy dneska vsem dari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.