RAZTY Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 (upraveno) Tome,myslel jsem takovou,kde bych si to umyl sám...wapkou třeba ;) JURO JEDNA VAPKA JE ZA RONDLEM NA PUMPĚ SHEL..... SMĚR OSTRAVA SEM TAM SE TAM STAVÍM, KDYŽ UŽ MÁM AUTO MOC MOC ZAPRASENÉ :) JE TO NA DESETIKORUNY, ROZMĚNIT SI MŮŽEŠ U POKLADNY NA PUMPĚ Upraveno Listopad 26, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Zdarec . Ja to take myju pred domem a nikco mne nebuzeruje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Zdarec .Ja to take myju pred domem a nikco mne nebuzeruje ;) ty to fakt nekdy myjes? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Já sem dneska domů jela služební OII, (rv 2003, 1.9 TDI, PD/77kW 4x4) a řeknu vám tak smutné auto už sem dlouho neviděla. Jela sem v ní dneska poprvé a chudák octa tak neosobní, zanedbaná, lenivá :-( Ještě teď je mi ji líto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Verush : Oct II a 2003 ??? Trosku nonsense 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Dobre video, nutno i zvuk :) http://www.youtube.com/watch?v=Uix5SOkXSmc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 ty to fakt nekdy myjes? :) nevypada to tak a je to k neuvereni ,ale fakt ,obcas jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 JURO JEDNA VAPKA JE ZA RONDLEM NA PUMPĚ SHEL..... SMĚR OSTRAVASEM TAM SE TAM STAVÍM, KDYŽ UŽ MÁM AUTO MOC MOC ZAPRASENÉ :) JE TO NA DESETIKORUNY, ROZMĚNIT SI MŮŽEŠ U POKLADNY NA PUMPĚ Ta vapka na SHELL smer ostrava ma hovno tlak!!! Jedina trochu slusna vapka je OMV u nemocnice a to jeste ten pravy box!!! Já sem dneska domů jela služební OII, (rv 2003, 1.9 TDI, PD/77kW 4x4) a řeknu vám tak smutné auto už sem dlouho neviděla. Jela sem v ní dneska poprvé a chudák octa tak neosobní, zanedbaná, lenivá :-( Ještě teď je mi ji líto. Verus bud rada ze to auto bylo jen smutne. Do nekterych sluzebnich aut ma clovek strach vlest s obavou o sve zdravi, nebo ze neudrzi obed v zaludku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Ta vapka na SHELL smer ostrava ma hovno tlak!!! Jedina trochu slusna vapka je OMV u nemocnice a to jeste ten pravy box!!! Verus bud rada ze to auto bylo jen smutne. Do nekterych sluzebnich aut ma clovek strach vlest s obavou o sve zdravi, nebo ze neudrzi obed v zaludku... Do některých služebních aut se nasedá v bílém plášti a papučích !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Do některých služebních aut se nasedá v bílém plášti a papučích !! :) Pokud ho ma jeden clovek, treba jako ty tu modrou tourku, tak potom ano. Ale jestli se na tom aute strida hromada lidi a vsem je to jedno... Nebo kdyz ti zamestnanci se sluzebakem poradaji soutez kdo pres prejezd doskoci dal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Verush : Oct II a 2003 ??? Trosku nonsense 2006 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Verush : To uz je lepsi :)tak tomu zabav ten Haldex :)nejak to do molika dostanem .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Dobry wjeczur :) Sháním štítek viz foto,ale s nápisem octavia. Nevíte kde to sehnat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 jdu kolem,tak to zamknu ať Míra nemá ráno problém,že to někdo vybere :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Dobré ráno všem Kájo dík že jsi zamkl ;) protože ti mladí to mají na háku :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Verush : To uz je lepsi :)tak tomu zabav ten Haldex :)nejak to do molika dostanem .) Už mi ji zase vzali ocťulku :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Pokud ho ma jeden clovek, treba jako ty tu modrou tourku, tak potom ano. Ale jestli se na tom aute strida hromada lidi a vsem je to jedno... Nebo kdyz ti zamestnanci se sluzebakem poradaji soutez kdo pres prejezd doskoci dal... Jo na tédle se střída min 10 lidí. A je to poznat. Já bych ji hned adoptovala, ale smůla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Čaues bando ! S politováním musím oznámit ,že se bohužel nezůčastním sobotního vrhání koulí :) .Dneska mi bylo řečeno ,že sobotní zabijačku ,na kterou jsem nemusel jít budu nakonec jit muset ,protoze strýc onemocněl a prasátko nemá kdo ''uspat a připravit'' . Krásné překvapení . Takže se pokusím pak už vzít vše do svých rukou a řipravit nějakou ''Wilijovku'' já ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Tady to odpadá jak při prasečí chřipce ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Tak bando všichni k Jerovi na zabiječku pomáhat (konzumovat ) kurnik ale dal bych si ováááárek . :) ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Jero skoda skoda (a bude neco i pro nas? :) ) No a my ostatni si prece nenechame zkazit radost z tehle akce i pres to ze nas trosku ubylo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Ahojte omlouvam se vsem, ale take zitra nedorazim, asi swinia gripa atakuje, a ja uz sem taky lehnul takze mam po bowlingu i po plese :(misto toho se laduju bylinkovyma cajema a lezim v posteli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 tak kolik nas tam bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Tak bando všichni k Jerovi na zabiječku pomáhat (konzumovat ) kurnik ale dal bych si ováááárek . :) ;) ;) Už se těším na to vyplachování střev ,to je fakt :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 No,tak to ja bych asi hodil tycku u toho smradu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Ahojte omlouvam se vsem, ale take zitra nedorazim, asi swinia gripa atakuje, a ja uz sem taky lehnul takze mam po bowlingu i po plese :(misto toho se laduju bylinkovyma cajema a lezim v posteli :D Tak to je mazec !! Do čaje to chce slivku a med !! Verush jsi už nakazil nebo ji pustíš ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Ahoj lidi...kolik nás teda půjde na ten zítřejší megaturnaj ? to Pitriss: Ta planžeta se dá koupit různě,ale nejlepší to je od výrobce http://www.pajr.cz/katalog.php A tady je k tomu diskuze http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=#entry1265017 V kterém děláš železářství prosím tě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Ahoj lidi...kolik nás půjde na ten zítřejší megaturnaj ? No když jsem prošel seznam tak 8-9! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 No když jsem prošel seznam tak 8-9! No v 8lidech ty koule pořádně provětrame :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.