Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tome,myslel jsem takovou,kde bych si to umyl sám...wapkou třeba ;)

JURO JEDNA VAPKA JE ZA RONDLEM NA PUMPĚ SHEL..... SMĚR OSTRAVA

SEM TAM SE TAM STAVÍM, KDYŽ UŽ MÁM AUTO MOC MOC ZAPRASENÉ :)

JE TO NA DESETIKORUNY, ROZMĚNIT SI MŮŽEŠ U POKLADNY NA PUMPĚ

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři
JURO JEDNA VAPKA JE ZA RONDLEM NA PUMPĚ SHEL..... SMĚR OSTRAVA

SEM TAM SE TAM STAVÍM, KDYŽ UŽ MÁM AUTO MOC MOC ZAPRASENÉ :)

JE TO NA DESETIKORUNY, ROZMĚNIT SI MŮŽEŠ U POKLADNY NA PUMPĚ

Ta vapka na SHELL smer ostrava ma hovno tlak!!! Jedina trochu slusna vapka je OMV u nemocnice a to jeste ten pravy box!!!

Já sem dneska domů jela služební OII, (rv 2003, 1.9 TDI, PD/77kW 4x4) a řeknu vám tak smutné auto už sem dlouho neviděla. Jela sem v ní dneska poprvé a chudák octa tak neosobní, zanedbaná, lenivá :-( Ještě teď je mi ji líto.

Verus bud rada ze to auto bylo jen smutne. Do nekterych sluzebnich aut ma clovek strach vlest s obavou o sve zdravi, nebo ze neudrzi obed v zaludku...

Odkaz ke komentáři
Ta vapka na SHELL smer ostrava ma hovno tlak!!! Jedina trochu slusna vapka je OMV u nemocnice a to jeste ten pravy box!!!

Verus bud rada ze to auto bylo jen smutne. Do nekterych sluzebnich aut ma clovek strach vlest s obavou o sve zdravi, nebo ze neudrzi obed v zaludku...

Do některých služebních aut se nasedá v bílém plášti a papučích !! :)

Odkaz ke komentáři
Pokud ho ma jeden clovek, treba jako ty tu modrou tourku, tak potom ano. Ale jestli se na tom aute strida hromada lidi a vsem je to jedno... Nebo kdyz ti zamestnanci se sluzebakem poradaji soutez kdo pres prejezd doskoci dal...

Jo na tédle se střída min 10 lidí. A je to poznat. Já bych ji hned adoptovala, ale smůla :)

Odkaz ke komentáři

Čaues bando !

S politováním musím oznámit ,že se bohužel nezůčastním sobotního vrhání koulí :) .Dneska mi bylo řečeno ,že sobotní zabijačku ,na kterou jsem nemusel jít budu nakonec jit muset ,protoze strýc onemocněl a prasátko nemá kdo ''uspat a připravit'' . Krásné překvapení .

Takže se pokusím pak už vzít vše do svých rukou a řipravit nějakou ''Wilijovku'' já ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...