Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Woody,do čeho to je a jak to vypadá ? Neznám,nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 velice rád, ale když je někdo kok....... !! Jaknu jsem PRO !! Co to videjko z Wisly ????? Neco malo uz je strizeno, driv jak o wikendu to nebude, jsem bez pristupu na net takze to stejne nemam jak uploadnout Moc se netes, bude to takovy minutovy sestrih... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Proč tam místo té kamery není odstřelovač .Klidně ať na něho přispěju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Nazdár snad si mě tu někdo ted všimne .) Peti dalbych si jedno a k tomu topinku děkujíí Kurnia co je to tu za hundrku ?: ) tak at hubertus nezacne stat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jestli toho 20.12. nebude snih, tak si pujdeme "JEN" sednout do challengeru. Co vy na to? Udelame si takovou malou lokalni besidku Já jsem pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Woody,do čeho to je a jak to vypadá ? Neznám,nevím... Měl jsem je rezervované c liberci, domluvené že si je vyzvednu minulý týden v úterý / teda ne já, ale přivezemi je Radim/ a když radim volal týpkovi, že za hodinu je tam, tak jen SMS že jsou prodané dynamic.bmp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Nazdár snad si mě tu někdo ted všimne .) Peti dalbych si jedno a k tomu topinku děkujíí Kurnia co je to tu za hundrku ?: ) tak at hubertus nezacne stat topinka bohuzel neni v nabidce... ale neco s tim udelam maximalne ti muzu nabidnout parek tady mas toho pivsona a ja si dam s tebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 topinka bohuzel neni v nabidce... ale neco s tim udelam maximalne ti muzu nabidnout parek tady mas toho pivsona a ja si dam s tebou Ok, dám si párek s hořčicí,) Děkujíí a nazdraví ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Já jsem pro Já taky, konečně budu mít volno, tak bych s váma pokecal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Musim si na 19.12. objednat mycku at zase nejsem vyhlasen za nejspinavejsi auto roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Proč tam místo té kamery není odstřelovač .Klidně ať na něho přispěju. Tak to je super napad. Take prispeju a rad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Nazdár snad si mě tu někdo ted všimne .) Peti dalbych si jedno a k tomu topinku děkujíí Kurnia co je to tu za hundrku ?: ) tak at hubertus nezacne stat Podle prvotní prohlídky tak je celkem v pořádku ,teda na první pohled (po tmě)Tak že se bude dělat všechno ,chudák Jaruška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Pěkný Woody...to je do fábky,jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tady je dobrou chut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Měl jsem je rezervované c liberci, domluvené že si je vyzvednu minulý týden v úterý / teda ne já, ale přivezemi je Radim/ a když radim volal týpkovi, že za hodinu je tam, tak jen SMS že jsou prodané Miro,to by bylo lepsi sezeni,co.Vypadaji uplne bombove. Ted ale uz davas calounin,ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jdu se věnovat ženě, dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 (upraveno) Pěkný Woody...to je do fábky,jo? edit.....kecal jsem Upraveno Prosinec 2, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak to je super napad. Take prispeju a rad.Vždyť už je povolen i odstřel ohrožených druhů ,ale tam nějak zaspali . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Podle prvotní prohlídky tak je celkem v pořádku ,teda na první pohled (po tmě)Tak že se bude dělat všechno ,chudák Jaruška tak pokud by mela vpohode spodek tak by to bylo super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Miro,to by bylo lepsi sezeni,co.Vypadaji uplne bombove.Ted ale uz davas calounin,ne ? Jak jsem psal, Radim mi je měl vyzvednout, vše bylo domluvené den předem, že jak bude před Libercem, tak dá vědět tomu týpkovi a dají si scuka a budou moje, jenže Radim mu volal, že za hoďku je tam a ten ko.ot to ani nezved a poslal SMS, že jsou prodané Já mu volal asi 20x proč mi to udělal a on mi to nebere a na sms neodpovídá Jinač jsou to origo do fábky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Musim si na 19.12. objednat mycku at zase nejsem vyhlasen za nejspinavejsi auto roku To se neboj, já Ti budu konkurentem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 To je z O2 do fabcarny Ne to je origo Fabia I 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ne to je origo Fabia I jj,ja si myslel co jsem napsal,ale uz jsem to opravil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Toto je navstevnost a pry krize 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Toto je navstevnost a pry krize Krize bude až nebude na net 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Cau Zdendo, prijedete se na nas taky kouknout toho 20.12.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Janku ?? Kde je ten Charmander ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Janku ?? Kde je ten Charmander ? V petrvalde, uz jsme tam meli cafe party a osvedcilo se to. Chalpi ja se odmlcim, musim taky chvili pracovat. Tak koukejte poradne chlastat at jsou velke trzby a Petinka dostane nejaky ten darek pod stromecek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Nic kuci,ja jdu pod perinu. Dobrou vsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Taky idu na kutě..dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.