Jero Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Panejo ,když jsi tolikrát boural ,už bys na to asi neměl sedat ... Rači Ereso , bez volantu a řadičky to na silnici není ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 1x jsem boural vinou kamaráda, který mě tak šikovně podjížděl v zatáčce až mě vytlačil na patník, a po patníku motorku inu nejezdí.. Podruhé naopak jsem boural svou chybou a blbostí :o Frajeřinky se nevyplatí Jinak motorky jsou srdcová záležitost, tak jako Octavia kterou mám momentálně.. Proto se nedá ani jednoho zbavit, natož přestat jezdit na motorkách ;) To je jako kdybych ti právě někdo vzal, ten volant a řadičku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Hello Jeremy :D jak to ze nespis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Hello Jeremy :D jak to ze nespis? Caues .Asi ani neusnu . Zabouchnul jsem si ja vul klicky v aute,takze ted stoji na zahrade s klickama v zapalovani a ceka co bude... Bohuzel mam jen jeden klic tak cekam na profi otevreni na zitra , moje naradi bylo bohuzel na vsecko kratky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Caues .Asi ani neusnu . Zabouchnul jsem si ja vul klicky v aute,takze ted stoji na zahrade s klickama v zapalovani a ceka co bude... Bohuzel mam jen jeden klic tak cekam na profi otevreni na zitra , moje naradi bylo bohuzel na vsecko kratky.... Brr,nemile...Nemas pripojistene okna proti vandalismu, ze by sis otevrel sam a hned a v pondeli jel zasklit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Dobre ráno Všem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Brr,nemile...Nemas pripojistene okna proti vandalismu, ze by sis otevrel sam a hned a v pondeli jel zasklit? Prave,ze jsem myslel ,ze to tak udelam ,ale nechce se mi pak strhavat folie a davat nove na cele auto kvuli jednomu oknu.Vyzkousel jsem nekolik finticek a navodu jak na to ,ale neni to hold ani favorit ani nejaka stodvacka... Tak asi budu volat borce at mi to otevre profi . Za 800 bez poskozeni tak uvidim... zbytecna sranda za 8 kil kua 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Dobre ranko. Jery,tak to nasere.Jak se to povedlo ? Jak ti to bude otvirat,fot to,at vime jak na to :D U nas poletuje neco bileho z nebe :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak to jsme zjistili taky :o ,ráno v 8 hodin jsem měl sraz s Raztym u garáže .Chtěli jsme přivařit pár věcí ,ale při té kose to Rosťa jen přibodoval a pokusí se to dovařit COkem v zaměstnání :D . A rozhodl jsem se si pořidit nějaké to CO ko do garáže :P ,protože když spočítám že za vyvaření Huberta bych dal ninimálně 5000 Kč :o tak přidám asi 1000 a bude CO ko doma a za pomoci Rosťi to taky uděláme. :o :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 MIRO UŽ JSEM PROLEZL NA NETU PÁR STRÁNEK, ALE ZATÍM MI TAM ŽÁDNÉ CO-ČKO CO SE TÝČE KVALITY A ZA ROZUMNÉ PENÍZE NEPADLO DO OKA :o ALE KDO HLEDÁ NAJDE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 za 6000 kvalitu ? Co aukro nebo Avizo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Neználek -> Prosím tě, jak je obtížná montáž těch Těhlic? Jelikož maník je stále má, tak zvažuji že bych je popřípadě vzal, jelikož chci lepší brzdný účinek :o Jsou kompletní, ale mam docela strach, jak řešit odpojení a napojení brzdových hadiček :( A nemam momenťák na utažení šroubů. Za kolik by jsi mi to popřípadě přehodil? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Pro středně zručného :( , práce tak na dvě hodiny jedna strana, :o momenťák jsem nepotřeboval :o a brzdy je třeba odvzdušnit.A pokud jde o udělání tak to nevím kdy a kde .Garáže mám plné,času málo a venku je už zima ,ale pokud vydržíš do jara tak nebude problém a na ceně se dohodneme :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Superní, cpal bych to tam stejně až na jaro, jelikož v tomto počasí ne počasí bych to nedělal také :o Tak poté se dohodneme dobře? V lednu mi je maník pošle, tak aspoň do jara je opucuji ať jsou jako nové a dám destičky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Dobre ranko. Jery,tak to nasere.Jak se to povedlo ? Jak ti to bude otvirat,fot to,at vime jak na to :o U nas poletuje neco bileho z nebe :( Caues Ale , na hondici mi prestal fungovat central tak zamykam bud z venci klickem ,nebo kdyz mam plne ruce packou v aute , samozrejme jsem mel plne ruce a v jedne mi plajndaly klíče, po zabouchnuti dveří mi došlo ,že nejsou od auta . Jelikož byla tma a neviděl jsem přes foli dovnitř nepovedlo se mi je otevřít ... Naštěstí mám klíe v ruce ,,ale typek mě nenechal se koukat . trvalo mu to cca pul minutky :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 (upraveno) aha,ja mysle ze na Oktuli se ti to stalo. To jsem si mysle ze to bude delat na tajnacku :D Jsem byl ted na chvili v garazi a je tam pekna klemra. Upraveno Prosinec 13, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Ahoj ...Radime,podle netu to vypadá,že ledky již do OV dorazily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Ahoj ...Radime,podle netu to vypadá,že ledky již do OV dorazily :D zítra se poptám, kolik jich případně chceš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Plánuju tam zítra dopoledne zajet,páč budu potřebovat ještě ty odpory a ještě se chci poptat na bílé PLCC diody na pdsvícení tlačítek... vzal bych jich tak 200-300 ?...nevím kolik jich budu potřebovat na všechny lampičky...odporů vezmu tak 1/3 počtu ledek...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 tu se zase ledkuje :D Kde je ten obchod ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Plánuju tam zítra dopoledne zajet,páč budu potřebovat ještě ty odpory a ještě se chci poptat na bílé PLCC diody na pdsvícení tlačítek... vzal bych jich tak 200-300 ?...nevím kolik jich budu potřebovat na všechny lampičky...odporů vezmu tak 1/3 počtu ledek...:D Takže intoš půjde do bíla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Jj téma ledky je momentálně v kurzu ,ale jde mimo mě :o .Spíš by mě zajimalo jestli nemá někdo možnost zapůjčit svářečku CO2 pro drát 0.6- 0.9 mm jinak ji budu muset koupit . :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Jj téma ledky je momentálně v kurzu ,ale jde mimo mě :o .Spíš by mě zajimalo jestli nemá někdo možnost zapůjčit svářečku CO2 pro drát 0.6- 0.9 mm jinak ji budu muset koupit . :D Tak CO2 je zase mimo mě! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Jj do bíla...teď právě tahám rozumy z s-talkera jaké tam jsou... maros... http://www.gme.cz/cz/index.php?product=511-713 ...kontakt vpravo dole :D Jinak COčko si kupoval loni švagr někde v OV za cenu kolem 8tis..už nevím přesně,ale můžu se ho zeptat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Jj téma ledky je momentálně v kurzu ,ale jde mimo mě :o .Spíš by mě zajimalo jestli nemá někdo možnost zapůjčit svářečku CO2 pro drát 0.6- 0.9 mm jinak ji budu muset koupit . :D a ty mas 380 v garazi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Ahojte Moroš, co-čko je na 220, ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 myslím že na 220 i na 380 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 a ty mas 380 v garazi ? CO-ČKO JE NA 220 V I NA 380 V.....MIRO POTŘEBUJE NA 220 V PROTOŽE 380 V V GARÁŽI BOHUŽEL NEMÁ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 myslím že na 220 i na 380 :D PEŤA MĚ PŘEDBĚHL :o :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 No my mame v praci jen na 380 a kamos ma take jen na 380 ale to jsem Mirovi uz kdysi davno rikal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.