Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mno jde vidět že mi to není moc souzeno ;) Nepochopil jsem to ani, kdybych se s tím tak měl mazlit :o Tak si troufneš ne? =D Vemeš majzlíka odsekáš a je to :palec:

NEŽ BYCH DO TOHO ZAČAL ŘEZAT, TAK BYCH TO VYZKOUŠEL OBROUSIT A VYSPRAVIT SKLOLAMINÁTOVÝM TMELEM, ALE JESTLI TAM UŽ MÁŠ VĚTŠÍ DÍRY SKRZ, TAK TĚ TA VÝMĚNA PLECHU NEMINE :P

Odkaz ke komentáři
NEŽ BYCH DO TOHO ZAČAL ŘEZAT, TAK BYCH TO VYZKOUŠEL OBROUSIT A VYSPRAVIT SKLOLAMINÁTOVÝM TMELEM, ALE JESTLI TAM UŽ MÁŠ VĚTŠÍ DÍRY SKRZ, TAK TĚ TA VÝMĚNA PLECHU NEMINE :o

Já už mam plech doma, takže mí řezat nevadí.. Ale už je to srze, dokonce mi odpadl už kus laku kolem :palec: Takže teď už hledám pouze někoho kdo mi to kvalitně vymění než půjde autíčko na celolak ;)

Odkaz ke komentáři
Já už mam plech doma, takže mí řezat nevadí.. Ale už je to srze, dokonce mi odpadl už kus laku kolem :palec: Takže teď už hledám pouze někoho kdo mi to kvalitně vymění než půjde autíčko na celolak ;)

NO TAK VYŘEZAT A VSADIT NOVÝ PLECH NENÍ PROBLÉM......HORŠÍ JE TO PAK ZATMELIT A OBROUSIT, ABY TAM PO LAKU NEŠLY VIDĚT NEROVNOSTI. NEŽ TO OBROUSÍŠ TAK ABY TO BYLO PERFEKTNÍ, TAK NA TOM NECHÁŠ RUCE :o

Odkaz ke komentáři
Co myslíš, že by to dokázal p.Outolný nebo jak se jmenuje? Popřípadě bych se šel zeptat na cenu :o

OUTOLNÝ MI DĚLAL HAVÁRKU NA ZADEK A JSEM SPOKOJEN :palec: MYSLÍM, ŽE BY TI TO UDĚLAL, A MÁ I DOBRÉHO LAKOŠA.....STŘÍKAL MI PÁTÉ DVEŘE A ZADNÍ NÁRAZNÍK.....ČUMĚL SEM NA TO ASI PŮL HODINY A NENAŠEL SEM CHYBU ;)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl odhlásit v Místku Blanku a vezl jsem do Ostravy toho mladého tak jsem se mrknul do Bauhausu nebo Baumaxu teda doufám že je to ono a že jsem to dobře napsal :palec: (u byvylého Kotase )a jelikož jsem včera hledal na internetu tak se mi ta cena zamlouvala, tak jsem to vzal.Cena 8886 Kč ale v tom je svářecká kukla (samostmivací) redukční budík na flašku,svařovací štít, a dvě kolečka drátu 0.8mm malé pruměr tak asi 15 cm a pět let záruka ,a ta se cení ;) :o

Odkaz ke komentáři
OUTOLNÝ MI DĚLAL HAVÁRKU NA ZADEK A JSEM SPOKOJEN :o MYSLÍM, ŽE BY TI TO UDĚLAL, A MÁ I DOBRÉHO LAKOŠA.....STŘÍKAL MI PÁTÉ DVEŘE A ZADNÍ NÁRAZNÍK.....ČUMĚL SEM NA TO ASI PŮL HODINY A NENAŠEL SEM CHYBU :P

Máš na něj prosím číslo nebo něco? Popřípadě mam jít rovnou k němu a zazvonit že loupu perníček :palec: tedy rez z nádrže? ;)

Odkaz ke komentáři
Dnes jsem byl odhlásit v Místku Blanku a vezl jsem do Ostravy toho mladého tak jsem se mrknul do Bauhausu nebo Baumaxu teda doufám že je to ono a že jsem to dobře napsal :palec: (u byvylého Kotase )a jelikož jsem včera hledal na internetu tak se mi ta cena zamlouvala, tak jsem to vzal.Cena 8886 Kč ale v tom je svářecká kukla (samostmivací) redukční budík na flašku,svařovací štít, a dvě kolečka drátu 0.8mm malé pruměr tak asi 15 cm a pět let záruka ,a ta se cení ;) :o

Moc se neorientuju v cenach ale myslim ze je to dobre...Zatmavovacka je bomba a Rostik bude mit radost :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...