PetrS Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Verush pěkné fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 AKCE BYLA SUPER :smich: :P JANEK S PETINKOU TO ZMÁKLI NA JEDNIČKU. TAKY VELKÉ DÍKY BADYSKOVI ZA SRAZOVKU OD KFC A RADIMOVI ZA STROPNÍ LAMPIČKU......UŽ ASPOŇ VÍM JAK SE SUNDÁVÁ RADIME DÍÍÍÍKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Pěkné fotos, povedená akcička Peti a Janku - thx a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ano taky musim podekovat. Prvni Blondakovi za to ze naucil Raztyho a Marose vyndavat stropni lampicku, a ti pote vymontovali onu lampicku z molika, a dale Woodymu za umisteni pruzinky do spinani osvetleni :)Trosku slozite ale hlavni je ze se to podarilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Tomeeeee asi trikrat se Ti podarilo kameru misto zapnuti vypnout a naopak takze mame asi tri videjka jak kouris, prenasis kameru nebo jak cistis ostatnim kamaradum kapoty Nejake "nezpracovane" bych sem hodil, ale je to strasne velke :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 AKCE BYLA SUPER :P JANEK S PETINKOU TO ZMÁKLI NA JEDNIČKU.TAKY VELKÉ DÍKY BADYSKOVI ZA SRAZOVKU OD KFC A RADIMOVI ZA STROPNÍ LAMPIČKU......UŽ ASPOŇ VÍM JAK SE SUNDÁVÁ RADIME DÍÍÍÍKY .....srazovku od KFC........Klub Fajnych Cikanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 A kurva ........ no tak to neni dobre :(takze zitra znova vsichni na placek !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Kdo upekl tak pekny pernikovi auticko? Typuju ze v tom ma prsty Woodak. Jinak akce vypada paradne. Skoda ze jsem nevedel kaj to mate, bych se prijel tez podivat. V perníčkách nejedu :P a nelži žes nevěděl, zval jsem te osobně přes SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Co k tomu všemu dodat snad jen pár slov ,na severní moravě v regionu Havířov a okolí se sešla parta dobrých lidí kteři jsou schopni se sejít vždy na každé akci v hojném počtu a nepokazí žádnou legraci ,jsem rád že do této party patřím . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Fotečky jsou prima... škoda toho videjka,ale nevadí,dáme si to ještě jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ano taky musim podekovat. Prvni Blondakovi za to ze naucil Raztyho a Marose vyndavat stropni lampicku, a ti pote vymontovali onu lampicku z molika, a dale Woodymu za umisteni pruzinky do spinani osvetleni :)Trosku slozite ale hlavni je ze se to podarilo Není zač, ale složité to nebylo otázka minuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 I já taky moc děkuji za organizaci srazíku, bylo super. Klobou dolů, měli jste to zmáknuté do detailů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 WOW ...15 lidí v naráz v Expressu a 300 stránek popsaných ...paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 A kurva ........ no tak to neni dobre :(takze zitra znova vsichni na placek !!! Není problém, Maroš tam ještě teď slalomuje !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ahoj...tak kapr je death,tak můžu poděkovat Jankovi a spol. za příjemné ukončení roku Tak to je smůla, toho našeho kapra manželka rozdýchala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Není problém, Maroš tam ještě teď slalomuje !! ne ne,uz jsem v teple domova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Havířovský Express je již na 300sté stránce. CONGrats :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Superní foto, superní lidi! Jde vidět že i tady se dokážeme bavit A zítra jdeme zase bruslit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 WOW ...15 lidí v naráz v Expressu a 300 stránek popsaných ...paráda Zřejmě slušný oddíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 WOW ...15 lidí v naráz v Expressu a 300 stránek popsaných ...paráda Jsi mne předběhl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Kaproš -> Zítra tam buď znovu, musíme ten poslední kužel projet v pořádku Špatně jsem tě navigoval, má vina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Zřejmě slušný oddíl. Zdravé jádro HAVÍŘOVSKÉHO EXPRESU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak na tu třístovku a pro všechny kdo ještě nerozmrzli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Co k tomu všemu dodat snad jen pár slov :P ,na severní moravě v regionu Havířov a okolí se sešla parta dobrých lidí kteři jsou schopni se sejít vždy na každé akci v hojném počtu a nepokazí žádnou legraci ,jsem rád že do této party patřím . MIRKU KRÁSNĚ SI TO NAPSAL TAKY JSEM RÁD ŽE JSEM MOHL POZNAT TUTO PARTU BEZVA LIDÍ......JEN MĚ TROCHU MRZÍ ŽE SE DNES NEMOHL DOSTAVIT CARLOS S JINDROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Proc není Michal K. ještě štamgast??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Na co kukaji ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Na co kukaji ?? Tak to nevím, ale vypadám jako zmrzlina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 MIRKU KRÁSNĚ SI TO NAPSAL TAKY JSEM RÁD ŽE JSEM MOHL POZNAT TUTO PARTU BEZVA LIDÍ......JEN MĚ TROCHU MRZÍ ŽE SE DNES NEMOHL DOSTAVIT CARLOS S JINDROU Samo že je to škoda ,ale aspoň proběhl telemost tak to je jako by se zůčastnili. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Na co kukaji ?? MAROŠ TĚ TAM NEVIDÍM, TAK KUKAJÍ ASI NA TEBE :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 MAROŠ TĚ TAM NEVIDÍM, TAK KUKAJÍ ASI NA TEBE To je jasné že na něho bo sedí v Jarušce :smich: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.