Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jop, z ničeho nic mi včera se začal ztrácet olej, když jsem jel Fotit do Ostravy.

V zatáčce to začalo pípat a signalizovat, poté už jsem začínal slyšet ventily. Dnes již auto jelo do servisu snad jen na sucho :)

Nevím co kde jak, ale prostě zmizel olej. Od Výměny jsou to 2tísíce/km najeto, a to je docela pech!! To snad ani tank nežere, natož letadlo :palec:

Nikde nebyla předtím ani kapka, poté jsem otevřel motor, na olej vaně kolem hrany, byl čerstvý olej a kolem filtru se tlačil a kapal po hadičkách =o Uvidíme co to bude, snad to bude rozumná cena, v kvalitním servise!! :palec:

kua.....jak tad ytak čtu tu tvojí telenovelu poruchovosti, nebylo by lepší se toho auta zbavit?? Vždyť to má provoz jak letadlo, dvě hodiny letu a čtyři hodiny servis !!

Odkaz ke komentáři
kua.....jak tad ytak čtu tu tvojí telenovelu poruchovosti, nebylo by lepší se toho auta zbavit?? Vždyť to má provoz jak letadlo, dvě hodiny letu a čtyři hodiny servis !!

Dál bych ho pryč, bohužel jedná se o leasing a proto se vozidla prostě nezbavím :) Platím s Havarijním měsíčně necelých 5tisíc :palec: lepší než aby to za tyto prachy stálo na parkovišti, musím doufat že se to opraví a konečně se dočkám času, kdy mi bude auto opravdu sloužit :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...