PetrS Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 To by šlo, ale nemám parkoviště to by šlo snad nějaké uzené zbyde a parkoviště nepotřebujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 TAK SE S VÁMI LOUČÍM :) ZA CHVÍLI ODJEZD NA BARÁK.......VÁNOCE OSLAVÍME U RODIČŮ BERU NOŤAS, TAK SNAD SE MI HO TAM PODAŘÍ ROZJET......KDYBY NE, TAK VÁM VŠEM PŘEJI PARÁDNÍ SVÁTKY A AŤ JE TEN NOVÝ ROK JEŠTĚ LEPŠÍ NEŽ STARÝ. PA PA BROUCI JJ tobě taky hezké svátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 to by šlo snad nějaké uzené zbyde a parkoviště nepotřebujem Však se dohodneme a přijedeme čtyři :) v jednom autičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Kolik se nás sleze, jestli 4-5 tak můžem v Havru na OMV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 TAK SE S VÁMI LOUČÍM :) ZA CHVÍLI ODJEZD NA BARÁK.......VÁNOCE OSLAVÍME U RODIČŮ BERU NOŤAS, TAK SNAD SE MI HO TAM PODAŘÍ ROZJET......KDYBY NE, TAK VÁM VŠEM PŘEJI PARÁDNÍ SVÁTKY A AŤ JE TEN NOVÝ ROK JEŠTĚ LEPŠÍ NEŽ STARÝ. PA PA BROUCI Se někdo má, o nic se nestará a nakvartíruje se k rodičům a ti ať se starají !!! Razty hezké svátky bez stresu celé rodince. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 TAK SE S VÁMI LOUČÍM :) ZA CHVÍLI ODJEZD NA BARÁK.......VÁNOCE OSLAVÍME U RODIČŮ BERU NOŤAS, TAK SNAD SE MI HO TAM PODAŘÍ ROZJET......KDYBY NE, TAK VÁM VŠEM PŘEJI PARÁDNÍ SVÁTKY A AŤ JE TEN NOVÝ ROK JEŠTĚ LEPŠÍ NEŽ STARÝ. PA PA BROUCI Se někdo má, o nic se nestará a nakvartíruje se k rodičům a ti ať se starají !!! Razty hezké svátky bez stresu celé rodince. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 (upraveno) taky dobrý nápad myslím ta OMV Upraveno Prosinec 23, 2009 uživatelem PetrS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 jj, by cuceli kdyby tam napochodvalo naraz 17-20 lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Kolik se nás sleze, jestli 4-5 tak můžem v Havru na OMV. A proč nejít do Challengeru? Anebo dost dobré je i RIO v Bohumíně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Kam budete chtít většina na kafčo tak tam by se mohlo jít, ale jelikož jsem bez auta, bude to pro mě problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Uz sem v klidu a v pohode u bedny ale jeste v 6 sem lital po obchodech...boha cumim co clovek dokaze koupit kdyz je krize Jinak kava (resp. pro me caj) o pate je dobry napad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 A proč nejít do Challengeru? Anebo dost dobré je i RIO v Bohumíně Chalangeru uz jsem byli,muzem zkusit i neco jieho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 A KDO MĚ VEZME SEBOU? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Chalangeru uz jsem byli,muzem zkusit i neco jieho To jo, ale mám to nejblíž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 když nás bude víc tak co tohle?? http://www.penzion-ve-vezi-bohumin.abc-ubytovani.com/ úúúúplně nahoře je restauračka a nebo hned vedle je zmíňované RIO http://www.rioclub.wz.cz/domu/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 když nás bude víc tak co tohle?? http://www.penzion-ve-vezi-bohumin.abc-ubytovani.com/ úúúúplně nahoře je restauračka a nebo hned vedle je zmíňované RIO http://www.rioclub.wz.cz/domu/ Ve věži vaří můj švagr, ale tam by to bylo jen pro pár lidí, je tam málo místa a v riu by se dal dát i bowling 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Ve věži vaří můj švagr, ale tam by to bylo jen pro pár lidí, je tam málo místa a v riu by se dal dát i bowling :) Takze extra porce za normalni ceny to jisti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 nebo přijeďte k nám do Ryčmondu http://www.silma.tym.cz/news.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Čau lidi Jak se vede ? Neznáte nějakého šikovného autoelektrikáře ?? mám problém s cívou , nesvíti zadní světla , budíky a parkovačky .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 nebo přijeďte k nám do Ryčmondu http://www.silma.tym.cz/news.php To vypada dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Čau lidi Jak se vede ? Neznáte nějakého šikovného autoelektrikáře ?? mám problém s cívou , nesvíti zadní světla , budíky a parkovačky .... Cest Jery. U mne pohoda a klidek,takze spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak jak říká Maroš už je klídek a pohoda a pokud jde o toho autoelektrikáře tak jak jedeš do bludovičáku směrem od Těrlické přehrady tak je autobazar a tam je pan Antalec a je dobrej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak jak říká Maroš už je klídek a pohoda a pokud jde o toho autoelektrikáře tak jak jedeš do bludovičáku směrem od Těrlické přehrady tak je autobazar a tam je pan Antalec a je dobrej. Díky moc ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Jdu do pelechu dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Uz sem v klidu a v pohode u bedny ale jeste v 6 sem lital po obchodech...boha cumim co clovek dokaze koupit kdyz je krize :) Jinak kava (resp. pro me caj) o pate je dobry napad To já budu lítat zítra Pokec kafe je fajn nápad, ale já jsem 28-30. opět v práci, takže tentokrát asi beze mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak jsem zabalil darky,jeste ze jsem mel cernou el. pasku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Brý večer kluci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak jsem zabalil darky,jeste ze jsem mel cernou el. pasku :) :smich: Ahoj Věrush ;) jaxe Ti dnes vejde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak jsem zabalil darky,jeste ze jsem mel cernou el. pasku Taky budu balit, mám bílou, modrou a červenou, každý rodinný příslušník dostane hrst LEDek a dárky jsou vyřešeny. Ahoj Verush, Hoblík zase něco kutí v garague ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Janek: Už dobré, ale ještě do 4 sem byla v práci a takový chaoz byl všude kolem, že ještě ted sem z toho unavená... Blondak: Jo, kde jinde myslíš on může být :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.