maros Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Neoriginaly myslim ze nefachaji s maxikem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďan Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 no s maxíkem to asi nepůjde si myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 S maxikem to nepujde to vím na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Razty : Sikovna masinka, alpinky jsou od kvality zvuku opravdu spicka !!!! :-) Jinak nerikali jsme neco o tom ze se zastavime ke Carlosovi do Jicina at mu jednak oplatime navstevu a taky at porad nejezdime kolem komina v Havirove .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 S maxikem to nepujde to vím na 100% :D WOODY TAK TEĎ SI MĚ NASRAL :palec: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Jsem chtěl ať má taky někdo jiný zkažené vánoce, ne jen já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Razty : Sikovna masinka, alpinky jsou od kvality zvuku opravdu spicka !!!! :-) HOBLÍK JEŠTĚ BY TO CHTĚLO POŘÁDNÉ REPRO........KDYŽ JSEM TO OSOLIL, TAK TY PAPIŘOKY CO TAM MÁM SKORO VYLETĚLY VEN :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Toz napis Milanovi R. z Prohifi, rekni mu co mas za radijko od nej a at ti poradi co za repracky do predu. Ja mam vsechen matros na audio v aute od nej, a vzdycky perfektne poradil a vysledek stal za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Hou Hou, tak jsem konečně doma! Sakramentská práce s Octávkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak co povolili jste to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak co povolili jste to? Minimálně jeden den nechci vidět tlumiče Tak sundali jsme ten zalomený tak že jsme tam narazili torx, ten to udržel! Poté ale nešel vyndat tlumič z těhlice, jelikož to bylo zarezlé jako prase! Tudíž jsem to sundal prvně z ramene abych mohl více mlátit (šroub na rameni 3x praskl, ještě že jich tam více není, takže je bylo potřeba vyměnit. Sundáváme druhý tlumič a zase s strhl vevnitř, nejsou to origo tlumiče. Takže zase torx, tlumič sundát, ale nešla ven pružina, fakt na mašli Tam serval, poté torx hrany, tak jsem použil ještě větší a je vymalováno :D Auto sníženo, a já si dávám dvacet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Pěkný večer všem : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Hezký přežraný večer!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Minimálně jeden den nechci vidět tlumiče Tak sundali jsme ten zalomený tak že jsme tam narazili torx, ten to udržel! Poté ale nešel vyndat tlumič z těhlice, jelikož to bylo zarezlé jako prase! Tudíž jsem to sundal prvně z ramene abych mohl více mlátit (šroub na rameni 3x praskl, ještě že jich tam více není, takže je bylo potřeba vyměnit. Sundáváme druhý tlumič a zase s strhl vevnitř, nejsou to origo tlumiče. Takže zase torx, tlumič sundát, ale nešla ven pružina, fakt na mašli :lool: Tam serval, poté torx hrany, tak jsem použil ještě větší a je vymalováno Auto sníženo, a já si dávám dvacet Tlumice menis a tehlice si nevymenis ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Hezký přežraný večer!!! :lool: Taky ? Já už nemůžu salát,řízky a cukroví ani vidět ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 RADIME DÍKY UŽ JE SICE NAMONTOVÁNO V AUTĚ,ALE POTŘEBUJI NĚJAKÉHO ELEKTRIRÉŘE ABY MI TAM VYCHYTAL MOUCHY NEVÍŠ NÁHODOU O NĚJAKÉM ŠIKOVNÉM ELEKTRIKÁŘI Z RYCHVALDU :lool: :D :D :D Rosťo tak s tím ti nepomůžu. S MAXem to fááákt chodit nebude, jedině pak J-DOT ať horní třetina dysplaje nezahálí!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Taky ? Já už nemůžu salát,řízky a cukroví ani vidět ! JERO TAK SI ZAVAŽ OČI A ŽER DÁLE :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Jinak nerikali jsme neco o tom ze se zastavime ke Carlosovi do Jicina at mu jednak oplatime navstevu a taky at porad nejezdime kolem komina v Havirove .) Tak gdéééé??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 JERO TAK SI ZAVAŽ OČI A ŽER DÁLE :lol: :lool: Dobře ty ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Taky ? :lool: Já už nemůžu salát,řízky a cukroví ani vidět ! Za chvíli si asi pobliju noťas !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Tlumice menis a tehlice si nevymenis ??? Nebylo to mé auto, já mám auto v servise =D Bylo od kamaráda 1.8:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Rosťo tak s tím ti nepomůžu. S MAXem to fááákt chodit nebude, jedině pak J-DOT ať horní třetina dysplaje nezahálí!! PAK TO PROBEREME U KÁVIČKY NA OMW :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 PAK TO PROBEREME U KÁVIČKY NA OMW Kdy a kde kávička? Já nemam autoo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Nebylo to mé auto, já mám auto v servise =D Bylo od kamaráda 1.8:) PAVEL TAK MÁŠ ASPOŇ NATRÉNOVÁNO AŽ BUDEŠ MĚNIT U SEBE :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 PAK TO PROBEREME U KÁVIČKY NA OMW :lool: Jojo , dáš si kávičku a já ti to mezitím vykuchám z auta!! Tiše závídím taková strojovna !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Kdy a kde kávička? Já nemam autoo :lool: Ty woe, kafe se dá uvařit i bez auta !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 PAVEL TAK MÁŠ ASPOŇ NATRÉNOVÁNO AŽ BUDEŠ MĚNIT U SEBE :lool: Tak svoje jsem již snížoval, akorát že tam žadný problém s tlumiči nebyl Mam je totiž originalní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Ty woe, kafe se dá uvařit i bez auta !! Ale doprava na to kaféé. MHD Nejeduuuu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Blondakxxx : Tez uz mam v tom miste hokej :)ja dojedu tam kde se rekne :)jestli 10km nebo 50km je to fuk :)hlavne ze se pokeca:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Hosi muzu mit prosbicku? Jak je ve stropni lampicce v octavii + -, jsem si to jelito nezmeril. Tak se na tu kavicku tesim. Nejspis prijedu. Aspon cast Vas poznam osobne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.