TDIfun Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ze by ten Finskej kseft?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Finskej kseft je nejlepsi ))) Jinak uz me to sere , nikomu sem nic nerekl co chci na auto za mrizky a vsichni uz vedi ktere si koupim :)fix fix fix :( A nic trefit nesmim, jelikoz srat naraznik a nejake mrizky, ale ten cooler by mohl dostat cocku :)tak me napada mirek ma no COocko :)tak by mi mohl spichnout na vyztuhu nejakou sumnou mrizku Jinak ja uz taky padla pro dnesek, ted se jdu pro zmenu venovat vzdelani, jelikoz uz sem do skoly neudealal nic skoro pul roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ze by ten Finskej kseft?? Jojo přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Jinak uz me to sere , nikomu sem nic nerekl co chci na auto za mrizky a vsichni uz vedi ktere si koupim :)fix fix fix smile.gif HOBLÍK TO VÍŠ ŠPIONI JSOU VŠUDE I V EXPRESU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Jinak uz me to sere , nikomu sem nic nerekl co chci na auto za mrizky a vsichni uz vedi ktere si koupim :)fix fix fix smile.gif HOBLÍK TO VÍŠ ŠPIONI JSOU VŠUDE :( I V EXPRESU Přiznejte se , kdo dal Hoblíkovi štěnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Přiznejte se , kdo dal Hoblíkovi štěnici :( Pšššt, mají napíchnutý celý barák!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Přiznejte se , kdo dal Hoblíkovi štěnici :( Já se přiznávám že za ty nelidské prachy je to Hnus To už radši pojízdnou králikárnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Penize budou a my nebudem :)tak to brat nejde :)kdybych bral ohled pouze na finance od zacatku a byl ciste realisticky mohl sem si koupit A6 Avant 3.0TDI quattro v plne palbe, rok 2007 - a myslim ze bych se financne rovnal stavu molik+vsechny upravy .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Penize budou a my nebudem :)tak to brat nejde :)kdybych bral ohled pouze na finance od zacatku a byl ciste realisticky mohl sem si koupit A6 Avant 3.0TDI quattro v plne palbe, rok 2007 - a myslim ze bych se financne rovnal stavu molik+vsechny upravy .) Já kdybych to bral také tak a neopravoval pouze Octaviia, tak už mam v garáži Ferarri (jen mít tu garáž) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Penize budou a my nebudem :)tak to brat nejde :)kdybych bral ohled pouze na finance od zacatku a byl ciste realisticky mohl sem si koupit A6 Avant 3.0TDI quattro v plne palbe, rok 2007 - a myslim ze bych se financne rovnal stavu molik+vsechny upravy .) jo jo, je to tak prachy budou a my budeme hnít v díře!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 jo jo, je to tak prachy budou a my budeme hnít v díře!! Zasadne spalit, hnit ne to neni hygienicke :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Zasadne spalit, hnit ne to neni hygienicke :) V pecu je moc horko, pod hlínou je teplota OK !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 To ja mam zase heslo " co se peče neuteče " :)sichr je sichr .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Takovi mladic kuci a takove morbidni tema :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 To vis nesmis si vybirat v takych tezkych casech :)kazde tema dobre tema .) a myslim ze se daji vest diskuze i o horsich vecech .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Takovi mladic kuci a takove morbidni tema :) To víš, uvažují ja to bude na stará kolena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 tAk to uz mne snad zajimat nebude ,zda mne spali zakopu nebo hodi nekde do kripopy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Takove hlubokomyslne zalezitosti te musi zaijmat :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 jo jo, je to tak prachy budou a my budeme hnít v díře!! No a zatim to je tak ze mi hnijem tady a prachy jsou v nejake te dire. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 jako bych slysel mamku. Takze Tome ,uz sporis na pohreb :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Zadny pohreb .)pekne spalit a popel do krabicky od pamlsku pro psa .)polozit pekne na krb v obyvaku .)a jsem happy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Zadny pohreb .)pekne spalit a popel do krabicky od pamlsku pro psa .)polozit pekne na krb v obyvaku .)a jsem happy :) Tak na krbu by se ti líbilo :D nejsi sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Tak tak neni nad krb a prirozene teplo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Tak tak neni nad krb a prirozene teplo :) A není nad opečený párek v zimě v teple domova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 WOODY, ten pejsek ma ale poradnej lesk. Nesmi udelat ostudu co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 A není nad opečený párek v zimě v teple domova :D To radsi nepraktikujeme, fukne vitr do komina a obyvaku moc dymu .)pokud to mas nejak chytre resene ze nemusis otvirat cele dvirka tak pak jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Tak na krbu by se ti líbilo :) nejsi sám :) Woody, ať se ti ten šakal nepřipálí !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 WOODY, ten pejsek ma ale poradnej lesk. Nesmi udelat ostudu co? :D No to víš, zkoušel jsem tu novou leštěnku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Woody, ať se ti ten šakal nepřipálí !! :D Neboj, on trenuje na jarní grilování :) stavíte se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 A není nad opečený párek v zimě v teple domova :D jezis ,ja bych si dal poradneho asfaltaka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.