BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Bade jak bylo v Polsce :) jak jsi dojel byla pohoda? jaja pohoda a krásných 180km/h nízkého letu :D kuwa ještě že jste připoměli ten sraz, už jsem to málem zase zasklil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Kteří lidé jsou nejmenší na světě? Silničáři. Jakmile napadnou dva cenťáky sněhu, není je vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Bade, máš někde po ruce to trojramínko ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 jaja pohoda a krásných 180km/h nízkého letu :D kuwa ještě že jste připoměli ten sraz, už jsem to málem zase zasklil Bade vem mi ty světla ,dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 yes MÁM NA MP3 VŠECHNY JEJICH SKLADBY OD ROKU 1997 AŽ 2003. POKUT CHCEŠ TAK ZÍTRA PŘIBERU SEBOU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Bade, máš někde po ruce to trojramínko ?? yés chceš ho vzít na kukačku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Bade vem mi ty světla ,dik pokusím se je vykopat :D už jsi u mě nebyl hodně dlouho viď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Bade vem mi ty světla ,dik pokusím se je vykopat :D už jsi u mě nebyl hodně dlouho viď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 yés chceš ho vzít na kukačku? :D Ano, please 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 MÁM NA MP3 VŠECHNY JEJICH SKLADBY OD ROKU 1997 AŽ 2003. POKUT CHCEŠ TAK ZÍTRA PŘIBERU SEBOU OK, vezmu si NB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Finále mistrovství světa ve volným stylu... Nastupujou proti sobě Franta Voháňka, 180 na 85 a Rus Saša Medveděv, 2 metry 20, 130 kilo, neporaženej šampión... Trenér si k sobě naposledy zavolá našeho borce: Hele, Franto,proti němu stejně nemáš moc šanci, ale hlavně tě nesmí dostat do toho svýho preclíku. To je jeho speciální chvat, ze kterýho se ještě nikdy nikdo nedostal. Pamatuj si to, hlavně ne do preclíku... A drž se!" Borci naběhnou do ringu, chvíli se tak jako okopávaj,oplácávaj, tahaj za rukávy, až najednou Franta letí vzduchem, švác ho na zem a už je v preclíku. Zkroucenej, jak vánočka, chytá dech a sleduje po očku rozhodčího, kterej se chystá odpískat konec. Když tu si všimne těsně u svý hlavy trenek, kterým koukaj z nohavice koule. Tak s obrovskou námahou natáhne krk a vší silou se do nich zakousne. Ozve se hroznej řev a najednou letí vzduchem pro změnu Saša, práskne sebou na zem, na něj náš Franta, až Rusovi vyrazí dech. Za pár vteřin je po zápase a ohromenej trenér nadšeně plácá vítěznýho Frantu po zádech: "Člověče, to bylo něco naprosto fantastickýho! To ještě nikdy nikdo nedokázal! Jak se ti to, prosím tě, podařilo? Já myslel, že už je hotovo..." "To já v jednu chvíli taky," oddechuje Franta, "ale to byste trenére, nevěřil, jakou v sobě člověk najde sílu, když si kousne do svejch vlastních koulí..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 http://kecy.roumen.cz/roumingLinkShow.php?dest=10378 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 OK, vezmu si NB NB NEMUSÍŠ BRÁT, UŽ TO MÁM PRO TEBE PŘIPRAVENÉ......PRÁVĚ JSEM TO VYTÁHL Z PECE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 NB NEMUSÍŠ BRÁT, UŽ TO MÁM PRO TEBE PŘIPRAVENÉ......PRÁVĚ JSEM TO VYTÁHL Z PECE :D OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 NB NEMUSÍŠ BRÁT, UŽ TO MÁM PRO TEBE PŘIPRAVENÉ......PRÁVĚ JSEM TO VYTÁHL Z PECE :) kdyby to tvoja viděla, co ji strkáš do peca ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 http://kecy.roumen.cz/roumingLinkShow.php?dest=10378 HÁÁÁÁJZL JEDEN :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 (upraveno) kdyby to tvoja viděla, co ji strkáš do peca ! :D BADE JÁ VÍM PIRÁTSTVÍ JE ZLOČIN :) :) :P :D Upraveno Prosinec 28, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Tak dobrou noc :) Janku nezapomeň zhasnout a zamknout ať nás nevyberou. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Finále mistrovství světa ve volným stylu... Nastupujou proti sobě Franta Voháňka, 180 na 85 a Rus Saša Medveděv, 2 metry 20, 130 kilo, neporaženej šampión... Trenér si k sobě naposledy zavolá našeho borce: Hele, Franto,proti němu stejně nemáš moc šanci, ale hlavně tě nesmí dostat do toho svýho preclíku. To je jeho speciální chvat, ze kterýho se ještě nikdy nikdo nedostal. Pamatuj si to, hlavně ne do preclíku... A drž se!" Borci naběhnou do ringu, chvíli se tak jako okopávaj,oplácávaj, tahaj za rukávy, až najednou Franta letí vzduchem, švác ho na zem a už je v preclíku. Zkroucenej, jak vánočka, chytá dech a sleduje po očku rozhodčího, kterej se chystá odpískat konec. Když tu si všimne těsně u svý hlavy trenek, kterým koukaj z nohavice koule. Tak s obrovskou námahou natáhne krk a vší silou se do nich zakousne. Ozve se hroznej řev a najednou letí vzduchem pro změnu Saša, práskne sebou na zem, na něj náš Franta, až Rusovi vyrazí dech. Za pár vteřin je po zápase a ohromenej trenér nadšeně plácá vítěznýho Frantu po zádech: "Člověče, to bylo něco naprosto fantastickýho! To ještě nikdy nikdo nedokázal! Jak se ti to, prosím tě, podařilo? Já myslel, že už je hotovo..." "To já v jednu chvíli taky," oddechuje Franta, "ale to byste trenére, nevěřil, jakou v sobě člověk najde sílu, když si kousne do svejch vlastních koulí..." Tak to jsem se ted s chuti zasmal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Jdu take. Dobrou a zamykam. Janek kdyz tak ma sve klice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tady se ponocuje a pak nikdo ráno nefunguje, to je teda morálka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Dobré ránko...včera jsem ve 22 h namontil to LED zadní stropní světlo s 84 ks LEDek...a svítí to teda dost ;) Jen mi manželka říkala,že jak jsem tam šachoval,tak se lidi kolem koukali jak kdybych to auto kradl,bo přímo na Štědrý den kolem 23-00 h přímo na tom stejném místě vybrali Mondeo B) Zkusím ještě stihnout to přední do večera...uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Dobre ranko. A nejake foto toho svetleni by nebylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Můžu to cvaknout,ale večer je to lépe vidět ... moje manželka říkala,že je to jak kdyby někdo vevnitř fotil s bleskem ;) což se mi zdá mírně nadnesené B) Jinak k vidění dnes na café u OMV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Dobré ráno. Jo Bruno., ztav se večer na kafe a uvidíš to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tady se ponocuje a pak nikdo ráno nefunguje, to je teda morálka ;) Dobre ranko ve spolek. Bade,nahodou ja byl v noci asi 4 vzhuru,takze jsem pracoval i v noci B) a hlevne mi nevyhaslo v pecku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Dobré ráno.Jo Bruno., ztav se večer na kafe a uvidíš to Tez bych se stavil, kdyz bych to mel za barakem jako Ty. Posledne jsem to schvalne domluvil na Stramberk, aby to pro Tebe nebyla dalka a stejne jsi se na to vykaslal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tez bych se stavil, kdyz bych to mel za barakem jako Ty. Posledne jsem to schvalne domluvil na Stramberk, aby to pro Tebe nebyla dalka a stejne jsi se na to vykaslal. To není pravda. Kterýkoliv den bych přijel, jen v tu neděli jsem nemoh Byl jsem i u Zajdy a domlouvali se, ale bohužel to nešlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No tak pro tentokrat Ti verim. Ale priste neomluvena apsence. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 DOBRÉ RÁNO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.