RAZTY Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Můžu to cvaknout,ale večer je to lépe vidět ... moje manželka říkala,že je to jak kdyby někdo vevnitř fotil s bleskem ;) což se mi zdá mírně nadnesené B)Jinak k vidění dnes na café u OMV JIŘÍK TAK TO JSEM ZVĚDAVÝ......BUDE POLÁRNÍ ZÁŘE NAD OMW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No tak pro tentokrat Ti verim. Ale priste neomluvena apsence. Kuci vy po sobe jedete ze vy se mate radi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Kuci vy po sobe jedete ze vy se mate radi Jede po mně jako blázen ;) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Dobré dopoledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Ahojte :)dneska se bez muceni priznam ze sem ty vole do 9 hodin spal ..........brutal..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Kuci,co pouzivate na promazavani registru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Ahojte :)dneska se bez muceni priznam ze sem ty vole do 9 hodin spal ..........brutal..... To je teda brutal alespon sis pospal,no ni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Hezký den, kua na těch 84 LEDek jsem zvědavý!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Kuci,co pouzivate na promazavani registru ? WD40 ;) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Ahojte :)dneska se bez muceni priznam ze sem ty vole do 9 hodin spal ..........brutal..... Taky spím každý den do 9hod a do práce chodím na 6:30 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Leta praxe no :)ale z toho dlouheho spanku sem akorat rozlamany.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Ahojte :)dneska se bez muceni priznam ze sem ty vole do 9 hodin spal ..........brutal..... TAK TO MI SE NĚKDY POVEDE SPÁT I DO OBĚDA ALE TO SE PAK CÍTÍM JAKO BY PO MĚ PŘEJELA MLÁTIČKA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 kua 10h a ja už na ten monitor pomalu ani nevidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 kua 10h a ja už na ten monitor pomalu ani nevidím to chce panáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Kuci,co pouzivate na promazavani registru ? na jaký Win? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 na jaký Win? XP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 XP Tak přímo na čištění registru je nejlepší nástroj, RegCleaner, je zdarma http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ost...;g[oz]=4.30.780 Je to strašně jednoduché a na XP to fakt najde Vše. Další můžeš používat CCleaner nebo Advanced SystemCare(potřeba sehnat crack, mam v PC NA Win7) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak přímo na čištění registru je nejlepší nástroj, RegCleaner, je zdarma http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ost...;g[oz]=4.30.780 Je to strašně jednoduché a na XP to fakt najde Vše. Další můžeš používat CCleaner nebo Advanced SystemCare(potřeba sehnat crack, mam v PC NA Win7) diky...no nevim,mam s toho bobky ;) kdyz jsem mel instalovany program a odinstaloval jsem ho a potreboval bych vsecky jeho pozustalosti vymazat....je to v registrech,ze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 diky...no nevim,mam s toho bobky ;) kdyz jsem mel instalovany program a odinstaloval jsem ho a potreboval bych vsecky jeho pozustalosti vymazat....je to v registrech,ze ? Ano v registrech, tak ale na to už používej speciální UNINSTALATORY a ne ty originální Windows shity! Nejlepší na tohle je naopak Revo Uninstaller http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ost...&g[oz]=1.83 Pří odinstalaci vymaže kompletně registry atd, vše si můžeš vybrat.. Dále je možnost smazat všechny data nenávratně! Jelikož cokoliv vymažeš a vysypeš v koši, vždy se dá v paměti počítače obnovit na zjištění dat JINAK POKUD TO BUDE NUTNÉ JSEM OCHOTEN SE TI V PC PROHRABAT A DÁT TI HO DO KUPY AŽ BUDEŠ MÍT ČAS (DLE POTŘEBY) popřípadě udělat Reinstal Win a další věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Ano v registrech, tak ale na to už používej speciální UNINSTALATORY a ne ty originální Windows shity!Nejlepší na tohle je naopak Revo Uninstaller http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ost...&g[oz]=1.83 Pří odinstalaci vymaže kompletně registry atd, vše si můžeš vybrat.. Dále je možnost smazat všechny data nenávratně! Jelikož cokoliv vymažeš a vysypeš v koši, vždy se dá v paměti počítače obnovit na zjištění dat a co toto ? http://www.edownload.cz/sw/advancedwindows...rsonal-edition/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Pokud možno tak takové věci stahuj přímo od Pirátů ;) Máš jistotu že jsou plné verze, a fungují také aktualizace a další http://thepiratebay.org/torrent/5142658/Ad...ro_v3.40__patch Jedná se o torrent, takže bude potřeba také program který to dokáže stáhnout B) Nejjednodušší pro tebe bude tento http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_si...g[oz]=3.5.0.256 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 z Máry bude pirát, ojoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 z Máry bude pirát, ojoj ;) Vubec,stracim se v tom cim dal vic. Mam bobany at si nedojebu pc . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Vubec,stracim se v tom cim dal vic. Mam bobany at si nedojebu pc . Nic si nedojebeš! Pro případ že by jsi fakt něco pokazil, tak ti to klidně opravím ;) HAVÍŘOVSKÝ EXPRESS GRÁTIS B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 zdarec po ránu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 zdarec po ránu ;) Provokatére 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 z Máry bude pirát, ojoj MAROŠ NEBOJ MY TI BUDEME DO LOCHU NOSIT BANÁNY A POMERANČE ;) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 MAROŠ NEBOJ MY TI BUDEME DO LOCHU NOSIT BANÁNY A POMERANČE :palec: :lool: A také podestýlku pod prdel ;) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 MAROŠ NEBOJ MY TI BUDEME DO LOCHU NOSIT BANÁNY A POMERANČE ;) B) Ok,to jsem zvedav jak dlouho vam to vydrzi :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Ok,to jsem zvedav jak dlouho vam to vydrzi B) DOKUD NEZDRHNEŠ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.