Janek250 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Mirku pripojuji se k zastupu gratulantu a preji Ti hodne stesti a zdravi do dalsich let!!! At se Ti dari na co sahnes!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Prosím tě pozmenšuj mi to na velikost avataru prosííím :lool: všechno je zmenšený ,jen dvě máš na kukačku trošec vetší ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj sprintere :) ,Petře dík :lool: Ahój :) Tak jakpak dnes? byly nějaké oslavy ? :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 všechno je zmenšený ,jen dvě máš na kukačku trošec vetší ... Ten znak by možná v avataru nevypadal marně :lool: Akorát velikost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak sem doma :)Zilina a cely orient, opravdu kouzelna zeme :)u nadrazi sem se bal opustit auto jelikoz mistni tmavsi komunita mi rozebirala auto ocima...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ten znak by možná v avataru nevypadal marně :lool: Akorát velikost :) Tak už je v mejlu v ok velikosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak sem doma :)Zilina a cely orient, opravdu kouzelna zeme :)u nadrazi sem se bal opustit auto jelikoz mistni tmavsi komunita mi rozebirala auto ocima...... Zdarec:) Jakpak se jelo přes ty naše díry ? :lool:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdarec:) Jakpak se jelo přes ty naše díry ? :lool:) Ale jo bylo to celkem dobre, az za hranicou zacinalo to prave maso :)auta ve skarpe, vraky na parkovistich, babicky v satkach, cigani v zigulikach/X6tkach........proste kouzelna zeme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Jj už jak v Americe -země neomezených možností ;) to znamená že je možné všechno :lool: :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ale jo bylo to celkem dobre, az za hranicou zacinalo to prave maso :)auta ve skarpe, vraky na parkovistich, babicky v satkach, cigani v zigulikach/X6tkach........proste kouzelna zeme... jj hned za hranicema je to sileny a ta prvni benzinka po prave strane obletovana ''cikanskými dětmi'' :lool: jednou jsem tam měl cely den odstaveného pickupa a celkem jsem měl obavy ,ze si z něho ty děcka udělaj bunkr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Jj už jak v Americe -země neomezených možností ;) to znamená že je možné všechno :lool: :) :) :) Já jsem si pravě vybíral ,do které země pudu podnikat ;) bud SK nebo PL ... vybral jsem si dobře ,pač v poslku ikdyž se nedaří je na hodně místech hezky tak to mám spojený alespon s výletem a tady za ČR-SK hranicema mám spíše pocit,že na mě pořád někdo míří pistoli ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Paulito máš to tam ! ... Petře zdarec ! :lool: nazdar Jero :) pěkně jsi tam namontil hondičku do znaku HE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Neználek => Připojuji se ke Všem gratulantům, a přeji ti Všechno nejlepší :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 nazdar Jero :lool: pěkně jsi tam namontil hondičku do znaku HE :) Snad to nebude vadit :) ale třepaly se mi ruce tak je to trošku otrhaný ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Neználek => Připojuji se ke Všem gratulantům, a přeji ti Všechno nejlepší :lool: Heled pěknej avatar ! :) :) :) Zkus tam nahodit jen na zkousku tu prdel od snehu co ? mi se zdá ta fotka nejhezčí .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Heled pěknej avatar ! :) :) :) Zkus tam nahodit jen na zkousku tu prdel od snehu co ? mi se zdá ta fotka nejhezčí .) Ano paně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Jero pěkný podpis s tou Hondou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 ja chci taky tak upravene fotky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tady Verush, Jero: pošli mi ten programek nebo odkaz. Musim se polepšit s fotkama jinak tu budu zachvili zostuděná. Máš to fakt luxus!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj všichni....Vše nej nej nej Mirkovi ! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tady Verush, Jero: pošli mi ten programek nebo odkaz. Musim se polepšit s fotkama jinak tu budu zachvili zostuděná. Máš to fakt luxus!!!! Veru - chtel jsem ti uz to poslat mejlem ,ale nechce to odeslat - softy pro vsecky kdo by si rad doma neco upravil - ZONER MEDIA EXPLORER 6 , PAINT SHOP PRO , DYNAMIC PHOTO STUDIO HDR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Jero pěkný podpis s tou Hondou :lool: Děkujíí :) :) Jiříku čaues ! Jinač mě napadlo ,žebychom mohli příští sraz udělat za světa(nejlíp se sluníčkem) a udělat ho čistě ''Foto srazem'' :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 For Hoblik :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Neználku, tak mi Ti s Jankem taky přejeme vše nejlepší a tady máš něco na oslavu od Havířovského expressu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Dzinka Jero :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Dzinka Jero :) Nima zaco :)) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ta vosa se vyjima v tom logu havirovskeho expresu .)kurna mozna by nebylo od veci kdyby si na auto dal cerne pruhy :)at to je dokonale :)a beje bzuk 100% :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak to by byl Ťuk :lool: a Bzuk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak jsem se Vrátil z Orlové, a pfuj tam to klouže :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak jsem se Vrátil z Orlové, a pfuj tam to klouže :) U nas prsi jak na Jare :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.