Pitriss Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ahoj,dneska se mi nějak nedařilo :) trochu jsem si popučil zadní nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Trochu :) nebo trochu víc to nemrzí to nasere ,co jsi dělal ?klouzal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Bylo to sáňkování pozadu ,nasralo to pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 No mě určitě né já totiž ani nezačnu ,nevim o čem se bavíte není to nic sprostého že. :) MIRO PRÝ NĚJAKÉ HDR ??? TAK JÁ ZNÁM MAXIMÁLNĚ HADR NA VYTÍRÁNÍ A S TÍM SE NEUPRAVUJÍ FOTKY, ALE PODLAHA :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Bylo to sáňkování pozadu ,nasralo to pěkně to nasere tomu věřím, ale pořád to jsou jen plechy, máš to pojištěné?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 PITRISS KDYŽ JSME SE TADY NEDÁVNO BAVILI O SÁŇKOVÁNÍ, TAK MĚ NENAPADLO ŽE TO VEMEŠ DOSLOVA :) NO JEŠTĚ ŽE TĚ TO NEVZALO NA DRUHOU STRANU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 to nasere tomu věřím, ale pořád to jsou jen plechy, máš to pojištěné?? no proti skoku do sněhu to nemám pojištěné :) ,ale pochybuju že by mi to zaplatili kdybych měl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Taky jsem si v listopadu experimentoval (sice bez stativu) s HDR: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 PITRISS KDYŽ JSME SE TADY NEDÁVNO BAVILI O SÁŇKOVÁNÍ, TAK MĚ NENAPADLO ŽE TO VEMEŠ DOSLOVA NO JEŠTĚ ŽE TĚ TO NEVZALO NA DRUHOU STRANU jj taky jsem si to představoval jinak to sáňkování o takových 50m dál a ležel jsem takhle na dálnici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Taky jsem si v listopadu experimentoval (sice bez stativu) s HDR: ROSTIK VYPADÁ TO JAKO PO DEŠTI.....POD AUTAMA SUCHO :) JE TO MOC SLOŽITÉ SI HRÁT S TĚMA FOTKAMA ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Teda vypadá to hrůzostrašně ,ale mohlo to dopadnout i hůř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 no proti skoku do sněhu to nemám pojištěné :) ,ale pochybuju že by mi to zaplatili kdybych měl no jestli máš havarijní pojištění tak by neměl být problém né ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 JE TO MOC SLOŽITÉ SI HRÁT S TĚMA FOTKAMA ? Razty, vezmeš HADR a rozmazáváš a rozmazáváš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 no jestli máš havarijní pojištění tak by neměl být problém né ?? všechno mám jen né havarijko,myslíš že by tam jeli do takové prdele a v té kose 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Razty, vezmeš HADR a rozmazáváš a rozmazáváš :) TO JE KŮŮŮŮŮŇ :huh: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak a jdu do hajan ,dobrou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 ROSTIK VYPADÁ TO JAKO PO DEŠTI.....POD AUTAMA SUCHO JE TO MOC SLOŽITÉ SI HRÁT S TĚMA FOTKAMA ? Laicky řečeno: stačí nafotit minimálně 3x požadovany objekt (1x podexponovaný, 1xpřexponovaný a 1x normálně) nejlépe na stativu a složit tyto různě exponované snímky v grafickém editoru, který umí vytvářet HDR. A pak si jen hrát s parametry výsledného fota Odborníci mne určitě opraví, pokud jsem se dopustil nějjakých závažných nepřesností :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Taky jsem si v listopadu experimentoval (sice bez stativu) s HDR: To už je ,ale mega hdr hh ,, zalezi ,nektere fotky vyjdou uplne skvele upravovat a nektere jsou naopak v cili skarede... Je to hlavne o tom udelat si cas a hrat si s tema"hodnotama",aby to bylo super .) V podpisu mám album s pár Hádéerkama) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 však to byl můj první experiment s HDR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 však to byl můj první experiment s HDR :) Jj však já vím Někdy ,ale takový "přebuř" výjde hezky ,třeba na podzim Jinač kdo by měl zájem v albu Photos by Jero je i často zminovaný Jaguárek .) za 60 papouchů) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 V podpisu mám album s pár Hádéerkama) pěkné foto,se doma asi nudíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 pěkné foto,se doma asi nudíš :) Právě,že ne ....ale na Jaře asi začnu .) Jinač děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 JERO DOŠLA TI MOJE ZPRÁVA ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Pavle ten čalouník už není v Dětmarkách ale v Orlové .A je v nemocnici .jak jedeš po hlavní tak před nemocnicí je odbočka do prava k vrátnici kde jezděj sanity tam se zeptej a oni tě už navedou na místo. Dobře, zajedu se tam určitě poptat :) Díky za info.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Bylo to sáňkování pozadu ,nasralo to pěkně Ouuuuuu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 JERO DOŠLA TI MOJE ZPRÁVA ? Raztěji čus Jj došla :) ... Kouknu se na nějaké fotky a něco zkusim spáchat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Nikde nikdo ... ? :) Tady jedno HDR a zároven ochutnávka toho jak to vypadá na Jablunkovsku :huh: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dobre ranko a hura do prace :) Jak ja nemohl dospat U nas je minus 14,to zase bude zamrznutych aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dobre rano. Jero hrajes si na cestare ? :) Musis to prestrikat na oranzovou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.