blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Hezký zmrzlý pracovní den! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Nazdar lidi. U nás bylo ráno -18°C, motor se mi zahřál až po 15Km no fuj tajbl. Včera mi poprvé zamrzlo přední okno zevnitř, tak jsem si poprvé škrábnul. Asi budu muset mrknout na pylový filtr, zase tak moc vody jsem pod nohama neměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dobré ráno všem (hlavně pracujícím) :) Já vylezl z pelechu až teť a byl z hafanem a je tam pěkná kosa .Tak příjemný den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jero jak to děláš že v noci nespíš ,to jsi hrabal sníh před těma třema garážema :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 (upraveno) Verush jak je v rachotě :) Upraveno Leden 4, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dobré ránko, nebo spíš už dopoledne. Jak se vám daří v práci po svátcích? Mám taky čerstvé foto jak to u nás vypadaloé včera, tak jestli budu mít chvilku tak to sem hodím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Verush jak je v rachotě :) Ahoj Mirečku, no jde to, ale mám tu v kanclu zase ,,šéfovou" tak potichu skřípu zubama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak ji pošli do pryč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak ji pošli do pryč Jo kdyby to šlo tak hned, ale musím ještě 2 týdny vydržet nevolnictví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 A potom ? Pak už bude kancl jen můj :-) ona odchází na mateřskou a budu tu sama na tudle pozici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Pak už bude kancl jen můj :-) ona odchází na mateřskou a budu tu sama na tudle pozici Verush, ty v pracovní době máš čas chatovat na fóru??????? Já jedině o přestávce nabo po pracovní době!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jedna chaloupka upravená HADREM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Verush, ty v pracovní době máš čas chatovat na fóru??????? Já jedině o přestávce nabo po pracovní době!! :) Ještě ty začínej ale ok budu si brát příklad z tebe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jedna chaloupka upravená HADREM. Máš to hezké :) ty HADRové fotky jsou fakt pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ještě ty začínej ale ok budu si brát příklad z tebe :) No tak jestli si budeš brát ze mě příklad tak to moc práce nestihneš když tady pořád budeš on-line !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No tak jestli si budeš brát ze mě příklad tak to moc práce nestihneš když tady pořád budeš on-line !! Tak víš jak, ja sme v práci furt připojena, protože 90% mé práce je na PC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj lidi...všiml jsem si,že LEDky po přepnutí na polohu kdy svítí při otevřených dveřích lehce žhnou Nevíte, jak by to šlo ošéfovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj lidi...všiml jsem si,že LEDky po přepnutí na polohu kdy svítí při otevřených dveřích lehce žhnou Nevíte, jak by to šlo ošéfovat ? jj, trochu podžhavují, ale jen když jsi v autě, jakmile zamkneš auto přes DO tak nesvítí. Origo LEDky to taky dělají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jo četl jsem o tom ...ale je to za jízdy trochu nepříjemné,zvlášť večer... Zajímavé je,že žhne to více tam,kde je LEDek více...vzadu mám 84 ks a žnou asi jen 5 ks ...vpředu jich mám na hlavním světle jen 39 ks a žhne minimálně tak polovina...asi se to napětí,které tam je, se lépe rozloží do více kusů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jero jak to děláš že v noci nespíš :o ,to jsi hrabal sníh před těma třema garážema :D Zdarec :D Nene :D ,nemohl jsem usnout tak jsem koukal na nějake inzeraty na webu :) . Odklízel jsem včera odpoledne :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tady pár fotek ze sněhového království u nás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 PĚKNÍ HAFANI A CO TA SNĚHOVÁ FRÉZA ? DOUFÁM ŽE JI MÁ HOBLÍK ČIPNUTOU :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj. Tak uz vime na cem Tom porad v garazi kutil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ta freza nepotrebuje chipovat ta svina ma takou silu ze jezdim jenom na prvni ctyri rychlostni stupne, 5tku a 6tku se ani neopovazuju davat nebo me to bude tahat a ja za tim budu behat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 PĚKNÍ HAFANI A CO TA SNĚHOVÁ FRÉZA ? DOUFÁM ŽE JI MÁ HOBLÍK ČIPNUTOU :D A jakto že není celá černá !!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 A jakto že není celá černá !!! :( Zas tak moc na te cerne neuzjizdim :) :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Zas tak moc na te cerne neuzjizdim :) :D :o Já mám černou, vyměníme ?? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 TAKY BYCH VYMĚNIL :) :D http://www.centrumobchodu.cz/Naradi-zahrad...hka-I30078.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj.Tak uz vime na cem Tom porad v garazi kutil :( njn, někdo dělá pluh za oktu, někdo tuní frézu, někdo shání COčko potom dělá GOčko, někdo LEDkuje.......prostě jeden pacient vedle druhého !!!! :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.