blondakxxx Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 TAKY BYCH VYMĚNIL :) :D http://www.centrumobchodu.cz/Naradi-zahrad...hka-I30078.html ty woe, ta lopata je skoro stějné drahá jak fréza a ještě to je manuál bez motoru !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ta freza nepotrebuje chipovat ta svina ma takou silu ze jezdim jenom na prvni ctyri rychlostni stupne, 5tku a 6tku se ani neopovazuju davat nebo me to bude tahat a ja za tim budu behat Zdarec :) Jo , jsou to svine :( taky jsem za tim asi 4 roky běhal a nezda se to ,je to peklo na fyzicku :o ... Ted uz lopatuju a beha tatik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dobrej večer pracující :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Zas tak moc na te cerne neuzjizdim :) :D :( Já nemám sice frézu ,ale pluh bych našel :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dobrej večer :) pracující :D Dobrej,dobréj ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Verush, ti psejci jsou nadherni. :) Kolik koniku ma ta freza? Bude se ladit motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 njn, někdo dělá pluh za oktu, někdo tuní frézu, někdo shání COčko potom dělá GOčko, někdo LEDkuje.......prostě jeden pacient vedle druhého !!!! :) :D Snad to nebylo na moje auto :( Jinak už mam doma sedačky, a čistím a čistím :D Nevíte někdo zda by šlo zapojit čidlo na pásy? Tyto sedačky je mají a nevadilo by mi kdyby to také fungovalo :o Jen musím nechat opravit přední:D Obě jsou výškově nastavitelné a také je tam ta sračka na záda :D Zadní mají opěrku a také úložný prostor, takže jsem si polepšil :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Bruno : Ta mrcha ma 11 koní coz se nezda, ale vazi pres 120kg, jak to privezli tak to sundavali 4 chlapci Jinak sem si po obede udelal servis na nejstarsi octe :)prijemny relax 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Snad to nebylo na moje auto Jinak už mam doma sedačky, a čistím a čistím :( Nevíte někdo zda by šlo zapojit čidlo na pásy? Tyto sedačky je mají a nevadilo by mi kdyby to také fungovalo :) Jen musím nechat opravit přední:o Obě jsou výškově nastavitelné a také je tam ta sračka na záda :P Zadní mají opěrku a také úložný prostor, takže jsem si polepšil :D PAVEL HOĎ FOTO TĚCH SEDAČEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Bruno : Ta mrcha ma 11 koní coz se nezda, ale vazi pres 120kg, jak to privezli tak to sundavali 4 chlapci :) Jinak sem si po obede udelal servis na nejstarsi octe :)prijemny relax HOBLÍK KONEČNĚ POŘÁDNÝ MOTOR :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Brý večer , konečně víkend :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 zdravim z pod periny :-( jak se mate v tom divne kulatem roce? me teda ten novy rok zacal... chripkou :-( doufam ze jste na tom lip... ja jeste dolecuju priznaky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj Deko...četl jsem kolik jsi tam nacpal těch ledek Žhne ti to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak blondak tady jsou ty fotky. Sice je to hrozne vyfocene, ale lepsi fotograf ze me nebude. http://deko1.rajce.idnes.cz/ Jirko ledky mi nezehnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 DEKO SUPER SVĚTLA JAK NA BAZALECH :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 HOBLÍK KONEČNĚ POŘÁDNÝ MOTOR :D Coz oto motor to neni spatny :)ale na co davat za sportovni jizdu 2x tolik kdyz to jde za polovic se stejnym efektem .)Jeho nejvetsi plus je ze jede a jede a jede, topi rychle, je mu jedno jestli je teplo nebo zima, akorat zere jak ZIL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 DEKO SUPER SVĚTLA JAK NA BAZALECH :) Světla pecka ... Muže se to pouzivat misto denniho sviceni ? :( ... Raztějíí ?Čaues :D zkoušel jsem kutit něco s tou fotkou ,ale musim si dovezt jedno CD se softem ,doma ho nemam ,, ve stredu vecer to zkusim poladit.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Deko paráda ...dodržoval jsi vždy serie po třech? Nežhne ti to vůbec ? Ani když si to nastavíš na otevření dveří při spuštěném motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jinak sem si po obede udelal servis na nejstarsi octe :)prijemny relax Tome ,kolik bys za ní chtel kdybys prodaval ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Snad to nebylo na moje auto Jinak už mam doma sedačky, a čistím a čistím :( Nevíte někdo zda by šlo zapojit čidlo na pásy? Tyto sedačky je mají a nevadilo by mi kdyby to také fungovalo :) Jen musím nechat opravit přední:o Obě jsou výškově nastavitelné a také je tam ta sračka na záda :P Zadní mají opěrku a také úložný prostor, takže jsem si polepšil :D Pavle zapojit to jde já jsem to taky dodělával ,je to kostra přes ten zámek pásu a druhá strana jde do budíků ale pin si už nepamatuji ,třeba kouknout do D.P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj jero...tebe jsem se chtěl zeptat...jak prosím tě strčím svoje auto do znaku Havířovského Expressu jak to máš ty ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jo po 3. No u me to bud sviti radne :lool: a nebo vubec. Jen v kufru i kdyz je otevreny tak po minute to pohasne, ale asi je to pokles napeti, ktery klasicka zarovka pobere, kdyz je vlakno nahrate, ale dioda nee. Jeste si to promerim jaky je pokles a pokutim neco at to sviti stale. Jinak jeste jsem nacpal 7 ledek do kazdeho svetla na SPZ. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj jero...tebe jsem se chtěl zeptat...jak prosím tě strčím svoje auto do znaku Havířovského Expressu jak to máš ty ? :) Hoj :lool: ... Tak ja jsem to delal v programu Pain shop pro - naklonujes obrazec jedne fotky do te druhe :) jednoduchý ukon ,ale spise se zeptej petinky :) ta je tady na to odbornice :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tome ,kolik bys za ní chtel kdybys prodaval ? :) :) Nevím jestli by se ti libila :)kastle ma najeto okolo 550 tis . real - první majitel, uz je tam druhy motor :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj jero...tebe jsem se chtěl zeptat...jak prosím tě strčím svoje auto do znaku Havířovského Expressu jak to máš ty ? :) posles fotku petce nebo sefovi a kdyz na tebe budou hodni tak ti to pridelaj :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 posles fotku petce nebo sefovi a kdyz na tebe budou hodni tak ti to predelaj :) Vzdyt to říkám ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Nevím jestli by se ti libila :)kastle ma najeto okolo 550 tis . real - první majitel, uz je tam druhy motor :) A máš foto ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Díky Jero :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jero : tak nejak vypada .)na leto si pucuje zimni disky od cerne octy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.