Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj Woody dnes je to tu nějaké mrtvé a jak je tam u vás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Nevím jsem v práci a tu fujo jak cip ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Nevím jsem v práci a tu fujo jak cip ;) Tu též fujo, Jero už je asi cely zafujany na gorolii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj Woody ;) dnes je to tu nějaké mrtvé a jak je tam u vás :) Kolik že měl ten Everest? To vypadá, že zítra bychom mohli být na vrcholu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Timto tempem.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 No nic, prozatim tady zamknu. Poprve ;) At me hned nesprdnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Blondakxxx : takze recenze na avatar by verush and hoblik :)nebylo to zlo, pro milovniky modre barvy urcite zajimave :)me se to celkem libilo, ale je to dost dlouhe verush tady usnula .)jinak pointa dobra :)kdo rad scifi urcite bude nadseny ;) Dobrou noc vsem .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Dobrý večer . Jj,civic je už v Olmomouci u nového majitele . Na todleto pocasi co venku vladne je to auto nepouzitelny a nemel jsem to srdce nechat pulku zimy Cívu zasnezeneho venku pac v garazich uz nezbylo misto ... ,ale duvodu bylo vic,jednim z nich je hlavne rodina a ta je ted dulezitejsi . Navic si v obdobi krize nemuzu dovolit zivit 3 auta,tak jsem jedno vyslal do sveta ... Hoblajs neboj ,ještě bude příležitost na blbosti . Na prazdníny příjde do rodiny Vti pokud náhodou nepadnu do karosérie Accorda type-R ;) :) takže už se zase může závodit:) . .... ale chybí mi kurde ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jenom kontrola ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ty woe, v Bogumině padze ;) , tak to bude masakr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jste mě tu nechali sameho. :) Tak za trest vam schovám všecky štucky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Dobre ranko. Sakra ani jeden stucek,kaj tez bydom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Dobre rano a uz nam prsi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Pěkné dopoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj Kaluže na sněhu :) tož to jsme ještě neviděl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak neco malo jsem odhodil ale je to nejak tezke ten snih :) a jsem zedreny jak svina ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 U nas furt snezi zadny dest.....a furt pada.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Hele nemachruj jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 U nas furt snezi zadny dest.....a furt pada.... Ja chci tez ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ja chci tez ;) JÁ UŽ NECHCI ČAU VŠICHNI :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Klidne vymenim za dest, zase muzu jit odklizet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 JAK MI TA HROMADA SNĚHU NA AUTĚ PŘIMRZNE, TAK TO ASI BUDU MUSET SUNDAT KROMPÁČEM ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 No ja jsem to sel radeji odhazet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 No ja jsem to sel radeji odhazet. JÁ TO ODFEDRUJU AŽ ZÍTRA ;) AŤ TO MÁM PŘIPRAVENÉ NA PONDĚLÍ RÁNO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 JÁ TO ODFEDRUJU AŽ ZÍTRA ;) AŤ TO MÁM PŘIPRAVENÉ NA PONDĚLÍ RÁNO Odhatej dneska,alespon ti to uschne.U nas uz ani neprsi . Rosto a co fridex,straci se nebo uz je to v cajku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Čuste, též jsem celé dopoledne fjedroval ty bíle zledovatělě sračky. Když Woodák schoval fšecky štucky tak si vezmeme vlastní krygle a dáme si 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Čuste, též jsem celé dopoledne fjedroval ty bíle zledovatělě sračky. Když Woodák schoval fšecky štucky tak si vezmeme vlastní krygle a dáme si Aspon dobry telocvik pred obedem ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Odhatej dneska,alespon ti to uschne.U nas uz ani neprsi .Rosto a co fridex,straci se nebo uz je to v cajku ? Mě fridex také mizí po opravě toho oleje, takže v úterý to tam jde na kontrolu, kde udělali soudruzi chybu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 U nas furt snezi zadny dest.....a furt pada.... Cože? V F-M sněží? Tady ne, a to jsem od F-M kousek. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.