Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Odhatej dneska,alespon ti to uschne.U nas uz ani neprsi .

Rosto a co fridex,straci se nebo uz je to v cajku ?

NALIL SEM TAM JEŠTĚ VE STARÉM ROCE 1L G12 A ZATÍM TO JEŠTĚ NEPÍSKLO, ALE JESTLI UBÝVÁ TO JSEM JEŠTĚ NEKONTROLOVAL. JAK ODHÁZÍM TU KUPU SNĚHU, TAK NA TO MRKNU ;)

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny .

Bude to asi znít divně,ale právě jsem se vzbudil :palec: a neveřím vlastním očím ,co to venku je ;) . Sníh dostal lecklou metlu a ochranny kabát j ? :D ...

No ,,tak to dneska nikam nejedu ,všera jsem si te kalamitky uzil az az . Nemluve o dalnici

Odkaz ke komentáři
Ahoj Jero jak to tam u vás vypadá zítra frčím do Turzovky ,je to průjezdné? :palec:

Ahoj ;)

No dneska jsem jeste nikde nebyl ,ale vcera to bylo bez problemu .Pokud se zitra neobjevi nejaka brutalni kalamita tak myslim,ze projedes vpohode .Maximalne u mostu u jablunkova nebo smerem k hranicim se muze objevit nejaka mensikolonka ,ikdyz vlastne je nedele :palec: vsak uvidis:) .... Jinac cesty jsou upravene ,plne sjizdne :D V Havru vcera byl brutal ,, jel jsem do ostravy a dalo mi to rizeni zabrat... ty vysoky civiky na to nejsou zvykly :lool:

Odkaz ke komentáři
Čaues ;)

Pred vcerejsi koupi auta jsem nemohl vubec spat a ani mi nejak potom nevyslo si jit zdrimnout pres den . No a pak samozrejme misto jit spat brzo usnul jsem asi ve 4 rano , sobota jakoby nebyla a ted mam pocit,ze uz je nedele vecer :palec: ...

Myslis jako jak jsi prodaval auto nebo sis koupl,ty nove ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...