maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Mě fridex také mizí po opravě toho oleje, takže v úterý to tam jde na kontrolu, kde udělali soudruzi chybu ;) Kolik ti toho mizi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Odhatej dneska,alespon ti to uschne.U nas uz ani neprsi .Rosto a co fridex,straci se nebo uz je to v cajku ? NALIL SEM TAM JEŠTĚ VE STARÉM ROCE 1L G12 A ZATÍM TO JEŠTĚ NEPÍSKLO, ALE JESTLI UBÝVÁ TO JSEM JEŠTĚ NEKONTROLOVAL. JAK ODHÁZÍM TU KUPU SNĚHU, TAK NA TO MRKNU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Lancelot : Ja nejsem primo ve FM :)ja jsem kapečke dál k horám a podstatně výše :)cca 600 m.n.m. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Aspon dobry telocvik pred obedem :P :D Oběd dnes nemáme. :) Jdeme k našim na večeři. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 to ja uz mam po a nejak bych jedl a spal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Zdar hospodo ;) tak jsem taky odházel 20 čísel sněhu s ledovou krustou nahoře docela slušná práce :) Momentálně u nás nesněží ani neprší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 takze podle vseho nejlepsi snehove podminky pro bobovacku jsou u hoblika ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Lancelot : Ja nejsem primo ve FM :)ja jsem kapečke dál k horám a podstatně výše :)cca 600 m.n.m. Á tak to je jiná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Zdar hospodo ;) tak jsem taky odházel 20 čísel sněhu s ledovou krustou nahoře docela slušná práce :) Momentálně u nás nesněží ani neprší Taky jsem si dnes hezky zacvičil s hrablem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Zdar hospodo ;) tak jsem taky odházel 20 čísel sněhu s ledovou krustou nahoře docela slušná práce :) Momentálně u nás nesněží ani neprší AHOJ PEŤO :P TAKY SE TĚŠÍM NA TU KRUSTU CO MÁM PŘED BARÁKEM NA AUTĚ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Však počkej jak to přimrzne ;) tak to bude mít autičko jako brnění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Dobré ráno ;) , teď jsem byl očistit auto od hromady ledu, řeknu vám katastrofa hodina práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Zdravím všechny . Bude to asi znít divně,ale právě jsem se vzbudil a neveřím vlastním očím ,co to venku je ;) . Sníh dostal lecklou metlu a ochranny kabát j ? :D ... No ,,tak to dneska nikam nejedu ,všera jsem si te kalamitky uzil az az . Nemluve o dalnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj Jero jak to tam u vás vypadá zítra frčím do Turzovky ,je to průjezdné? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 To je humus.Zase tam prsi Ja su tak nestastny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 To je humus.Zase tam prsi :D Ja su tak nestastny Prši??? Kecáš!!! U nás je půl metru sněhu.Jinak ahoj všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jo u nás mrholí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jj prší a to mám zitra jed na ty slováky, ;) doufám že to přes noc nezmrzne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jo u nás mrholí ;) U nás to vzpadá takhle: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 u nas je take dost snehu,akorat dneska skor porad prsi a je teplo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 V Havířově to ráno vypadalo asi takhle ;) Blanička pod sněhem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj Jero jak to tam u vás vypadá zítra frčím do Turzovky ,je to průjezdné? Ahoj ;) No dneska jsem jeste nikde nebyl ,ale vcera to bylo bez problemu .Pokud se zitra neobjevi nejaka brutalni kalamita tak myslim,ze projedes vpohode .Maximalne u mostu u jablunkova nebo smerem k hranicim se muze objevit nejaka mensikolonka ,ikdyz vlastne je nedele vsak uvidis:) .... Jinac cesty jsou upravene ,plne sjizdne :D V Havru vcera byl brutal ,, jel jsem do ostravy a dalo mi to rizeni zabrat... ty vysoky civiky na to nejsou zvykly :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 PŘED CHVÍLÍ SEM BYL ODKLIDIT SNÍH A LED Z AUTA......DOBRÁ PAKÁRNA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 prší a pěkně to namrzá ;) kde to není nasolené tak pěkná ledovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tady zaprselo :)a hned zmrzlo:)cesty jsou jak flaska ;) Jinak ja si cely den hraju s ledkama v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tady je nejak mrtvo dneska....to jste zamrzli vseci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Zdar Jery.Jak to zes tak dlouho dneska spal ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Čaues ;) Pred vcerejsi koupi auta jsem nemohl vubec spat a ani mi nejak potom nevyslo si jit zdrimnout pres den . No a pak samozrejme misto jit spat brzo usnul jsem asi ve 4 rano , sobota jakoby nebyla a ted mam pocit,ze uz je nedele vecer ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Čaues ;) Pred vcerejsi koupi auta jsem nemohl vubec spat a ani mi nejak potom nevyslo si jit zdrimnout pres den . No a pak samozrejme misto jit spat brzo usnul jsem asi ve 4 rano , sobota jakoby nebyla a ted mam pocit,ze uz je nedele vecer ... Myslis jako jak jsi prodaval auto nebo sis koupl,ty nove ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.