Deko Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Ok takze ted o vikendu co nastane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Ok takze ted o vikendu co nastane :) :) na kole se jezdi v lete ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 aaaa Razty je tu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Jojo stav :)taky jezdim:) Můžu se taky stavit né na biku ale třeba na oběd ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Ale prd :) no ja to radsi nebudu komentovat, zase bych byl za toho spatneho, tak radsi necham pusu zamknutou pro klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 ja jezdím i v zimě celoročně do práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Můžu se taky stavit né na biku ale třeba na oběd ?? :) S obedema se obrat na Verush :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Můžu se taky stavit né na biku ale třeba na oběd ?? :)Jedu s tebou :D :) ;) ;) ;) :D Ale aby nebyla zelenina :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Ale prd :) Morávka je v létě hezčí!! Deko kolik ti je ?? Že jezdíš v takovém počasí na kole jsi ještě mladý a neklidný! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Komentovat muzes. Vice lidi mi rika ze jsem blazen. Ale nejezdim zase tak casto v zime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 no ja to radsi nebudu komentovat, zase bych byl za toho spatneho, tak radsi necham pusu zamknutou pro klid :) Jen to rekni blazni :) ja jezdím i v zimě celoročně do práce Peto na kole ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 S obedema se obrat na Verush :) OK, je v Krásné vedle úřadu ještě taková papindeklová hospa?? Kdysi jsem se tam s tatíkem stavoval po lyžovačce na smažák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Ale prd :)To máš kolo na zimu že je bílé ;), to ja bych ho opřel o strom :) a našel až na jaře až bude kolem zeleno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Pohyb je zdravy :)o tom zadna:-)ale todle z hlediska dalsich nasledku je podle me zbytecne tyrani organismu ktere se za par let projevi. Ale to je kazdeho vec. Myslim si ze pokud nekdo ma rad cyklistiku tak zijeme v takovem podnebnem pasu, kde muze clovek jezdit prakticky od dubna do rijna. Ja bych to prirovnal asi k tomu jako se tlacit na Bilý Kriz kdyz je venku plus 35, proste todle se sportem nema nic spolecneho jen si dotycny tim neco dokazuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 OK, je v Krásné vedle úřadu ještě taková papindeklová hospa?? Kdysi jsem se tam s tatíkem stavoval po lyžovačce na smažák? A to bylo kdy tak ?kdy si tu jezdil bo ja zadny papndeklak nepamatuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Jen to rekni blazni :) Peto na kole ? jo dennodenně 15km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 A to bylo kdy tak ?kdy si tu jezdil bo ja zadny papndeklak nepamatuju. je to dlouho asi tak 16.století !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Hoblik ja zase nejedu 40 km v takovem pocasi. Okoli moravky asi znas tak jsem se byl projet moravka - kolem prehrady az po konecnou autobusu. Zase jsem na to oblecen, takze me zima neni. Ono ten sport me dobiji energii. A kdyz se aspon pohybuji, tak jsem cilejsi, organismus lepe pracuje. Kdyz mi selhaly ledviny, tak ten pulrok co jsem nemohl nic delat (sportovne) byl pro me trest. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Péťo to bych v práci asi nic neudělal a kde vůbec makáš NHKG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Hoblik ja zase nejedu 40 km v takovem pocasi. Okoli moravky asi znas tak jsem se byl projet moravka - kolem prehrady az po konecnou autobusu. Zase jsem na to oblecen, takze me zima neni. Ono ten sport me dobiji energii. A ak jskdyz se aspon pohybuji, tem cilejsi, organismus lepe pracuje. Kdyz mi selhaly ledviny, tak ten pulrok co jsem nemohl nic delat (sportovne) byl pro me trest.No to jo ;) ale já musím vozit ještě nějaké kila navíc :) :) ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Hoblik ja zase nejedu 40 km v takovem pocasi. Okoli moravky asi znas tak jsem se byl projet moravka - kolem prehrady az po konecnou autobusu. Zase jsem na to oblecen, takze me zima neni. Ono ten sport me dobiji energii. A ak jskdyz se aspon pohybuji, tem cilejsi, organismus lepe pracuje. Kdyz mi selhaly ledviny, tak ten pulrok co jsem nemohl nic delat (sportovne) byl pro me trest. To je pohodova trasa mam ji soucasti sveho okruhu ale v lete :)no kdyz ti to dela dobre tak ok :)hlavne at za 20 let jeste na tom kole budes moct jezdit :)ja sem nikdy prave nebyl pritel techdle extremnich vykonu :)jelikoz mi to pripada dvousecne :)asi jako saunovani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Neznalek, ja taky nejsem nejake to pirko. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Chlapi uvažuju,jestli pojedem na Pustevny od Ráztoky a lanovkou...nebo od Bečvy a vyškrábat se až nahoru autem... Co myslíte ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Péťo to bych v práci asi nic neudělal a kde vůbec makáš NHKG jj přesně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Jedu s tebou :D :) :) ;) ;) ;) Ale aby nebyla zelenina :o Jedu taky :D dám si rajče :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Komentovat muzes. Vice lidi mi rika ze jsem blazen. Ale nejezdim zase tak casto v zime. Taky jsem kdysi jezdil na kole v zime ,ale na sjezdovky :) Pavle kdes byl ? Chystalisme pro tebe kybl hranolek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Chlapi uvažuju,jestli pojedem na Pustevny od Ráztoky a lanovkou...nebo od Bečvy a vyškrábat se až nahoru autem... Co myslíte ? :) taky jsem o tom uvažoval jet tam od Bečvy ale nabude cesta moc uzká aby se 2 auta vyhly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 A to bylo kdy tak ?kdy si tu jezdil bo ja zadny papndeklak nepamatuju. to je ten papindekl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 No moje nej trasa na kole je Moravka - Slavic - Kozubova - Dolni Lomna - Velky polom - Maly polom - Bily kříž a zpet Moravka. V lete :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.