Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Pohyb je zdravy :)o tom zadna:-)ale todle z hlediska dalsich nasledku je podle me zbytecne tyrani organismu ktere se za par let projevi. Ale to je kazdeho vec. Myslim si ze pokud nekdo ma rad cyklistiku tak zijeme v takovem podnebnem pasu, kde muze clovek jezdit prakticky od dubna do rijna. Ja bych to prirovnal asi k tomu jako se tlacit na Bilý Kriz kdyz je venku plus 35, proste todle se sportem nema nic spolecneho jen si dotycny tim neco dokazuje.

Odkaz ke komentáři

Hoblik ja zase nejedu 40 km v takovem pocasi. Okoli moravky asi znas tak jsem se byl projet moravka - kolem prehrady az po konecnou autobusu. Zase jsem na to oblecen, takze me zima neni. Ono ten sport me dobiji energii. A kdyz se aspon pohybuji, tak jsem cilejsi, organismus lepe pracuje. Kdyz mi selhaly ledviny, tak ten pulrok co jsem nemohl nic delat (sportovne) byl pro me trest.

Odkaz ke komentáři
Hoblik ja zase nejedu 40 km v takovem pocasi. Okoli moravky asi znas tak jsem se byl projet moravka - kolem prehrady az po konecnou autobusu. Zase jsem na to oblecen, takze me zima neni. Ono ten sport me dobiji energii. A ak jskdyz se aspon pohybuji, tem cilejsi, organismus lepe pracuje. Kdyz mi selhaly ledviny, tak ten pulrok co jsem nemohl nic delat (sportovne) byl pro me trest.
No to jo ;) ale já musím vozit ještě nějaké kila navíc :) :) ;) ;)
Odkaz ke komentáři
Hoblik ja zase nejedu 40 km v takovem pocasi. Okoli moravky asi znas tak jsem se byl projet moravka - kolem prehrady az po konecnou autobusu. Zase jsem na to oblecen, takze me zima neni. Ono ten sport me dobiji energii. A ak jskdyz se aspon pohybuji, tem cilejsi, organismus lepe pracuje. Kdyz mi selhaly ledviny, tak ten pulrok co jsem nemohl nic delat (sportovne) byl pro me trest.

To je pohodova trasa mam ji soucasti sveho okruhu ale v lete :)no kdyz ti to dela dobre tak ok :)hlavne at za 20 let jeste na tom kole budes moct jezdit :)ja sem nikdy prave nebyl pritel techdle extremnich vykonu :)jelikoz mi to pripada dvousecne :)asi jako saunovani :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...