Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

JERO MI ZAS NASADIL BROUKA DO HLAVY :lol: TY BÍLÉ BY TEŽ NEBYLY MARNÉ :lool:

TO VIDEO S TÍM KLÍŇÁKEM UŽ TU JEDNOU DÁVAL BLONĎAK.......JAK BYCH VIDĚL MAROŠA V ROBOTĚ :lool: :)

Covece tak to nevim,ja to videl dneska prvne a cucim..bych mel ale bobany to tak delat.

No nevim,jak jsem rikal nemam predstavivost ale cerne by bylo dobre .

Odkaz ke komentáři
a nebo cerno cervene (vinové) by nebyly marne, na nemeckem TDI foru sem jedny videl na polu :)hodne zajiimave

HOBLÍK TAK TO MĚ UŽ TAKY NAPADLO.....ŽE BY BYLY ČERNÉ A NA JEDNOM PAPRSKU BY BYL ČERVENÝ NÁPIS BORBET.......BRZDIČE MÁM TAKY ČERVENÉ, TAK BY TO K SOBĚ PASOVALO, ALE V TOM PŘÍPADĚ CHROM KLIKY PRYČ........A NEBO KLIKY NECHAT A TEN NÁPIS NA PAPRSKU V CHROM NÁLEPCE

Odkaz ke komentáři
Razteji takhle nejak jsem to myslel

Octa pekna coz o to :(ale ja proste nemuzu unest jak si da nekdo velke kola a pak mu na predni naprave kdesi v hloubi vysvitaji malinke brzdicky :(to je hruza...a jsou i taci u kterych sem na 18tkach videl vzadu pekne bubny :lol:

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři
Octa pekna coz o to :(ale ja proste nemuzu unest jak si da nekdo velke kola a pak mu na predni naprave kdesi v hloubi vysvitaji malinke brzdicky :(to je hruza...a jsou i taci u kterych sem na 18tkach videl vzadu pekne bubny :lol:

J,to mi tam taky vadí , ale ty kola,to už je moc ,spíše mi jde jen o tu barvu na kolech .)

Odkaz ke komentáři

Jsem nazoru, ze 17 na octu je tak akorat :-)kdyz uz vic tlacis na pilu tak se ti zacnou hromadit problemy, tj. tvrdost auta, zvysene riziko probureni rafku na nasich cestach, potrebu snizit a to odpovidajicim zpusobem, tj. nejlepe se stelovakem, pokud chces poradne nizko tak zacnes mit problemy se stabilizatorem,musi se dokupovat soucastka aby pri vetsim snizeni to nebilo pri propruzeni o sebe, kdyz mas k tomu origo xena tak ty se musi poresit jelikoz naklonko je z toho zmatene....takze za me 17tky, (jestli 225/45 nebo 205/50 to uz je na kazdem) pevny podvozek - 35 nebo - 40 mm dolu a pohoda :lol:

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...