Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Čus Jero tak jak jedete zítra s náma na ty Pustevny?Jaká je tam u vás zima ,tady ráno -14°C a to prosím v 8 patře :palec: :P :lol::huh:

zdár zdár ;)

Tady dneska ráno bylo -19 :D ,prostě Jablo :D no a na pustevny uvidíme ,jeste sme se nedohodli ,ale chtelbych .

Jinač výběr světel super ;) Bude to teda mít krajní vetší a prostředek menší průměr j ?

nu1.jpg

Odkaz ke komentáři
Průměr světel jsem prozatím neřešil ,ale ty menší jsou jen dálkové ,asi dám všechny stejné a prdnu do toho bixenonovou HID sadu jo a ty světla mají andělské oči :palec:

jj,menší jsou určitě dálky .Chces je tak nechat nebo budes svitit všema čtyřma najednou ? Bys mohl dat do vetsich bixenon a do tech "dálek" mlhovkové čočky s octavy s xenon vybojkou :lol::huh:

Tydlety jsou krásný ... :P Tuning-030.jpg

Odkaz ke komentáři
To tam nevleze, zítra ti to ukážu :P

Jero stojí to 280Kč včetně pošty, ale na sedan nevím, zatim to kluci vyzkoušeli na OII combi a tam to fachá perfektně :palec:

Právě jsem se do tohodle vubec nezapojoval ,je to i s tim mechanizmem ,nebo jen pruziny ? ... Dalbych to na Cívu

Odkaz ke komentáři
J,myslel jsem si to . Dík )

Vlastne mohlybch si to udelat na odskok u packy a kdyz bych prisel ke kufru uz by byl nahore ,,, zkusim to ,kde to najdu prosím ?

Jero to bude problém, protože to musí přesně pasovat na mm a tak síla toho péra musí být podle tíhy dveří, když tak to zítra proberem :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...