Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jo jo tez sem si v duchu rikal jak by dopadlo vedeni vzduchu a vse ostatni kdybych mel mola :(no radsi nepremyslet sem rad ze to dopadlo jak to dopadlo, i kdyz se mi nechce zase vyrizovat tuny veci s tim spojene :palec:

No , jsou to zbytecny starosti navic : ( ... Hlavne ,ze to není nic vážnějšího

Odkaz ke komentáři
Ten byl z toho sam v soku, a stacilo ze sem na nej pet minut rval ze zacatku ze je trotl a nevim co vsecko, jelikoz se to stalo beze svedku tak sem si to mohl dovolit. A myslim ze toho bije zivot dostatecne kdyz nema ani na zimni kola....

V létě mě na Morávce jeden típek předjížděl a udělal mi takovou myšku že jsem musel uhnout málem až do škarpy, tak jsem ho předjel postavil auto naštorc přes cestu a šel si pro něj, nadal jsem mu do píííí, kůůůů a čuuu a paní co seděla jako spolujezdec tak mi říkala " pane manžel už to neudělá nechte ho " jebnul jsem mu s dveřmi tak silně že se mu asi prohly !!

Odkaz ke komentáři
V létě mě na Morávce jeden típek předjížděl a udělal mi takovou myšku že jsem musel uhnout málem až do škarpy, tak jsem ho předjel postavil auto naštorc přes cestu a šel si pro něj, nadal jsem mu do píííí, kůůůů a čuuu a paní co seděla jako spolujezdec tak mi říkala " pane manžel už to neudělá nechte ho " jebnul jsem mu s dveřmi tak silně že se mu asi prohly !!

Vidím,že si to vyzkousel snad kazdy ... Ja jsem asi 2 roky zpatky pronasledoval borecka ve fabii ,ktery predemnou zacal silene hraba na sterku a ohodil mi tma sutrama cely predek vcetne okna ... Bylo to asi poprve co jsem zdupal a chytl za fligr borce nejmin o 6 let starsiho :palec:

Odkaz ke komentáři
AHA TAK BÍLÁ NEBO ČERNÁ :palec::lol: :) TAK TO TI PŘEJU ABY SES DOBŘE ROZHODL A V KLIDU VYSPAL :D MĚ TY DVĚ BARVY HONILY I VE SPÁNKU :D :D :D

Me taky :D jinou urcite nechci a stribhrnou tez ne :D Udelam pak vyberovku :D :D

Petře 7mého nám v Karviné koupíš 11111 hranolek jako cenu výherce :D

Odkaz ke komentáři
Vidím,že si to vyzkousel snad kazdy ... Ja jsem asi 2 roky zpatky pronasledoval borecka ve fabii ,ktery predemnou zacal silene hraba na sterku a ohodil mi tma sutrama cely predek vcetne okna ... Bylo to asi poprve co jsem zdupal a chytl za fligr borce nejmin o 6 let starsiho :palec:

Jero ten maník měl asi 40 roků a vzadu dvě 5ti leté děcka !!

Odkaz ke komentáři
ZDRAVÍM :lol:

TAK CO PAVEL......UŽ MÁŠ VYBRÁNO V ČEM SI BUDEŠ VOZIT PRDEL :)

Ahoj Rosťo, díky za optáni. Pořád je ve hře Škoda Octavia I RS a také OII Elegance, uvidíme až přijdou peníze co bude konkrétně v nabídce. Pokud ale zůstane OI RS majiteli, tak ji BERU!

Jinak stále čekám co řekne pojištovna a dále až mi vrátí maník 20tisic, které mi dluží za minulou opravu vozidla.

Ahoj lidi dnes den blbec, jedu si domu na obed, jedu skoro krokem cca 20km/h jelikoz cesta uplne led, najednou se vyridi dement ve fiatu punto ze zatacky, slapne na brzdy (no ABS) ja smrt v ocich, zastavim u krajnice co nejvice to jde, zapru se do sedacky a cekam co bude. On se zablokovanyma kolama si to namiril rovnou na levy roh auta a boooooooooooom. Pak jak sepisujeme , cumim na jeho auto........letni gumy :)no comment, takze dalsi vyrizovani a zbytecne starosti....aspon ze to mel dobre pojistene, a necukal se pri vyplnovani.

Krucíí, to je škody, to je škody! Ještě že maník nebyl prase a aspoň sepsal nehodu jak by se mělo! Ale za ty letní bych mu fakt :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...