maros Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 no vida, a maros to zase promásl Covece,to slo mimo mne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Dobrou, jdu dospávat včerejšek. V 7 ráno jsme tu jak no kuňu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ČAU ZMRZLÍCI :) TAK JAK KOUKÁM NA PUSTEVNÁCH BYLO SUPER :lool:Co jsi dělal celej den ? :o To byla nuda co. :P ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 hošani, kde sehnat pravé zrcátko na OII face, už jsem bezradny, než mě nezbyde, než to koupit za raketu ve škodovce ;) nemáte tip ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Bade,ty takovy guru ;) a pokud to nevis ty,tak uz nevim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Jj, proč jsi nejel s náma? BYLI JSME NA NÁVŠTĚVĚ U TCHYNĚ :D TAKY CELKEM DOBRÁ VÍKENDOVÁ AKCE ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Dobrou, jdu dospávat včerejšek. V 7 ráno jsme tu jak no kuňu ;) Brou,ja za chvilu take pujdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Bade jak ty neseženeš :D tak to nikdo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 hošani, kde sehnat pravé zrcátko na OII face, už jsem bezradny, než mě nezbyde, než to koupit za raketu ve škodovce ;) nemáte tip ? NA PARKOVIŠTI :D :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Hošani pošlete někdo odkaz na tu Š 120 s tím motorem 1.9 TDI nemáte někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Bade jak ty neseženeš :P tak to nikdo :) :o ;) :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Koukám že nás ty hory pěkně zmohly ;) ,prolezu ještě bazary a jdu taky spinkat ,tak dobrou noc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) Tak ty jsi pekne vymrzl . dobrou chlape a ja take mizim. Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 kuwa, tak do Huberta nepůjde rencek 1.6 ale rovnou audi 5V ???!!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 NA PARKOVIŠTI :o :P :D ;) :D :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Razty se nasel :D Jery asi ani neduta u TV :lool: Jery u tv usnul ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 kuwa, tak do Huberta nepůjde rencek 1.6 ale rovnou audi 5V ???!!!! ;) Jsem ho tou 2.3 ze saabu asi vyprovokoval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 tak co je to tady?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Miluji tohoto lékaře! Otázka: Doktore, slyšel jsem, že kardiovaskulární cvičení může prodloužit život.Je to pravda? Lékař:: Vaše srdce je přesně určeno pro určitý počet tepů a tím to končí…neplýtvejte jimi na cvičení. Všechno se jednou opotřebuje. Zatěžování srdce Vám život neprodlouží, to je jako kdybyste si myslel, že když budete autem jezdit rychleji, tak Vám déle vydrží… Chcete žít déle? Dejte si šlofíka. Otázka: Měl bych jíst méně masa a více ovoce a zeleniny? Lékař: : Musíte tento problém uchopit s logistickým efektem. Co jí kráva? Seno a zrní. A co to vlastně je? Zelenina. Takže steak není nic než efektivní mechanismus jak dostat zeleninu do Vašeho systému. Potřebuje zrní? Jezte drůbež. Hovězí je také dobrým zdrojem listové zeleniny (neboť kráva žere trávu). A vepřové žebírko Vám dodá 100% doporučené denní dávky zeleniny. Otázka: Mám snížit denní přísun alkoholu? Lékař: V žádném případě. Víno se vyrábí z ovoce. Brandy je destilované víno, tj. kromě ovoce se do těla dostane ve zhuštěné podobě. Pivo se vyrábí z obilí – klidně pokračujte v jeho konzumaci!! Otázka: Jak si mám spočítat podíl tuku v těle? Lékař: Máš tělo a máš tuk: podíl je jedna ku jedné. Ve dvou tělech je to dvě ku dvěma atd. Otázka: Jaké jsou výhody pravidelného tělesného cvičení? Lékař: Bohužel mne nenapadá ani jedna. Moje filosofie je: když mne nic nebolí – je to dobré! Otázka: Jsou smažená jídla špatná? Lékař: To neposlouchej! Dnes už se smaží na rostlinných olejích. Takže jak by to mohl ublížit další přísun zdravé zeleniny? Otázka: Pomůže cvičení sedy-lehy posílit břišní svaly? Lékař: Určitě ne. Když procvičuješ sval, jenom se ti zvětší. Takže jestli chceš větší břicho, pak ano. Otázka: Je pro mne čokoláda dobrá? Lékař: Jste blázen? Kakaové boby! Další zelenina! Je to nejlepší pohodové jídlo v dosahu! Otázka: Je plavání dobré na figuru? Lékař: Pokud je plavání dobré na figur, pak mi vysvětlete velrybu…. Otázka: Jsou pro můj životní styl nezbytné hezké tvary? Lékař: Ano, ale zaoblené.. Takže, doufám, že toto vysvětlilo všechny pochybnosti, které máte o jídle a dietách. A pamatujte si: Život by neměl být cestou do hrobu s cílem dorazit tam v atraktivním a dobře opečovaném těle, ale raději občas uhnout z hlavní: v jedné ruce Chardonnay av druhé čokoládu – tělo opotřebované, vyčerpané, ale s pokřikem "Páni, to byla jízda!!" a..... těm, kteří stále sledují co snědli, je zde poslední slovo o výživě a zdraví. Je to úleva znát pravdu po všech těch konfliktních nutričních studiích. 1. Japonci jedí méně tučného než my a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. 2. Mexičané jedí mnohem víc tučného než my a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. 3. Číňané pijí velmi málo červené víno a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. 4. Italové pijí mnoho červeného vína a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. 5. Němci pijí hodně piva a jedí spoustu uzenin a tučných jídel a netrpí tolik srdečními kolapsy jako my. ROZUZLENÍ: Jezte a pijte co chcete. Přílišné přemýšlení a obavy jsou to, co Vás zabíjí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 kuwa, tak do Huberta nepůjde rencek 1.6 ale rovnou audi 5V ???!!!! ;) Když už tak už, ale jestli to udělá tak to bude mazec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Jery u tv usnul ;) Jdem na těch 11111? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Jdem na těch 11111? ;) Dneska už to nehecnu :D ,ale zítra se to snad podaří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Dneska už to nehecnu :D ,ale zítra se to snad podaří Hm, taky už vlastně musím do peřin, ale zítra to tu nahecujem ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Hm, taky už vlastně musím do peřin, ale zítra to tu nahecujem ;) :D Já mam stejne pocit,ze nez se sem zítra dostanu ,uz to bude davno za jednickama :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Já mam stejne pocit,ze nez se sem zítra dostanu ,uz to bude davno za jednickama :D si pis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Asi jo, taky tu vlastně celé dopoledne nebudu. ;) No nic, jdu na kutě, tak to tady případně (asi Ty Peti) zamkněte, páč já tu v noci nebudu abych hlídal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 si pis ;) V 7 vstavam a sem vlezu pocitam tak kolem pul 7 večer :D takže to najisto propasnu ...krucinal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ok ok... jeste zkontroluju hospodu a pak zamknu... Aby mi pak nekdo ve 3rano nevolal ze jsem ho zamkla v hospode ;) Vid Jero :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 ok ok... jeste zkontroluju hospodu a pak zamknu... Aby mi pak nekdo ve 3rano nevolal ze jsem ho zamkla v hospode ;) Vid Jero :D jj :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 (upraveno) Dobré ránko všem, dneska teda kosa jak cip, motor se mi zahřál po 15Km. Jaro pojď už !!! ;) Upraveno Leden 25, 2010 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.